Jump to content

Pi6ligara

Фен
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pi6ligara

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda crv 2.2 i-cdti 2005
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ясно, вече се отваря и от бутоните на ключовете, отворих ги, почистих ги, беше пълно с пепел и много много мъх от дрехи, затворих и о чудо, тръгна. Остава да разбера как да подкарам и бутона на вратата.
 2. Само не разбрах защо беше сърказма, аз ли не го обясних правилно или....?
 3. Говоря за ключалката, която е на вратата, на багажника, нали има 3 положения, заключено, отключено и отваряне на стъклото. Само от там ми се отваря, не и от бутона на вратата.
 4. Като цяло ситуацията е следната: Човека от който я купих ми каза, че преди време са се опитвали да я крадът и явно са разбили патрона на шофьорската врата и този за паленето, защото сега за вратата и за паленето има друг ключ, не оригинален,иначе и двата оригиналните са си налични.Човека е тираджия и тогава го е нямало, синът му е викнал ключар и явно са пренаредили патроните и са направили друг ключ. Мислех си да си сложа една аларма, с която да отключвам и заключвам, и да си оставя само този ключ с който паля, че сега разнасям и трите заедно и каквито са големи се чудя в кой джоб да ги завра. Или не знам ако има такива афтърмаркет ключове с 3 бутона да си направя такъв и да се програмира на същата честота ли, не знам и аз.
 5. Задното съкло се отваря само като завъртя ключа в патрона, не иска от бутона на кюча и от този на шофьорската врата. Исках да отворя кората и да видя защо не работи този бутон но не знам как се разглабя.За мануалите да ви кажа не съм много съгласен, има качени, отварях ги, но единия мисля пишеше, че страницата не е открита, а друия е на сайт, трябва задължително да имаш интернет. Няма ли някой pdf мануал да се сваля?
 6. Днес напреднах поне по единия въпрос, разглобих кората с бутоните за круиза и вса, и таблото с врътките за климатроника. Поръчах си крушки от Викиват, от темата на един колега, който се е борил с този проблем по-рано. Почистих си вентилаторчето, но пак си бръмчи, явно не е от праха и мръсотията. Бутона за отваряне на стъклото на багажника не можах да разбера как да го отворя и го оставих, опасявах се да не счупя нещо, като не знам как се разглабя кората или какво се гледа. Поръчах си това нещо https://www.ebay.co.uk/p/Haynes-Honda-Cr-v-CRV-02-06-Petrol-Diesel-Manual-4747/26017016751?iid=251112143041 на жената сестра и е в Лондон и ще ми го купи, че така на сляпо не знам и как да си сменя една изгоряла крушка без да счупя нещо.Малко ми е странен този форум, сравнен със този на старата ми кола примерно. В този на Пежо каквато и тема да се пусне всеки помага с както може, тук питах за 5 неща, само за маслото се включиха няколко колеги, за другото пълна тишина! Помагайте бе хора, никой не се е родил научен, нали за това са форумите, аз например като си получа книжката някога зимата живот и здраве, ще се постарая да я преснимам и да я кача за всеки, който ще има нужда! Още веднъж поздрави на всички колеги!
 7. Ще може ли модератора да промени заглавието на" Нов собственик с доста въпроси", примерно?
 8. Така мисля и аз, човека каза че не е минал повече от 40000за 5 години, сменял е тогава и маслата в дифа и кутията, сменям с 5w30 и после ще си покаже! По другите въпросчета нещо?
 9. Добре де, ти ползваш 10w40 за промивка, ако е карал с такова 5 години и сега го сменя с 5w30 на 2000км не е ли същото като промивка? Какъв е смисъла да сменям 10w40 с 10w40?
 10. Колата е купена от човек, а не от автокъща, човека я е купил 2014 от Дупница, щом при последната смяна са сложили 10w40, ме навява на мисълта че си е карал от 2014 до 2019 все с такова. Мислех да взема Mobil 1 ESP 5w30, не знам на какъв хал ще е двигателя и какво може да стане като го сменя с 5w30, може да се окаже, че ще го гори на равно с нафтата. Операцията с промиването за съжаление няма да ми е по джоба, това са поне 3,4 смени на маслото за 15000км и то на цени от по сто и нещо лева 😲
 11. Сега, за да не отварям нова тема за всяко открито ново проблемче ще пиша в тази, исках да и сменя заглавието, но не открих такава опция. 1.Не ми се отключват и заключват шофьорската и пасажерската зад нея врати. Това от бутона на ключа, разбрах че сигурно са актуаторчета или изгорели машинки, но в същото време щом заключа с ключа се заключват всичките без пасажерската, нейната машинка не се и чува, сигурно е заминала. Също и тази на багажника, чува се но не заключва и отключва. Дайте някой съвет и кажете какъв е реда за разглабяне на корите? 2.Не ми се отваря стъклото на багажника нито от бутона на вратата, нито от този на ключа, само ръчно с ключа. Това как се лекува? 3.Маслото е сменено преди около 1000км,но е сложено 10w40, ще може ли да се кара със това до смяната или трябва спешно да се сменя с 5w30? Питам, защото на заплата ще сменям това на диференциала и кутията, и евентуално бюджета ще стане червен. 4.Не ми свети бутона за рециркулация на въздуха, също и този за круиз контрола, и така не знам дали работи или не тая клапа, какви крушки са там че да купя преди да разглабям? 5.Много са ми слаби късите, свикнсл съм от предната ми кола на ксенона и сега ми е доста кофти, някой слагал ли е ксенон или лед крушки да каже кое е добро и кое не е, и има ли изобщо смисъл да се прави нещо или да купя едни Осрам Найт Брейкър? Хондата е по-висока и ако сложа нещо, с което аз да виждам, а заслепявам всички насреща няма да е добре. Това е за сега, който може нека помага. Поздрави!
 12. Джантите са оригиналните на хонда.
 13. Ще се насоча към оригиналния размер, нямам желание за по-високи гуми, просто към момента от 215/65/16 има малък избор. Благодаря ви!
 14. Много благодаря колега 😊
 15. Хайде бе хора, сериозно ли никой не желае да отговори?
×