Jump to content

Pi6ligara

Фен
  • Мнения

    124
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

10 Neutral

Относно Pi6ligara

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda crv 2.2 i-cdti 2005
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен

Contact Methods

  • Skype
    Няма

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Оказа се от бързата връзка на маркуча, който отива към пръскалките на фаровете. Махнах я и сложих маркуча директно, за сега не тече, пък по натам ще видим.
  2. Мерси колега, утре ще го разгобя и ще видя какво е, че цяла седмица от работа няма време.
  3. Здравейте, мисля че ми се е спукало казанчето за чистачките, течността ми изчезна и подкалника постоянно е мокър и прави локва отдоло. Някой знае ли как се разглобява и какво се сваля за да видя къде е проблема? Поздрави на всички!
  4. Аз миналата година си взех мултимедия 2din от aliexpress, ами миналата седмица изгоря и толкова беше, 170лв заминаха. Отделно хич не бях доволен от радиото, не знам какъв чип им слагат китайците, но никакъв обхват нямаше. Гледах, чудих се и вчера се сдобих с това животно. https://pioneer.bg/usb-player-pioneer-sph-10bt Закачаш си телефона и имаш мултимедия с навигация, а прес юсб порта с кабел може и да си зареждаш телефона. Като искаш само радио или музика от флашка събираш стойката и си готов. За мен това е по добро от 2din и 1din китайски мултимедий,няма я само камерата за задно виждане, но за този pioneer има отделен парктроник за 80лв, по нататък ако реша мога и него да взема.
  5. Вземи си усилвател за автоантена, проблема е от мултимедията не от антената. И аз като монтирах моята медия пред къщи не хващах нищо, но на същото място със стария Alpine хващам 12 станции.
  6. От къде си купувал лед крушките колега? Аз купувах и от Алиекспрес, и от България бях намерил само в 1 сайт. Резултата беше един и същ, горяха през ден и накрая си върнах старите.
  7. Аз като купих моята 3 от 5 машинки не работеха, купувах ги от тук. https://www.avtosklad.bg/машинки-и-моторчета-за-централно/honda-cr-v-2002-1-2006-10#menu Вече повече от 1 година си работят.
  8. Моята е 2005г без DPF, купих я миналата година и в талона си пише, че е Евро 4,не знам кои са първи и втори дизели.
  9. Евро 4 е без DPF, не е лошо да разбереш как да си я впишеш тази евро категория, защото на мен данъка ми е 96лв. 7 години по 60 лв са си 420лв излишни пари!
  10. А като цена как са нещата? Защото съм чувал, че рециклиране на рейка си е цифра.
  11. Мисля не беше точно това, мяркаха ми се някакви 4 шайби(дистанционери) 2 по тясни и 2 по широки, но е възможно и да се бъркам, за това и реших да питам! Може някой да се сети или да му се е случвало да му тропа рейката така!?!
  12. Здравейте отново колеги, появи ми се едно странно чукане като съм на една място к въртя волана на ляво, на дясно, звучи като метал в метал, на всеки оборот се чува Чук, Чук, Чук, но само на място. Майстора при който ходя каза че от рейката се чува, но е съвсем леко, всичко по предницата е сменено, амортесьори, тампони макферсон с лагери, всички останали тампони, шарнирни накрайници, абе всичко. Минах и на реглаж на предния мост. Преди време бях чел някъде, че тропане се получавало от износени някакви пластмасови шайби или нещо такова, но прерових целия раздел за црв 2 и не го намирам?
  13. Здравейте, видях една обява в ОЛХ за изработка на щори(сенници) по модела автомобил, попитах за цена за задните прозорци и човека ми прати схема на поставяне, като я видях ме наведе на мисълта, че сигурно съществуват оригинални такива щори. Някой срещал ли е такива?
  14. Моята не съм си я монтирал аз, но ето къде е монтирана.
×
×
  • Създай нов...