Jump to content

Pi6ligara

Фен
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Pi6ligara

 • Rank
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  Няма

Profile Information

 • Кара
  Honda crv 2.2 i-cdti 2005
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Нафтата е от известна верига бензиностанции, да не кажа най-известната, сипана лично от мен в чисто нови туби от минерална вода, напълно сухи вътре. Резултата беше, че след 3 дни престой в гаража на дъното на 2 от 6 туби се беше отаила вода, като в едната водата беше доста. Какъв щеше да е резултата, ако бях сипал тези 60 литра директно от колонката, водата директно в резервоара! Това е по въпроса за качеството на горивото .
 2. Никъде не съм казал че съм заредил на бензиностанция, лично съм налял 6 10литрови туби, пълни до горе и резервоара се напълни до ръба, лампата светеше, не знам колко е имало в резервоара, но със сигурност не е бил напълно празен. Знам че събира 58 литра, но колко литра събира тръбния път до гърловината?
 3. Е така де, от светнала лампа пълня до гърловината и съм минал 680км и пак светва лампа, не е ли същото? Като знам колко литра е имало вътре излезе 8.8 и ми се стори множко, за това питах. Иначе колата гори колкото си гори, това не можеш да го промениш. 😀
 4. Мога да смятам, налял съм 60 литра нафта,като резервоара се напълни до ръба на гърловината, изминал съм 600км извънградско със скорост 120-130 на круиз и 80км градско, лампата като светне не знам колко литра остават, но ако приемем, че резервоара не е бил празен, а е имало поне 4,5 литра вътре значи до ръба на гърловината събира около 65 литра. За това разделям 60 литра на 680 км и се получава 8.8, а не 7.5.Или аз не го смятам правилно или са си 8.8 на 100.
 5. Явно си е нормално да гори 9 на 100 извънградско със 120 на темпомат, щом никой не казва нещо различно! На мен ми се видя доста, на фона на всеобщите мнения, че горяла 6.5 извънградско, но здраве да е!
 6. Хора, нормално ли е да напълня резервоара до ръба, минал съм 680км, от тях 600км магистрала със 120,130 на 6та и лампата светна 😲
 7. Разглобих модула, развих всички болтове на тази с крушките на съответния бутон, но не иска да излезе, като я дърпам се мести целия бутон, има 2 дупки сега ме е яд че не ги снимах, та тези дупки явно с нещо се натиска по някакъв специфичен начин за да се отдели бутона от платката. Мислех да натисна с нещо, но реших че може да има някакъв специфичен начин, достраша ме да не счупя нещо и да откаже целия бутон, и затворих всичко.
 8. Аз модула знам как се сваля колега, питам за врътките как се свалят от самия модул?
 9. Колеги, преси малко влизам аз в колата да си тръгвам след работа, давам контакт и гатното копче за рециклиране на въздуха свети, натискам гасне, натискам светка и после край. Изглежда че копчето не дава хубав контакт, как се разглабя това копче, или да го напръскам с контактен спрей от вън дано влезе на вътре? 😤
 10. Благодаря, според мен добре изглежда.
 11. По примера на колегата zmiata29 реших и аз да си боядисам грозната и жълта емблема в черен мат.Първо облепих, после махнах остатъците от старата боя и накрая спрея. Ето резултата.
 12. Колеги, какви са крушките отзад за осветлението на номера, предишния собственик е сложил някакви диодни, които обаче са изгорели и на тях не пише абсолютно нищо?
 13. Тази сутрин проверих, мисля че бутона си работи, просто крушката не светва, сигурно е от самата фасунка(фасунга) защото е доста изгоряла, някой знае ли къде се продават такива?
×
×
 • Create New...