Jump to content

bo_zapryanov

Фен
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About bo_zapryanov

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда ЦРВ 2.2 CDTI. 140 кс. 2006 г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Хасково

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте отново колеги . По колата е сменян семеринг , пистов ремък щото беше яко омазнен от вътрешната страна и някакви "тапи" . Гледах я днес на служебния канал - по картера продължава частично да се стича слабо моторно масло. Тези дни пак ще е карам до "майстора" 😐.
 2. Здравейте , съжалявам че чак сега отговарям по темата , но нямах такава възможност. Колата беше закарана от баща ми до някакъв майстор , какво е пипал и сменял така и не ми обясниха съществено , но от тогава до сега (близо седмица) , няма омазняване , течове или зацапване по пистовия ремък . Моля , колегите от Хасково и региона , бихте ли ми казали за майстори /сервизи наистина разбиращи от хонда .!
 3. Здравейте , колеги ! От смяната на моторното масло до момента съм изминал към 2 хиляди километра , а в момента имам сериозна липса според щеката . Маслото беше налято до максимум , а в момента е малко преди минимума . Легнах под колата и забелязах някакво омазняване посамия двигател , но нямам следи на паркинга от масло , нито пред блока нито на фирмения гараж. Въпроса ми е вашите хонди горят ли масло или , това си е за майстор , не само за доливане ? Благодаря предварително !
 4. Здравейте колеги! Съжалявам , че Ви занимавам с вероятно "смешни" въпроси , но тъй като не разбирам предпочитам да питам 😀. Днес се наложи за първи път да сваля кутията/кората/ твърдия калъф (или там както се нарича) на резервната гума с цел проверка на състоянието на гумата . Като за начало цип 1 е в кофти състояние но някък си работи, цип 2 изглеждаше Ок но не бе затворен . Така беше поставен кспака , че отворения цип беше отдолу и не се виждаше .Всичко мина "6+", но при затварянето на циповете на края , цип 1 се затвори , а цип 2 започна да се къса , и то от към плата . Та въптоса ми е дали тези ципове някък се подменят или се сменя целия предпазен капак. Благодаря предварително .
 5. Здравейте, колеги ! От няколко дни светлините на първите два ринга на климатроника ми спряха да светят и реших да проверя дали не са бушоните . Намерих къде се "подвизават" , но ми се иска да имам по ясна представа кой бушон за какво е , а аз нямам ръководство на моята " каляска". Търсих и не откривам схема на бушоните на ЦРВ- 2 генерация 2,2 CDTI. Въпроса ми е дали е същата както при 1-генерация , тъй като във форума намерих схема за нея ? Благодаря предварително !
 6. Здравейте , на мен преди 2-3 часа ми светна лампата на "чека", какво се прави в такава ситуция ?
 7. Здравейте , колеги . Пробвах отново по начина който ми обяснихте и както в другите теми е задаено - този път се получи , даже 3 кода ми даде от който вписах само 1 вия и се получи - СД /радиото се включи . Тоест освен американския/канадския код ВИН , се вписва задължително и американски zip , tel , поставя се оригиналния сериен номер на сидито и електронния адрес . Благодаря още веднъж , спестихте ми 40 лв за разкодиране или закупуване на някакъв касетофон .
 8. Привет . Колата е имам от около 1 седмица . Няма , сервизна книжка , няма стикери за масло , вериги и тн. Под сенници , капака и в жабката няма също .
 9. Пробвах и с дадния номер на канадската рама , но пак ми изписа , че не е вярна . : "The VIN you entered is not valid. Please verify the number and enter it again. Valid VIN numbers use the letters A-Z and numbers 0-9, except for the letters I, O, and Q. "
 10. Тази сглобка , къде да е търся . В смисъл при мен на стъклото където трябва да има VIN , няма защото стъклото в Италия са го сменяли . Под капака , тоест под маркучите за чистачките има набита плочка , която вярвам че е VIN , същия код е вписан и в талоните .
 11. Здравейте на всички ! Нов съм във форума и тези дни се сдобих с една Honda cr-v 2 gen . От както е взета колата радиото не работи ( иска код). Прегледах разни клипове в нета и видях една техника с която се виждат два кода , които заедно с VIN и още някой данни се вписват в сайта на хонда . До тук добре ! Ама не 😄. В сайта ми изписва че VIN не е верен . Как е възможно това ? Благодаря предварително.
×
×
 • Create New...