Jump to content

HristoHB

Фен
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About HristoHB

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2005
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря ти много за информацията 🤝🍻
 2. Здравейте група. Някой може ли да ми каже добър майстор (сервиз) в София, където разбират от нашите климатици? Климатика не духаше изобщо хладен въздух. Компресора се включваше. Отидох при едни кисел господин в кв. Младост да го погледнат. Казаха че няма фреон, заредиха го, взеха 80лв.и климатика тръгна като изтребител ледено студен въздух. Тръгнах си доволен и на следващият ден реших да го пусна и да му се израдвам ама _I_ пак по старо му. Но сега не се чува вече че компресора цъка при натискане на AC 😩
 3. Нямам пръщене или каквито и да е неприятни звуци без или със антената.С оригиналната медия обхвата беше трагичен.Още на втория тунел на магистрала Люлин на излизане от София приключвах с всякакъв радиосигнал 😁 сега излизат 3-4 станции по Струмската магистрала. Не правя реклама. Не ме разбирайте погрешно. Просто казвам какви са фактите в моят случай.
 4. Получава се без никакви ядове 😀 С единственото условие новата медия да потдържа тази функция и да има изведен кабел за това🍻
 5. Аз я взех най-вече заради характеристиките спрямо цената 🍻
 6. Ще ви дам линк от къде я поръчах. https://www.aliexpress.com/item/4000322047797.html Дойде за 7 работни дни, за сега съм много доволен. Звука през оригиналните говорители на CRV-то е супер. Допълнително си взех от БГ ISO кабел.
 7. Мултимедията е Erisin. Намерих решение на проблема от стар пост по темата. Благодаря много на колегата споделил информацията. Ще кача снимка кой кабел управлява медийните бутони на волана. Кабела е червено-зелен. Ако администратора реши нека да изтрие поста ми.
 8. Здравейте. Въпроса ми е за CRV 2005 с мултиволан и свалена фабрична медия. Свалих старата мултимедия и сложих нова. Може ли някой да ми каже кои кабели идват от копчетата на волана към плеъра.Доколкото знам не ми е необходим canbus модул за тази година CRV, ако греша моля да ме поправите. Ще прикача снимки на старата медия и на оригиналната букса от колата.
×
×
 • Create New...