Jump to content

HristoHB

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от HristoHB

  1. Здравейте колеги. Може ли някой да ми препоръча кадърен електротехник в гр. София. Имам проблем с бушоните в купето и искам да закарам колата при човек разбиращ си от работата. Става въпрос за CRV2 2005
  2. За оригинален катализатор на CR-V 2 2005 150к.с. Колеги може ли някой който го е правил това упражнение да сподели какви размери трябва да е самата втулка за ламбда сондата. Катализатора ми е избушен някога, някъде и ми писна да гледам тази лампа на таблото светеща 😩Ако може някой един линк да пусне ще съм много благодарен. Гледам че ги има и при китайците обаче не съм сигурен коя точно става за нашите катализатори. Има ги и в olx доста обяви.Нямам къде да вдигна колата да видя какви са резбите, а след 2 седмици ще я качвам на крик и смятам направо да я навивам тая гад ако всичко е наред.
  3. Благодаря ти много за информацията 🤝🍻
  4. Здравейте група. Някой може ли да ми каже добър майстор (сервиз) в София, където разбират от нашите климатици? Климатика не духаше изобщо хладен въздух. Компресора се включваше. Отидох при едни кисел господин в кв. Младост да го погледнат. Казаха че няма фреон, заредиха го, взеха 80лв.и климатика тръгна като изтребител ледено студен въздух. Тръгнах си доволен и на следващият ден реших да го пусна и да му се израдвам ама _I_ пак по старо му. Но сега не се чува вече че компресора цъка при натискане на AC 😩
  5. Нямам пръщене или каквито и да е неприятни звуци без или със антената.С оригиналната медия обхвата беше трагичен.Още на втория тунел на магистрала Люлин на излизане от София приключвах с всякакъв радиосигнал 😁 сега излизат 3-4 станции по Струмската магистрала. Не правя реклама. Не ме разбирайте погрешно. Просто казвам какви са фактите в моят случай.
  6. Получава се без никакви ядове 😀 С единственото условие новата медия да потдържа тази функция и да има изведен кабел за това🍻
  7. Аз я взех най-вече заради характеристиките спрямо цената 🍻
  8. Ще ви дам линк от къде я поръчах. https://www.aliexpress.com/item/4000322047797.html Дойде за 7 работни дни, за сега съм много доволен. Звука през оригиналните говорители на CRV-то е супер. Допълнително си взех от БГ ISO кабел.
  9. Мултимедията е Erisin. Намерих решение на проблема от стар пост по темата. Благодаря много на колегата споделил информацията. Ще кача снимка кой кабел управлява медийните бутони на волана. Кабела е червено-зелен. Ако администратора реши нека да изтрие поста ми.
  10. Здравейте. Въпроса ми е за CRV 2005 с мултиволан и свалена фабрична медия. Свалих старата мултимедия и сложих нова. Може ли някой да ми каже кои кабели идват от копчетата на волана към плеъра.Доколкото знам не ми е необходим canbus модул за тази година CRV, ако греша моля да ме поправите. Ще прикача снимки на старата медия и на оригиналната букса от колата.
×
×
  • Създай нов...