Jump to content

ivailopp

Фен
 • Content Count

  283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

ivailopp last won the day on January 16

ivailopp had the most liked content!

Community Reputation

110 Good

About ivailopp

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord CL7 K20A6,Civic D14A5
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Кюстендил

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Грешката може да се изписва и от умираща ламбда сонда. Колегата правилно се е насочил и към сондата. При мен я имаше тази грешка и съответно смених първо катализатора, но грешката продължи да излиза на всеки 500 километра. Смених и лабдата и всичко заспа. Но с тия грешки може да се кара и така, стига колата да не влиза в авариен режим. Аз карах така 20000 километра на моя префейс акорд. Иначе ето на автора едно четиво:
 2. Точно този е, ето ти го с 27 долара по евтин от Англия. https://www.ebay.com/itm/4372-CATAYLYTIC-CONVERTER-CAT-TYPE-APPROVED-FOR-HONDA-ACCORD-2-0-2003/131649431359?hash=item1ea6eae73f:g:r0QAAOSwOmtdAi~Q На същата цена съм го купувал преди две години. Само че доларът беше по евтин.
 3. Пукане може да има и от кормилни накрайници. Сменете ги първо тях, включително и вътрешните. Освен ако не са убедени механиците, че е 1000 % от реката...
 4. Оставям мнение и тук: близо две години и 45000 километра с катализатора от ибей. Перфектен е! Никакви грешки, проблеми с вървежа или миризми! Купувайте смело!
 5. Две години и 45000 километра на моя английски на акорда ми. По ибей съм го поръчвал. Никакви проблеми, грешки, колата върви, имам и газова. Като работи на газ и като застана отзад , няма никаква миризма- все едно водна пара ... Хехех . Излезе ми към 230 лв с доставката и монтажа. Искаха ми 190 кинта за резонатор и втулки . Жестока сделка.
 6. Разходите по акорда ми са 1300 на година без да смятам газовата, гумите и данъците. Следя ги с приложението за телефона. Ако караш около 20-25 к км на година , това е положението. Колкото е по дърта толкова по зле, но само предполагам. Марката и моделът може и да нямат значение при старата кола, а само предните собственици. Май така се очертава... Това е.
 7. Това са подробности.
 8. Повтарям си мнението и в тая тема : Предният и страничният тампон на двигателите 2.4 и 2.0 без значение автомат или ръчка всичките са еднакви и се подменят. На едните пише МТ , а на другите АТ. Имам 2.0 седан ръчка и сложих тампони за 2.4 турер автомат. Преди смяната имах гадна вибрация на купето на празен ход. След смяната колата заспа. Ако има някакви функционални разлики, аз не съм ги усетил.
 9. Колеги , малко информация по темата - мисля ,че ще е полезна. Предният и страничният тампон на двигателите 2.4 и 2.0 без значение автомат или ръчка всичките са еднакви и се подменят. На едните пише МТ , а на другите АТ. Имам 2.0 седан ръчка и сложих тампони за 2.4 турер автомат от колегата @crown_bg Колата заспа.
 10. Големи благодарности към Ванката за вниманието и отделеното време!Смяна на съединител, който беше твърд като камък, смяна на кормилни накрайници, реглаж на клапани, смяна на тампон на мотора и тампони на стаб. щанга, смяна масло на скоростната кутия - от всичко съм супер доволен. Човекът е голям професионалист, а аз благодаря още един път!
 11. Чувството за безнаказаност витае наоколо поради избирателната наказателност. Затова много хора си позволяват различни своеволия. Всеки иска да е бандит и мутра, "понеже за милиони няма закони". Деведесетарското мислене е крайно време да се изкорени, понеже мутрите колко са като процент спрямо всички нас?! Сигурно 1%. Спираме да гледаме мутрите и почваме да сме най-обикновени физиономии. После неграмотника с нашивки няма да ни прави впечатление. А колкото до неграмотната пешеходна пътека от предния коментар - редно е да се пусне един сигнал или жалба и да се махне тая "хранилка" веднъж за винаги. Според мен е хубаво да се пускат сигнали. Ето, глобили са ме за неправилно паркиране. Снимам улицата, знака и всички автомобили дето са напаркирали и отивам да търся сметка на властите, що не си вършат работата. Въпросът е да имам желание и време. С приложението "Гражданите" се получава лесно, бързо и с известна успеваемост. Тия , които го ползват са доволни, въпреки че не е чудесно.
 12. 36532-PEL-013 търсете спрямо тая част. В един списък нея я изкара да я слагат hr-v. Същата е като въпросната ламбда сонда, която цитирaате. Има много алтернативи на значително по-ниски цени. Хубаво е да разберете дали наистина в нея е проблемът. смяната не е кой знае какво, но трябва инструмент за свалянето на сондата. Консултирайте със специалист задължително.
 13. То и обяснението на автора за цялата ситуация не е особено ясно, но очевидно е санкциониран, а това не е без причина. Няма да го санкционират понеже " не ги кефи" като човек примерно Приложението " гражданите" сме го ползвали доста хора, предполагам, но там се подават сигнали КЪМ МВР срещу други граждани , а не срещу органите на МВР. Обикновено някаква жалба срещу служител на МВР се пуска персонално към МВР.
×
×
 • Create New...