Jump to content

Tokio

Фен
 • Мнения

  811
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Tokio last won the day on Януари 20

Tokio had the most liked content!

Обществена Репутация

133 Good

Относно Tokio

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден Юли 31

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2 i-CTDI 2008, Accord 2.2 i-DTEC 2009, CR-V 2.2 i-DTEC 2011, GoldWing 1800, 2001
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол
 • Интереси
  Всичко, което е Made in Japan

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Защо никой нищо не казва какъв е разхода на американските Хонди и мотора 2.4 колко коня е? Само аз ли си мисля, че са с големи кубатури с малка мощност и с голям разход?
 2. Има си задна скорост, но няма помощни колела, като кола е. Е, има и триколки Goldenwing, но ако цената на моя е един кошмар, триколките струват три кошмара. Ще го карам само ако мога да го сваля от стъпенката, иначе ще си стои в гаража и ще си бибиткам с него.
 3. Заради цената ли искаш да избягаш от оригиналния размер? Разликата в диаметъра на двете гуми е повече от приетия за нормално (34 мм), колата се вдига с 1.7 см и километража ще ти показва 95 км, вместо реалните 100.
 4. Ако трябва да бъдем точни, 362 kg го пишат в спецификацията, но пак не е малко. Явно не трябва да падам, защото съм 72 кг и вероятно няма да мога да го изправя сам. Старичък е (2001), но такива са ми възможностите. Поне е 1800 кубика.
 5. И аз ще се включа към групата скоро с ей този красавец. Утре ще го взимат от Англия и ми обещаха до края на другата седмица да е при мен.
 6. Точно Габиели ми обявиха цена 150 лири за взимане на мотора, който е на 77 мили от Лондон и още 400 за докарване до Пловдив + още 150 лв за да дойде до Ямбол. Предложих им 500 лири + 150 лв, но не се съгласиха, после намерих друга фирма за 450 лири до Ямбол, т.е., 100 лири и 150 лв по-малко.
 7. Благодаря ви, колеги, вече намерих транспорт на по-добра цена - 450 лири да ми го докарат до Ямбол.
 8. Благодаря за мнението, но трябваше да ми го напишеш по-рано, че Goldwing-a вече е платен (1800 сс, 362 кг). Да познаваш някой, който може да го докара от Англия?
 9. Явно аз съм се заблудил, за което се извинявам.
 10. Задай си въпроса в правилния раздел, там имаш по-голям шанс да получиш полезен отговор.
 11. Днес получих отговор на запитването ми - взимането от адрес, който е на 100 км от Лондон е 150 лири, докарването до Пловдив още 400.
 12. Днес ми пристигна фактурата за мотора, утре ще го плащам по банка, защото е от Англия. Търся и транспорт, единствения, който намерих ми искат 650 паунда, които ми се виждат множко. На запитването в сайта, даден ми от колегата h5rov още нямам отговор.
 13. Така е, повечето омове разтоварват усилвателя. Е, и мощността пада, но не чак толкова много, или поне не осезаемо, защото човешкото ухо е устроено така, че геометричната разлика във ватовете я усеща като аритметична, т.е., случайки 100 вата и след това 10 вата, усещането е за два пъти по-малко. П.П. колегата DAN DAN не трябваше да си трие мнението, защото е точно и вярно.
 14. Говорителите на Акорд 8 започват да "грачат" по две причини - първата е спомената от колегата, а втората е, че шасито на говорителя е изработено от евтина пластмаса, която се изкривява с годините, говорителя губи центровка и започва да хърка. За да се отстрани този проблем се разглобява целия говорител, включително и централната капачка след което се центрова и залепва обратно. Говорителите на Акорд са виетнамски, а говорителите на ЦРВ 3 са китайски и са по-добри от виетнамските.
×