Jump to content

e4omir

Фен
 • Мнения

  183
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

28 Neutral

Относно e4omir

 • Ранг
  Потребител

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  K20Z2 & D15Z6
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София/Враца

Последни посетители

6429 профилни разглеждания
 1. Да, от задното трябва да е значи. Иначе и аз съм с ОЕМ ксенон и доста течност отива фира по фаровете
 2. С Crown_bg сме писали по едно и също време. Еми аз изпръсках лятната, като на стъклото спря да излиза струя и събра 5 литра точно... истината е някъде по средата значи
 3. При напълно празно вчера налях 5 литрова туба и стигна точно до капачката.
 4. Здравейте и от мен. Линк: https://www.ato24.de/en/honda-psf-0-354-l.html Вид и количество: Honda PSF – 3x0,354 L Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 – 1х4L Стойност на поръчката: (3*5,99 + 25,96)*0,95*1,9675 = 82,11 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД – Внесох ги днес в 16:16 на 14.11.2018 (в основание за плащане го има и ника ми от форума) Начин на получаване: - Лично в ТЦ Боила
 5. Едната снимка не съм успял да я прикача... =
 6. Колеги, извинявам се, че вдигам темата отново, но двете масла взаимозаменяеми ли са? Едното е PSF-S, което го има и в БГ, а другото е PSF, което смятам да поръчам от общите поръчки. Просто не ми става напълно ясно. Благодаря предварително. = ?
 7. Аз съм с фейс седан с люк. Всичко си свети без значение коя врата се отваря. Ако го спра предния от копчето след това само ръчно мога да ги пусна посредством натискане (левия или десния). При комбито заради плафона в средата може и да е различно, но за седан трябва да светят и двата.
 8. Няма да се разберем така. Искате да превърнете проблема с неработещите Ви плафони в проблем на нас, дето си ни светят. Айде много Ви моля да си оправите светлините в купето, а не да пускате мухата, че е нормално да не свети при отворена врата и да почне някой със светещ плафон да ровичка, да си троши щипките и да си окъсява инсталацията
 9. Според мен просто си е вкарал поредния изгнил кошник и рано или късно ще го пробута на някой заблуден за съжаление.
 10. Колко ти струва цялото каско при тази застрахователна сума колега?
 11. e4omir

  Bluetooth джаджа

  Не, само за разговори може да се ползва колега.
 12. И аз точно седя и чета и си мисля, как всеки автомобил е индивидуален, като всички гледат таблицата на Шваке, само дето някой застрахователи вдигат малко застрахователната оценка за да ти одерат още някой лев с премията дето плащаш като цена. И това за тотал щетата и за изплащането на не повече от 80% важи ли и при кражба? В смисъл ако колата ти е оценена на 10к и на първия месец ти я откраднат, колко ще ти изплати застрахователя? Според мен, ако нямаш заведени щети през този месец трябва да платят 10К, а не 8К както твърдите. Ако си завел щети се намаля паричната им стойност от общата оценка, както и ако се случи на 7-мия месец например, се прилага коефициент, че ти е остаряла колата с още 7 месеца от датата на застраховка и от там ти намалят малко сумата.
 13. Всичко може, но това за което конкретно питаш си е съвсем нормална функция на всеки съвременен автомобил (Crown_bg ти е казал как може да си увеличиш таблото и часовника). Като включиш фаровете и подсветката на таблото се намаля за да не ти свети в очите в тъмното (предполага се, че ще ги включиш нощем). А това, че от Хонда през 2004 г. не са се сетили, че в България и много други страни ще има закон, който ни задължава да си пускаме фаровете и през деня е пропуск на японците. То за това Хондите не са идеалните автомобили.
 14. Колеги, на колко пари Ви оценят колите при пълно каско и в коя компания? Лично мен почва леко да ме притеснява как Армеец ми казват, че колата ми я оценяват на 8800 тази година, а всички знаем, че не дай си Боже нещо да стане с тия пари не може да си купиш читав акорд фейс (поне за моя твърдя, че е доста гледана и пазена кола) Поздрави.
 15. Тези теми винаги са били най-интересни за четене Колеги, от къде черпите информация за времената и т.н.? В auto-data.net излизат някой доста противоречиви числа, като например че Honda - Accord VII - 2.0 i-VTEC 16V (155 Hp) от 0-100 е с време 8.9 сек vs Honda - Accord VII - 2.0 i-VTEC 16V Sport (155 Hp) от 0-100 е с време 9.2 sec. Това не мога да го повярвам. За мен това са абсолютно еднакви автомобила. Или ако е вярно, Sport за какво е сложено в името, за престиж може би? И за да не съм офф ще кажа, че като собственик на 2.0 подкрепям точно този мотор. Относно това, че е муден, определено колегата е трябвало да върне някоя и друга предавка, тези коли не се плашат от това. А това че очакваш динамика и кик като на дизел с турбо също няма как да стане. Писал съм го и преди, че дизела ти дава едно субективно чувство на вървене заради въртящия момент, докато на цифри е дори маааалко по бавен от 2.0 бензин. Подкрепям и Цецо, че с всичко се свиква и после малее - коне, пари с музика и т.н.
×