Jump to content

BlueDream4

Фен
 • Мнения

  50
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

9 Neutral

Относно BlueDream4

 • Ранг
  MRD

Contact Methods

 • Skype
  -

Profile Information

 • Кара
  Хонда
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Северна България
 1. За Акорд 6-та вече 5-та год. слагам Kavo, Nipparts
 2. Акорд 8ма ген.дизел.

  Човек да не живее някой жувотно в Ондата бре
 3. @велизар Махай го този кирлив Акорд !
 4. Вече в семейството на Хонда

  Честито, изглежда много лачена :), САМО безаварийни км!
 5. Всеки има различна гледна точка, поне това което съм изчел, за разработване, сипвайте полусинтетика(10в40), важно в случая да не минавате 4000оборота..до 3.5к си карате съвсем нормално и превключвате предавки така до 1000км..след това сипвате 5W, в зависимост колко газ ще раздавате е втория индекс.
 6. Хора, има маса написано за тези масла, поразровете се малко!! Относно този Сивик, нз какви са тези 14 000км само...Второ какъв е този вискозитет 15в40, това не е за мотора ти.Ако км-те не са сбъркани при написаното тук, възможно този мотор да е отварян за ремонт и да са нулирали км-жа..И такъв дълъг престой на този гъсточ(15в40) в двигателя ти.......не е добре. Дано нямаш проблеми, иначе правилния вискозитет е 5в30 !
 7. проблем

  Не се регулират сами, не са хидравлични..Закарай я за реглаж
 8. Нов ACCORD във форума

  Честито колега, много безаварийни км.. и много да те радва Хонда POWER
 9. Губи антифриз

  100% ще е черно, да знайш!! На антифриза пише според това, колко си го смешал каква ще е температурата на кипене. На практика не му пречи много на мотора ти да работи и на 120 градуса, но стига да не завира водата. Кипне ли веднага прави въздушни възглавници и моментално в този участък, където няма вода се получава уникално висока температура, след което различно, линейно разширение и ефекта го знаеш после... п.с. -Да не си съчини някои, че Japanese пише от 2 профила или нещо подобно, че вероятности много...недейте нападайте човека, че той е от малкото, дали съвет и решил да помогне, тази платформа е създадена точно заради това нещо. И movx2000 нищо лично, но мотора ти не е от най-цветущите.
 10. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11519382864517137&slink=7e4z19 ..Вероятно е тази!!
 11. Колега, вземи се разрови в мобилеДе...В тази наша бедна държава и тези овълчили се автоджамбази, какво очакваш, нали вкарват най-големите боклуци и знаят такива трикове, че ги правят като нови или почти, а отвътре са от гнили ябълки нагоре( не казвам, че няма ИЗОБЩО, ама е игла в купа сено)...Избираш си уникален автомобил 8-ма Акорд да оплакне очите..Вкарай си от Германия автомобил, вярно може да има външни забележки по боята ама това са бели кахъри..Немеца не е мърляч, напротив, а щом си се ориентирал към този модел, тази година, значи си приготвил и кеш...това е е мнение..Сигурно ще се намери и някой да ме оспори. Съвет, търси си бензин! Тези издухани дизели на по 500 000км.. на прага на развалината и тези ремонти по сервизите от 1500лв+ не са оферта и нищо не печелиш.Успех с покупката, дано ме послушаш.
 12. Пръскалки на фарове не работят

  Бушон или изгоряло моторче..И мойте работеха(пуснати фарове, течността на МАХ, задържам лостчето пръска на стъклото и на фаровете), но след един голям дъжд, на сутринта тръгнах за работа наводни се и до там.. Пробвай..може да е бушон, шанса е много малък!
×