Jump to content

IBM

Фен
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IBM

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Аccord - 7- K20 -2005
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив/София

Recent Profile Visitors

2280 profile views
 1. Здравейте, Моята поръчка: 1. Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-fo-sae-5w-30.html Вид и количество: RAVENOL FO SAE 5W-30; 1x5L Стойност на поръчката: (1*36.95)*1.9775 = 73.10 лв Начин на плащане: превод от клон на ОББ Начин на получаване: Лично в кв. Малинова долина
 2. Според мен би следвало да е евро 4. Моя Акорд е 2005 и е евро 4.
 3. Здравейте, ще се включа в поръчката: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 0W-30 1 L 5*1 l Стойност на поръчката: 5*4.95*1.9675 = 48.70 лв Начин на плащане:- Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД, утре на 6-ти януари, около обяд. Начин на получаване - Лично в Малинова*
 4. Здравейте, включвам се в поръчката: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество:Petro-Canada Supreme Synthetic 0W-30 5Х1 л. Стойност на поръчката:(5Х 4.95) Х 1,9675 =49 лв. Парите ще бъдат преведени по сметка в ОББ. Начин на получаване-лично Поздрави
 5. Здравей Чавдаре, включвам се и аз: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 0W-30 1x6 L Стойност на поръчката: ( 6*5,59)*0,95*1,9675 = 62.69 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - Лично в ТЦ Боила Поздрави!
 6. Колеги, оказа се, че запалителните ми свещи са тотално свършили. Покрай това ми изгоря и една бобина. Моля да ми препоръчате от къде да си взема оригинални японски свещи (произведени там). Намерих един пич в olx, който зарежда от щатите, но той ще има за моя модел чак след месец, а аз искам максимално бързо да ги сменя за да не отиде и някоя друга бобина. От този сайт https://www.autopower.bg/ пък ми казаха, че не могат да ми гарантират, че NGK и Denso ще са произведени в япония. Модела е - Акорд 7, 2.0, 155 кс. (к20а6) и колата се кара на газ. Благодаря предварително на отзовалите се колеги!
 7. Аз пък ви препоръчвам след полирането да сложите висококачествено фолио, с което ще си решите проблема със слънцето поне за 4-5 години. Имайте предвид, че е твърде верояно фаровете да са замърсени и отвътре, което означава, че колкото и да ги полирате без почистване няма да има пълен ефект. На предната ми кола (Сивик 7 фейс), след като ми полираха фаровете, и ми казаха, че мога да мина и без вътрешно чистене (оскъпява чувствително процедурата) ми залепиха някакво немско фолио, което не мръдна следващите 2,5 години. Мисля, че имам някъде телефона на този пич, който ми беше препоръчан от един Лексус фен. Ако някой иска мога да му дам телефона на лично (в София е).
 8. Ясно, значи няма да се занимавам. Искаше ми се една идея по-яка музика, но и тази сега се ядва.
 9. Колеги, тъй като скоро си купих Акорда, сега тепърва започвам да го опознава. По-горе стана въпрос за това колко тонколони има във колата. Та, моята е седан и си мислех,че имам 6 тонколони - 4 във вратите и 2 отзад на кората. Оказа се обаче, че в задните врати нямам говорители, нямам представа поради каква причина. Някой има ли представа какви размери говорители трябва да търся за да може да си допълня музиката? ПС. Някой ако има за продажба точно тези говорители, моля да драсне едно лично.
 10. Почти съм сигурен, че имаш същя проблем. Пускам снимки на старите тампони. Видимо са здрави, но всъщност, както един колега спомена, вътре има вакуум, който може да се прецака. Това най-вероятно е причината и самия тампон да не сработва както трябва. Разликата между мен и теб е, че ти си автоматик. На мен оборотите също в най-ниската си точка са около 650, а с консуматор около 750. Цената на големия тампон, оригинален е малко над 400 лв. За задния нямам идея, но би следвало да е по-евтин, защото е технологично по-прост. На мен ми взеха 100 лв. за двата втора употреба и 100 лв,. за труд. Ако си от София мога да те пратя при човека, който ми ги направи. Сега вибрацията се усеща много леко без консуматор (преди направо си тресеше) и съвсем изчезна с включен консуматор, когато оборотите са на 750. Ако колата пък е карана да кажем 2 часа извън града, когато спра на едно място, вибрацията я няма дори и без консуматор на 650 об. Този проблем е решен така и от друг колега от форума, а също така има и доста подробно видео на един рашън, който обяснява точно за връзката между вибрациите на празен ход и въпросния тампон. Да почерпиш
 11. Колега, както споменах в една друга подобна тема, проблема най-вероятно ти е в предния тампон на мотора. Казвам го от първо лице, тъй като имах същите вибрации, особено без включен консуматор. Смених преден и заден тампон и нещата се подобриха чувствително. Тъй като не се препоръчват неоргинални тампони, а оригиналните са доста скъпи, сложих такива втора употреба. Успех!
 12. Колега, ето снимките на тампоните, които смених. Видимо не е протекъл, но явно нещо в него е повредено, защото сега положението е много много по-добро.
 13. Ще ги снимам утре, и ще прецениш сам. Твърде е вероятно и само с преден тампон да се оправят нещата, но аз смених и задния. Като цяло не беше омаслен или разтекъл се, но явно вътре е прецакан, защото разликата е чувствителна.
 14. Това за мигачите не е съвсем така. Моята е преди фейса, но мигачите в предните фарове са ми бели с оранжева крушка.
×
×
 • Create New...