Jump to content

Shorty

Фен
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

156 Good

About Shorty

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 08/23/1983

Profile Information

 • Кара
  Accord Tourer 2.4 Type S
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

10630 profile views
 1. Shorty

  Кои ГУМИ

  Sumitomo произвеждат гумите на Falken и са сериозна компания.От няколко години си произвеждат гуми под собствена марка и са с шарките на стари модели на Falken.Аз зимата си купих 4 зимни Suitomo-та и нямам забележки.Преди години бях карал със същия зимен модел на Falken и разлика не открих.
 2. колега гледам си от Пловдив и питаш да крушки на късите светлини.Това ,което си снимал е габарита.Имам магазин за авточасти в Пловдив обади ми се на 0885307504 да ти обясня какво ти трябва и да ти съдействам с крушките.

 3. Тези на снимките се евтини китайски крушки,нямат нищо общо с Osram!
 4. Извинявам се за оффа,ама колега аз с класа ще поддържам с по малко пари.Някои цифри са направо шокиращи.Явно някои "майстори" не познават парите.
 5. Моето комби е от Швейцария и няма грам ръжда отдолу,даже се и продава,ако имаш път към Пловдив ела го виж.
 6. Ами виж си цокъла на лупата,предполагам различаваш H1 от D2S.
 7. Много се извинявам и благодаря на колегата,че ме е поправил.Наистина имах предвид Honda ATF масло.
 8. Смени маслото,но задължително с Honda MTF.3 литра ще ти стигнат.Точиш старото и сипваш новото.Това си е вид опресняване,не е пълна смяна,но ще помогне със сигурност.
 9. Откачи акумулатора за 5-10мин. , ако след закачането му още ти свети tail gate провери за прекъснати кабели.Ако и кабелите са ок вече е по-сложно.Има отделен компютър за вратата на багажника,може и само моторчето на маханизма за отваряне да се е предало, както беше при мен.При много ниски температури вратата блокира автоматично с цел да не се прецака нещо по механизма,затова просто я рестартирай ,чрез откачане на акумулатора.След това давай по-реда който съм ти писал.
 10. Аз не съм сигурен кой номер беше бушона,ще проверя и ще пиша.Иначе пак тук го бях прочел в някоя стара тема тоя пиниз с бушона и при мен свърши работа,но ще погледна точно кой беше.Иначе аз съм преди фейс комби type s сигурно има разлика в бушониерта ,на тия дето са напомпани с повече екстри.
 11. Това с ваденето на бушона е най-лесния и безболезнен начин.Направих го малко след като взех колата,защото първо хаби ненужно много течност и второ най-ме дразнеше,че пръскаше върху капака всеки път като искам да си изчистя предното стъкло.Иначе аз съм с комби с ксенон и моето казанче събира близо 7л. (мисля, че беше 6,8л.) и преди ми свършваше за нула време,а сега го пълня и забравям.Даже напролет като сипах лятната течност преди седмица долях концентрат зимна и събра към 3л. и малко та значи е било казанчето на половина още пълно.
 12. Горивния филтър с какъв го смени?
 13. Провери дали всички врати са заключени.Ако ти е прецакана някоя от машинките на централното(актуатор) , което си е масов проблем,алармата няма да се включи защото колата не е заключена.При мен стана така когато не работеше машинката на предна пасажерска врата,добре че я хванах на време.Та пробвай първо дали всички врати са заключени и след това търси проблема другаде.
×