Jump to content

mykacu

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

18 Neutral

Относно mykacu

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V III, AT, R20A2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Аз съм адски недоволен от Cars Help (от Теодор, конкретно). Наех го за оглед и през цялото време стоя с ръце в джобовете и си говореше с продавача какво ще си купува след тази. Дори не погледна колата отдолу, докато не го подсетя. Не ми даде никаква полезна информация за плюсове и минуси на конкретния автомобил. Само "няма такава цена", а цената беше най-високата на бг пазара (близо 20к). Накрая се обадих на други и отидох в сервиз.
  2. Не съм разбирач, но за мен бензиновият двигател няма много сили - трябва доста да планираш изпреварванията. На магистрала след 130 поне при мен започва да се тормози, а ако има наклон може да раздразниш тировете зад теб . Дизеловите не съм ги карал - казват, че вървели повече.
  3. След 1-2 "кик-дауна" (с влизане във vtec) със следващото леко подаване на газ колата дръпва по-рязко. Може и да е внушение, но го забелязвам над 4-5 пъти вече.
  4. Ако е леко мазно това е активен колофон и е нормално за печатните платки - ролята му е да изолира медните пътечки от влага и съответно да предотврати окисление. Съдейки по това, че данни се показват на дисплея, причината по-скоро е в лош контакт (студена спойка). Аз бих опитал да видя платката от страната на дисплея и, евентуално, да презапоя контактите с поялник с остър връх с не много висока температура.
  5. 26in и 17in са размерите на гумите, които взех.
  6. Перата паснаха без проблем в оригиналните държачи. Потвърждавам, че са тип D, 10mm. Засега забърсват перфектно. (на снимката новото поръчано перо е отстрани / не е монтирано) Отхвърлям написаното в мнение #22
  7. Здравейте, Моля включете ме към поръчката Линк: https://www.ato24.de/en/ato24-engine-oil-synth-5w-40.html Вид и количество: ATO24 ENGINE OIL SYNTH 5W-40 4x1L Стойност на поръчката: (4*3.45€)*1,9675 = 27.16 лв Начин на плащане: - Парите са преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - Лично в кв. Драгалевци
  8. Преди седмица поръчах тези пера и чакам да пристигнат. https://www.aliexpress.com/item/32971540176.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.39f84c4dlZJ22H Смятам, че тип D би трябвало да станат на оригиналните държачи. 4 броя с доставката на цената на 1 оригинално - не е толкова голям риск.
  9. Вместимосста на казанчето със система за миене на фаровете е 5 литра, без е 2.5л.
  10. по 199.50лв на брой. От други вносители не можах да намеря цена под 215лв.
  11. Мен подсилените стени на Nokian Wetproof SUV ме грабнаха и поръчах с доставка от чужбина. Ще почакам Цитирам и какво ми отговориха от един от българските магазини на запитване къде се произвеждат Нокиан. Става въпрос за 225/60 R18:
×
×
  • Създай нов...