Jump to content

crown_bg

Фен
 • Content Count

  2563
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

crown_bg last won the day on November 3 2018

crown_bg had the most liked content!

Community Reputation

362 Excellent

About crown_bg

 • Rank
  Опитен

Profile Information

 • Пол
  Не казвам
 • Място
  Неизвестно

Recent Profile Visitors

2727 profile views
 1. Моите стъкла не са бели, а жълти! Пробвах ги на тъмно на път, където няма коли (не съм длъжен да ви давам подробности). Към @NikiG какъв Бонус-Малус колега? Това са фарове за мъгла, не за дневни (ако за това ги ползваш). Е, радвам се че избързахте с негативните коментари, а сега да видим какво друго ще измислите, след като Ви отговорих...
 2. Да споделя за фаровете за мъгла - днес сложих Филипс лед Луксеон и съм изключително доволен от резултата, скъпи са да, но има защо. Леко е труден монтажа заради обемното охладително тяло, но с леко наместване се получиха нещата. Ето и модела:
 3. С нов капак и гарнитура се отива наистина на 400лв. без труд. Но другия вариант с ремонта на капака не си струва.
 4. Т.е. лагера се върти целият, а не само вътрешната част, и новият ще превърта също?
 5. Възможно е да е с различен обем резервоара при тези с пръскалки на фаровете и задното стъкло, както е при Цецо и мен.
 6. На долния клип (от колегата @pantany се вижда как преместват всичко от стария капак, освен лагера) какво точно му е на капака не разбрах, ако някой знае? Нов капак и лагер, който е в капака, нова гарнитура, и преместване на каквото е останало за преместване от стария към новия капак.
 7. Над 5л. е със сигурност, но колко е точно в момента не мога да проверя. Онзи ден сипах 5л. туба като имаше още от лятната, и преди да сипя зимната си пръскаше със силно налягане.
 8. Ако проблема е само в този лагер, си струва да се спазариш. Купуваш си лагера и го сменяш в някой удобен момент, заедно с други планирани манипулации по колата. Взимаш и гарнитурата за капака, едва ли ще минеш 120-140лв. лагер с гарнитура, ти ще свалиш повече, понеже не знаеш работата колко ще ти струва. Със сигурност ще се точи маслото, значи е добре да го направиш със смяната на маслото на скоростите. Не те агитирам, просто споделям мнение с идея.
 9. Утре ако имам време ще погледна в наръчника.
 10. Може ли снимка на лагера и капака (местоположението им)? Например от сервизния наръчник?
 11. Със Сонакс никога не съм имал проблеми, само него си ползвам. Някога ми се наложи, един път, да купя от ЛукОйл (мисля, или ОМВ), умишлено я разредих, защото миришеше ужасно. След това ми избледняха перата на чистачките.
 12. Здравей, колега!

  Прочетох, че си купил ГРОМ с БТ. Може ли да ми кажеш точния модел на ГРОМ-а или да ми изпратиш линк, че виждам няколко и не мога да разбера каква е разликата между тях. Сайта http://gromaudio-bg.com е направен много смотано.

  Благодаря,

  Радо

  1. Show previous comments  2 more
  2. radev_rado

   radev_rado

   Колега, питах дали с ГРОМ-а песните ще се показват на дисплея на навигацията ми, но човека каза, че вероятно ще се виждат само на малкоя дисплей.

   Ти имаш ли навигация с голям дисплей или си само с малкия?

   И нямало да се изписва нищо повече, освен номер на диск и на песен. При теб така ли е?

  3. radev_rado

   radev_rado

   А, и ми каза, че с GROM-USB3, който е най-скъпия (300 лв.) качеството на звука е най-добро. Ти с такъв ли си?

  4. radev_rado

   radev_rado

   Готов съм, монтира ми WEFA. :)

 13. Силни са, и са най-близки до стоковия ксенон, ако си с такъв.
×