Jump to content

crown_bg

Фен
 • Мнения

  1932
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

197 Good

Относно crown_bg

 • Ранг
  Опитен

Profile Information

 • Кара
  Accord Tourer CM2 АТ 2003
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  XYZ

Последни посетители

1479 профилни разглеждания
 1. Боядисвал съм джанти при Bas Power, в Казичене, не ги прави с прахово, а класически. Останах доволен, но има доста работа. Тел: +359 885 077 999
 2. Измръзвам в колата

  Тук или нещо Хонда са омазали, или колата със сигурност има повреда.
 3. Бултрако или Юби ко?

  Това им е от номерата, при първоначалното обсулжане, както при теб, беше при тях, казах им да сменят много неща, включително и маслото на скоростите - е излъгаха ме за маслото (питах ги колко е събрало и колко е останало, запецнаха на този въпрос), излъгаха че са смениели обтяжната ролка, после се поправиха и казаха, че били сменили само лагера на ролката...помолих ги да проверят за едно потропване, естествено не го бяха проверили...айде стига съм ги споменавал...
 4. Измръзвам в колата

  В кой момент, след като е зададена желаната температура, започва да духа (не топло, а по принцип)? Ако в студено време си задала High, или температура близо до High, ще чакаш бая време да почне да духа, съответно и да се стопли. Ако задам темп 22 до 1 мин започва да духа леко топло, ако задам 23 минава повече от минута преди да тръгне да духа, ако задам 24-25 вече чакам 2-3 минути да почне да духа нещо. Предполагам не очакваш да му зададеш 24-25 гр и да почне да духа за секунди топъл въздух.
 5. Измръзвам в колата

  Да, но теорията ти за Италия нещо не е издържана... И все пак, не каза дизел ли караш или бензин? Предната дизел или бензин е била?
 6. Измръзвам в колата

  Моята е италианка, не само на документ, но и по ВИН отговаря за тази държава. Колата загрява за по-малко от 5 мин. на ~ -8/-10 гр., а започва да духа топло (не горещо) още когато стрелката е малко под средата между 0 и на колкото спира когато е достигнала нужната температура. Единственото, което е вярно според мен, е разликата в компресорите, и в това, че за определени региони (държави) не се слага компресор, просто защото климата не го изисква. Пример, приятел си вкара СУВ от Канада, не помня дали беше Тойота или Нисан, модел 2015 - нямаше компресор, обясни че просто не се слагат в Канада за този модел.
 7. Би следвало да е консуматив, но ще проверя в мануала и ще пиша.
 8. Ами не ми се е налагало да разгобявам аз лично, но друг е разглобявал, и оттам знам че се разглабя. Аз лично не съм присъствал на такова нещо. При един от хората, при които си поддържам колата кара седан фейс и е ревизирал помпата си.
 9. Ето я напълно разглобена: тази е от щатска, малко по-различна е, заради допълнително разделение, заради което гарнитурата е различна.
 10. Легло с пружина ...
 11. DVD - навигация

  Обичайния проблем при 7-ма гернерация. окото..ново ДВД (Втора ръка :)), едва ли някой ще се наеме да ти го смени.
 12. ..освен това, тази кола не е правена за толкова ниски обороти, тя се мъчи и плаче
 13. Има ли някой с 8J 17" на Акорд 7?

  Джантите пристигнаха, живи и здрави, лятото като ги мониторам ще кача снимки, а ако е много зле...нищо няма да качвам 7,5/ЕТ35/5*114.3-5*100 Забравих да напиша, че ~7.3кг. е теглото, за да е пълна информацията.
×