Jump to content

rollin

Фен
 • Content Count

  2797
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

rollin last won the day on November 18 2019

rollin had the most liked content!

Community Reputation

458 Excellent

1 Follower

About rollin

 • Rank
  Ground Zero
 • Birthday 09/21/1985

Profile Information

 • Кара
  ше Prelude H23 Vtec Frankenstein сега - Accord K24 Type S
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Първомай
 • Интереси
  car-audio

Recent Profile Visitors

15483 profile views
 1. Абе само на мене ли ми се стори, че Макс направи топ времето без да отваря DRS-а в последния сектор дето по принцип трябва да се отваря ?
 2. 213кс постигнати след: рефлаш, изпускателен колектор, премахнат катализатор, K&N панелен филтър, лек маховик, леки ролки, к20 маслена помпа, премахната резонаторна кутия и вероятно още някои неща които пропущам, че това беше преди няколко години. пп... червената графика се гледа.
 3. Абе и мене само като ми застудее ми светват VSA и ABS и верно ли от тая глупост се случват ? Това е много тъпо... Решение на проблема има ли ?
 4. Така си палят студени не се филмирайте
 5. Сегментите са купени от Щатите през Монката M&S Auto За да не им плаща ДДС са извадени от ОЕМ кутиите и са без опаковка - Така ми каза и така ми ги даде. Цената тук в Бултрако е 110лв на цилиндър или 440лв за сет-а Аз минах на по хард тунинг и тея сегменти са ми излищни. Цена 270лв Намират се в Първомай За връзка ЛС или О898 765 126
 6. Объркаха стратегията малко ми се струва, на писта дето много трудно се изпреварва и веднага след като изпревари Ботас му направи 4-5 секунди за няма 3-4 обиколки... Колата се движеше много добре, яд ме е и за Гасли понеже щеше да диша във врата на Ботас и той.
 7. Хонда напущат F1 след 2021 ... Лоша новина, явно много пари губят там.
 8. Как е педала на съединителя? Ако е тежък може да е за смяна...
 9. Възможно е, макар че 6 години вече карам на газ и до сега не съм обслужвал нищо освен смяна на филтри на газовото. Но пък всичко е скрито и много ми допада, а и скоро ще има афтърмаркет горивна рейка с регулатор и манометър и щеше да стане много пренаселено там над всмукателя.
 10. Избързах защото щеше да иде цял ден с него, че му махнах водата и нареждах газовите дюзи и рейка отдолу.
 11. Някой разбра ли какво се счупи в колата на Макс ? При Албън вероятно мотора замина...
 12. Монтирах RSP всмукателен колектор + FN2 дросел(който е същия размер като този на Акорда, осезаемо колата умаля в ниски и средни обороти, реално може би е същата чак във втек - след 5к оборота, до преди това е по слаба, предполагам с поне 20 нютона и поне 10 коня(това на усет :D) Ако се пипнат настройките може би ще достигне предищните стойности и вероятно ще стане по силна в оборотите над 5к
 13. Не съм се интересувал за тях, нямам никаква идея какво може или не може да се направи.
 14. K24Z не е по силен мотор от К24А3 и това се вижда по дино замерванията. Лично аз ако не сложа турбо, то бих му сложил една глава от К24А3 с истински В-тек и тогава да ида на настройка. Реално цяла окомплектована глава от К24А3 може да се намери за около 350-400лв и резултата ще е доста добър понеже К24Z мотора е малко по сгъстен(11:1) от К24А3 който е 10.5:1 Може също да се направи комбинация в разпределителниоте валове като да се ползва всмукателния вал от К24Z и изпускателния от К24А3 След това читав изпускател 4-2-1 и ремап и колата ще докара гаранция едни 180-190кс на колела ! В стоков вид просто силно се съмнявам да се зивадят повече от 5-6 коня от рефлаша.
 15. Леко повишаване на мощността на кое и към кое се очаква да се повиши интереса, че аз нещо не разбрах ?
×
×
 • Create New...