Jump to content

rollin

Фен
 • Content Count

  2715
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

rollin last won the day on August 22

rollin had the most liked content!

Community Reputation

415 Excellent

About rollin

 • Rank
  Ground Zero
 • Birthday 09/21/1985

Profile Information

 • Кара
  ше Prelude H23 Vtec Frankenstein сега - Accord K24 Type S
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Първомай
 • Интереси
  car-audio

Recent Profile Visitors

14321 profile views
 1. Аз няколко пъти съм поръчвал неща над 400лв и нещата са фифти фифти дали ще го спрът на митница. Лошото е, че все за мене като си поръчам ги спират, а като поръчам за служебните минават
 2. Частите са 100% оригинални, много са стабилни , спазват си всички срокове. Цените са много по ниски от БГ Аз съм редовен клиент и за моята кола и за служебните и за на приятели. До сега не съм оставал разочарован и препоръчвам силно.
 3. Щом дисковете са различни логиката води и апаратите да са, но не съм 100% сигурен.
 4. Втора ръка апаратите на тея коли вече са без пари - по около 30лв за брой. Направо може да си вземеш за 100лв два апарата от 2.4 с дисковете втора ръка и си свиркай.
 5. Разхода не зависи толкова от километрите а по скоро от редовната смяна на масло от предния собственик. Не че километрите не са от значение ама те са по малък фактор. Масово карат по 15к километра след смяна на масло, няма как да е друго...
 6. Разхода на масло няма да ти спре докато не махнеш спечените сегменти, каквото и масло да сложиш все ще го гори. Всички други заблуди са бош-лаф ! Лек Ви ден .
 7. Здрасти Ремап файла е един и същ за всички и нищо индивидуално не се прави.
 8. Айде и аз да кача графиката на най бавния Акорд на националната среща
 9. rollin

  F1

  Мене ми е интересно какво се случи със супер меките гуми на Фетел дето сложи няколко обиколки преди края ? Верстапен с най трърдите гуми и то на над 30 тура с топ време ! Браво !
 10. Иди на майстор да го погледне ама по симптомите мяса някоя помпа да се ебава. Виж как е течността на съединителя.
 11. rollin

  F1

  Така е, ама по добре да се пробваш срещу първите отколкото да се "возиш" цяло състезание като Гасли.
 12. rollin

  F1

  Винаги трябва да се мериш с първите щото иначе си само за "пълнеж"
 13. тропането отзад я виж да не е от спирачен апарат. Как лесно да провериш: Когато по паваж го чуеш че тропа просто леко натисни педала на спирачките колкото да обере луфта и дали няма да спре хлопането.
 14. Драгито го купих след рефлаша и реално нямам резултат измерен преди рефлаша с него, но имам замерване с Гтек и нещата бяха следните 0-100 7.9сек 402м 15.7 Тези времена са с премахнат катализатор, скорости от Type R, лек маховик и панелен K&N филтър След ремапа 0-100 според зависи гумите ама около 7.2 с обикновени гуми, 6.8 със семита 402м 15 сек. с обикновени гуми и 14.7 със семита След ремапа имам и дино графика и графики от Драги-то.
 15. По скоро не са синхронизирани оборотите на диното и на двигателя.
×