Jump to content

excalibur

Фен
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About excalibur

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 01/19/1970

Profile Information

 • Кара
  Honda Cr-v 2003 i-vtec
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Панагюрище

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Харесал съм един Джаз 2009г. но се оказва,че е Китайска сглобка. Проблем ли е това,и има ли разлика в двете сглобки които да ме притесняват?
 2. Здравейте! Искам да взема едно Джазче за жената,но се чудя с кой автомат да е, защото тя иска автоматик. Кой от двата модела е по-добър? CVT или новите роботизираните,не знам дали се водят точно така. Чета доста различни мнения и се обърках нацяло вече. Здрави ли са тези автомати при Honda Jaz или да я навивам за ръчна.
 3. Някой гледал ли е тази?https://www.cars.bg/offer/5fc237c9051d0f79fb220242
 4. Колеги,някакви мнения за гумите Nexen.Знам,че няма да е нещо особено,но в момента няма много парички за скъпи гуми.А искам да сложа нови,защото вече ми омръзна от "много хубави" втора употреба гуми.Преди една седмица качих едни такива Kumho I'zenwis KW19. Е няма по-шумна гума от това.Бучи,вие абе нямам думи,на сняг може да са много добри,но просто по асвалта е страшно.
 5. Уж се бяхме спазарили,но като отидох гумите бяха продадени вече. Явно не са моите гуми,днес взех едни Kumho,но точният модел сега го забравих
 6. Изпада ми такъв комплект 4броя гуми карани един месец с Дот 13год. за цена 400лв. Някой има ли мнение за тези гуми и заслужава ли си сделката. Като гледам най-евтината цена за тези гуми е 160/70лв.
 7. Всмукателни 0.21-0.25 Изпускателни 0.28-0.32
 8. Онзи ден смених таблото на километража,но на това не свети лампичката за компютърната диагностика (Чека) Като гледам няма видимо нещо да е изгоряло по пътечките,но ще премеря да видя дали въобще има някакво напрежение на самият диод. Разглобих старото да видя как да стигна до светодиодчето,но не мога да махна платката на която са тези диоди.Като гледам може би се махат стрелките на уредите ,но ме е страх да ги напъвам.Някой,ако е правил тази процедура моля да сподели,а аз отивам за бира
 9. Колега огледахме всичко около спирачките е ок. Тези дни пак ще разглобяваме да видим,а и с едното ще взема да сменя и долният ляв шарнир щом казвате за пукането,че може да е от там.
 10. Колега,темата е още актуална,не съм намерил причината.Сигурен съм,че стъргането е от пред.Знам,че деференциал стърже така,но не е от него а и маслото е сменено с ново от Honda Пловдив.
 11. Шумът който се чува е все едно гумата почва да стърже по нещо. Както казах се чува само при завъртане волана на ляво.Гледахме лагери карета всичко поне на пръв поглед е здраво.Шумът е еднакъв и не се усилва при по-голяма скорост.Почти съм сигурен,че проблема не е в лагер или каре,защото знам какво става при нередности в тях..
 12. се прави при тръгване от място, или в движение с малка скорост. Лагерът "вие" при по-висока скорост, при движение направо (когато е много зле), и при лек завой (в случая наляво) се усилва. Колега,как да преценя дали проблема е в карето ?
 13. Преди седмица свалихме от ляво целият макферсон,всичко си беше ок. Тампон,лагер,шарнири.След като отново го качихме пукането изчезна,вече седмица няма никакъв проблем.Днес свалихме дясната полуоска да видим за виенето. Лагера на главината и този по средата на полуоската са добре.Не знам от къде може да идва този шум,може ли да е от раздатката и как да я проверя?
 14. А как колега да проверя дали е от този лагер или от лагер на главината,след като не можем да завъртим само дясното колело на скорост както при друг автомобил ? Не съм проверявал тези дни нищо по автомобила,защото имам много други ангажименти,но ако имам някакъв резултат веднага ще съобщя.
 15. Колега волана се върти лесно,няма никакви усилия при въртене.А и не мога да разбера как от шарнир ще се чува виене.Да попитам можели да еот лагер от вътрешна страна на полуоската,ако има такв де.Защото шумът като чели точно от там се чува.
×
×
 • Create New...