Jump to content

Honda JAZZ_2007

Фен
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Honda JAZZ_2007

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda JAZZ
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колко ти е бил разхода на гориво преди смяната на катализатора?
 2. Здравейте, Имах същия проблем с катализатора.Беше ми светнал и чека.Оказа се , че катализатора ми са го свалили и с тарикатските номера на продавача не се усетих за това. Имам опитността със сервиза до затвора ( в гр. Бургас ) обаче ми бяха предложили да сложим някаква втулка на втората ламбда сонда ( никакъв ефект ). По разрових се за Бургаски сервиз. https://faresauto.com/ В този сервиз смених катализатора с алтернативен. Излезе ми 180 лв. За сега всичко е наред. Дават и две години гаранция.
 3. Здравейте, колеги. Някой разполага ли с точна процедура как се сменя маслото на CVT - скоростна кутия? Карам Honda JAZZ, 2007 година ,CVT - кутия.
 4. Благодаря за отговорите, който давате по темата. Много ми помагате.
 5. Радвам се , че е така. Ще търся някой майстор да сменим катализатора. stef78 , след като смени катализатора чисти ли грешката на компютър или тя сама си изчезна?
 6. Здравейте, отново. Имам въпрос към всички които имат отношение по темата. За тези които са си сменили катализатора на автомобила с алтернативен: правили ли са ви замерване на изгорелите газове преди и след смяната? Грешката Ви Check Engine как изчезна от таблото? Къде направихте смяната?
 7. Здравейте, колеги Разполагам с ръководство за експлоатация на Honda JAZZ, 2007 година , автоматик. Ръководството е на немски език. Мога да публикувам страници от него, а колега който разбира немски може да го превежда. Така всеки, който има нужда ще може да го ползва.
 8. Здравейте, Каква Хонда карате? В кой сервиз направихте смяната на катализатора? Вие ли си го купувахте, или от сервиза го вземахте?
 9. Благодаря за съветите Pavel_Pavlov. Набързо прегледах някой сайтове. Какво ще кажеш за специализираните сервизи в подмяната на катализаторите?
 10. Ходих на диагностика. След това ми светна и лампата. Неефективен катализатор. 😒Това излезна. Първо ще я засеча дали гори масло. Сега сложих, както писах по горе и добавка за чистене, ако има ефект ще пиша.
 11. Здравей, Rakeem Хондата е закупих скоро. Първо ще проверя дали ми гори масло ( макар, че липсват индикации за това, двигателя работи тихо ). В момента съм сложил добавка за почистване на катализатора ще видя дали ще има някакво добро действие. Хондата е на 193000 км. Някакви съвети??? Готов съм да чета☺️
 12. Благодаря за отговора ти Pavel_Pavlov. Алтернативният катализатор от къде може да бъде закупен?
 13. Благодаря, nupi. Още не съм я засякъл дали гори масло. Това предстои. Двигателя за сега работи тихо без видими причини за ремонт.
 14. Здравейте, Имате ли проблеми с неоригиналния катализатор? По принцип разбрах, че за Хондите липсвало алтернативен катализатор. Къде извършихте подмяната?
×
×
 • Create New...