Jump to content

Honda JAZZ_2007

Фен
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Honda JAZZ_2007

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda JAZZ, 2007 година.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Съвет от къде може да се закупи такъв катализатор и къде може да ми го монтират ?
 2. Благодаря за споделената опитност. Не съм питал каква марка е. Доверих се на сервиза. В последствия разбрах че покривал критерия за Евро 2. При диагностиката, след като ми светна чека след една година каране без проблем с този катализатор, на компютъра излезна, че му трябва време за да заработи в режим. При високите обороти май има някакво разминаване. Не ги разбирам тези неща , но май ще ми се наложи. Искам да си платя някъде, и да изчезне този проблем. Трябва да се забрани слагането на стари катализатори. И да се разследват всички Джамбази. Заради тях сме на това положение.
 3. Здравейте, Аз закупих колата с липсващ катализатор. Без да изпадам в подробности. Сложих алтернативен много евтин. До скоро бях без проблеми докато не минах технически преглед и не се оказа, че катализатора не е ефективен. Сега мисля по въпроса какво да правя. Щом ги крадат оригиналните вариант да слагам оригинален нов / втора употреба отпада. Съвет за алтернативен катализатор и къде биха ми го монтирали качествено?
 4. Здравейте, Аз закупих колата с липсващ катализатор. Без да изпадам в подробности. Сложих алтернативен много евтин. До скоро бях без проблеми докато не минах технически преглед и не се оказа, че катализатора не е ефективен. Сега мисля по въпроса какво да правя. Щом ги крадат оригиналните вариант да слагам оригинален нов / втора употреба отпада. Съвет за алтернативен катализатор и къде биха ми го монтирали качествено?
 5. Здравей, След като сложи новия катализатор увеличи ли ти се разходът на гориво? Колата ти коя екологична категория е ? Като сложи новия катализатор, направи ли замерване на газовете? Сам ли си го монтира или на сервиз?
 6. Ще се радвам да видя клипа.👌 За сега съм без оплаквания по колата. Доколкото знам при достигане на 200000 км в официалните сервизи задължително препоръчват смяна на веригата. Кой се грижи за колата ви?
 7. Този сервиз отдавна не е официален представител на Хонда за България. За съжаление в Бургас липсва официален сервиз на Хонда. Това много затруднява обслужването на колите. Въпреки това този сервиз е претъпкан от работа с месеци се чака за час. За работата им не мога да коментирам.
 8. Благодаря ви за съветите до тук много ми помогнахте.👌🕳️🕳️
 9. Здравейте, бих желал да поръчам : Линк: https://www.ato24.de/en/honda-antifreeze-type-2-3-785-l.html Вид и количество: Honda Antifreeze Type 2 3,785 L - 1 бр. Стойност на поръчката: 29.99 ,€ х 1.9775 = 59, 31 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - чрез куриер*
 10. Здравейте, колеги Достигнах 200 000 км. Имам нужда от съвет. Веригата на двигателя кога е добре да бъде сменена?
 11. Здравейте, колеги Времето да сменя антифриза дойде и ще имам нужда от съветите Ви. Карам Хонда джаз , 2007 година автоматик ( CVT ). Имам следните въпроси : Какъв антифриз е подходящ за Хондата ми ? От къде мога да го закупя на добра цена? Благодаря за всеки един съвет!!!
 12. Някой правили общи поръчки за лети джанти?
 13. Колко ти е бил разхода на гориво преди смяната на катализатора?
 14. Здравейте, Имах същия проблем с катализатора.Беше ми светнал и чека.Оказа се , че катализатора ми са го свалили и с тарикатските номера на продавача не се усетих за това. Имам опитността със сервиза до затвора ( в гр. Бургас ) обаче ми бяха предложили да сложим някаква втулка на втората ламбда сонда ( никакъв ефект ). По разрових се за Бургаски сервиз. https://faresauto.com/ В този сервиз смених катализатора с алтернативен. Излезе ми 180 лв. За сега всичко е наред. Дават и две години гаранция.
×
×
 • Create New...