Jump to content

Франко

Фен
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Neutral

About Франко

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  FRV
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Преди края на Ноември казаха, че настоящата се удължава с месец, а междувременно мислят за нов начин, който да включва и фирмите. Не съм чувал някой, някога да е споменавал "безсрочна". Поне не по радио и/или ТВ.
 2. Аз, даже днес ми ги сложиха, но мога да дам за Бургас. Нарочно сложих отделни, но майстора ми предложи модул за да работят дългите на 30%.
 3. Страхотна и бърза комуникация - изключително точен. Засега само масло съм взел (за него ще пиша след няколко седмици), но ако се наложи някакъв чарк да вземам (дано не се налага де), знам към кой да се обърна. Ранния следобед поръчвам по Вайбър и на другия ден е при мен. ПРЕПОРЪЧВАМ.
 4. Това е отпреди доста време ... даже май отпреди стотинките, че и по ТВ го даваха - преди да пляснете новина, проверете първо
 5. Освен ниските цени, дават и държавната отстъпка
 6. Движението на ППС (вкл. велосипеди) е регулирано в ЗЗДП и правилника за неговото прилагане. Всичко останало са размисли и страсти по темата. Когато съм с велосипеда (шосейния) се старая да се съобразявам с останалите учасници в движението и си карам по правилник. С байка обикновено само пресичам асфалта. Ако на някой не му харесва, че карам по пътното платно, може да спре и да ми го каже ... ако иска (има доста свиркащи, но не им стиска да спрат). Когато съм с колата също се съобразявам с велосипедистите - не ми пречат, даже се радвам, че стават повече.
 7. Моята е по-стара, но като натиснете "menu" какви настройки позволява да се правят?
 8. Ще влезе ... ама друг път - първо трябва да се "актуализира" бюджета (юли) и след това да се гласуват тези предложения за да влязат в сила, като преди това минат през всякакъв вид комисии .... ако настоящото правителство е още на власт тогава
 9. Хм ... с повечко търсене може да се намери пета врата със същия цвят и ремонта да се състои в проста подмяна на врата (вкл. ключалка, брава) - необходими са 4 ръце, малко инструменти и не много големи умения. Бронята е издраскана, но не се вижда да има разкачане и разместване в зоните на захващане. Ако вратата се отваря и затваря безпроблемно и няма промяна във фугата в горната част, може да няма нужда от ремонт по задната престилка. Теглича е поел голяма част от енергията на удара, той е захванат за задните рогове и ако има деформация в тях, работата става доста по-сериозна. Според мен няма такова нещо, но това се вижда по фугите на задните врати и панели. От наличните снимки - толкова.
 10. Петата врата е за смяна - няма смисъл да се ремонтира - би трябвало да има употребявани. Възможно е и задната престилка (маска, панел) да е мръднала и да се наложи ремонт, а бронята ще живее (според снимките). Цените са .... божа работа, а и не е ясно какво точно има да се прави.
 11. Въпроса е, оригиналната колко ома е
 12. Доколкото съм чел, важно е съпротивлението при смяна на сондите, но нямам идея колко е оригиналната - на различи места съм срещал различни данни за съпротивление за оригиналните - от 8 до 15 ома.
 13. Каква грешка показва на диагностика? Не винаги втулката решава проблема - понякога просто светва след по-дълъг интервал след изчистване.
 14. Фаровете имат фабричен лак за да се предпазва пластмасата от УВ лъчите. Фолиото също е малко нож с две остриета - и то си променя цвета, а ако остави лепилото си, тогава свалянето на стария лак е песен в сравнение със сваляне на старо лепило.
 15. Обезмасляваш, търкаш, обезмасляваш, грунд за пластама и лакираш
×
×
 • Create New...