I_Yordanov 172 #2401 Отговорено 27 Март, 2021 С това готино време ми се отвори възможност да си рециклирам хидравличната помпа. Много съм щастлив😎 А и ми се откри място да стигна до VTC филтъра...тъкмо навреме май... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 796 #2402 Отговорено 3 Април, 2021 Сменихме гумите 🙂 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mast3rX 20 #2403 Отговорено 10 Април, 2021 Днес смених актуатора за отключване/заключване на шофьорската врата с китаец. Също така инсталирах китайски AUX модул (3.5 mm стерео жак + USB). В режим USB звука е може би с около 20-30% по-слаб от радио/диск, с жака разликата е по-слабо осезаема Резултата и от двете машинки е повече от задоволителен за мен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #2404 Отговорено 11 Април, 2021 Преди 14 часа, Mast3rX написа: Също така инсталирах китайски AUX модул (3.5 mm стерео жак + USB). В режим USB звука е може би с около 20-30% по-слаб от радио/диск, с жака разликата е по-слабо осезаема И при мен е така, но пък върши добра работа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fen8 25 #2405 Отговорено 15 Април, 2021 Да опиша и аз да остане като бележка. Ремонти от 2020 до сега, масла,ремъци,филтри,предни накладки,преден тампон ,реглаж клапани,прочистване , смяна антифриз, алтернатор ремонт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1105 #2406 Отговорено 15 Април, 2021 @koszabg, защо не сложиш фолио и следващите 6-7 години да не го мислиш ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koszabg 20 #2407 Отговорено 18 Април, 2021 Ами... нямам познат за фолиото и не исках някой да си остави ръцете, а и ми беше любопитно с това керамично покритие как ще се получи и колко ще издържи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mast3rX 20 #2408 Отговорено 1 Май, 2021 Възползвах се от почивните дни и хубавото време и реших да си сменя зимните гуми с летните и да монтирам парктроник, като преди това боядисам датчиците в цвета на колата. Ето резултата: Не знам дали боята ще издържи дълго..., въпреки, че пръснах основа и гланц, но ще му мисля, ако се обели. Дисплея залепих над огледалото за обратно виждане, а кабела прекарах по ръба на тавана > гредата и от там по горните уплътнения на вратите до багажника. Весели празници! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6831 #2409 Отговорено 3 Май, 2021 Остава 1 лого Accord да и сложиш. Виж в "Продава части/аксесуари" - темата е Битпазар - 1 колега го предлага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mast3rX 20 #2410 Отговорено 4 Май, 2021 (Редактирано) Имам си...беше в багажника, когато купих колата. За съжаление в автосалона са се опитали да я лепят с каноколит или нещо подобно и сега е останал плътен слой лепило върху боята. Емблемката не може да легне хубаво, защото на места лепилото е доста дебело, а и не може да го скрие изцяло. Не знам дали има начин да го отстраня без да нараня боята. Обмислях вариант да се заиграя много внимателно с малко парче водна шкурка и да се опитам да отстраня поне дебелия слой лепило и след това да поставя емблемата със силикон, но не съм се осмелил все още дали да рискувам, защото не ми се боядисва багажника. Ако някой се е преборвал с такъв проблем съм отворен за предложения! Редактирано 4 Май, 2021 от Mast3rX излишно цитиране на последно мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6831 #2411 Отговорено 4 Май, 2021 Атакуваш успоредно на повърхността с тънко макетно нажче. Ако е под буквите, и да нараниш боята - няма да се вижда зад надписа. Него лепиш с профи двойнолепяща лента от скъпите. Тя е черна и мека, около 1,5 мм дебела и ще поеме дребните останали неравности. Само ще падне игра да я изрежеш точно, като я лепнеш първо отзад по буквите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2988 #2412 Отговорено 4 Май, 2021 Изтупах стелките. 1 1 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 101 #2413 Отговорено 5 Май, 2021 Аз пък направо си купих нови.Що да си играя да тупам . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 227 #2414 Отговорено 5 Май, 2021 Off topic : Всеки път, като видя заглавието на тази тема и се стресирам страшно... Щото нищо не правя по колата! 🙈🤢🙈😳🙄😏🙊 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1203 #2415 Отговорено 6 Май, 2021 Колега, купи си Х5, за да не спираш да правиш😂😂😂 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6831 #2416 Отговорено 6 Май, 2021 Тя тая тема е по-скоро за оф топик. Обикновено в нея се споделят вкратце вече решени проблеми, или прищевки. Добре проектиран и произведен автомобил, който своевременно и съвестно се обслужва е скучен за поддръжка, така че, тупаме стелките, сменяме чистачките и т. н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2417 Отговорено 7 Май, 2021 Като отделиш цял ден за колицата… Та, смениха й масло, филтри 3 бр., добавка за турбо, профилактика на климатик, летни гуми, почистване, миене, смазване на педал съединител. Липсва ми ламаринения капак под картера, отнесен явно. Търся. Надявам се, следваща година, две само да тупам стелки. Сайт за стелки, че шофьорска сдава вече. Писна ми от тая кола…, прав си, Цецо. 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6831 #2418 Отговорено 7 Май, 2021 Off Topic Хората си сменят колите като се напълни пепелника, а ние ги влачим с години, ама нали са сигурни, кво като са демоде. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 304 #2419 Отговорено 7 Май, 2021 (Редактирано) Преди 5 часа, vesivanova написа: Сайт за стелки, че шофьорска сдава вече. https://stelkite.com/moketeni-stelki/spetsifichni-moketeni-stelki/f/marka_avtomobil/honda/model_avtomobil/144-accord Редактирано 7 Май, 2021 от CCord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3092 #2420 Отговорено 7 Май, 2021 (Редактирано) @ceco_accord Off Topic Демоде ли? На мен са ми казвали: "Е-е-ей, много лачена тая Хонда, бе!" и "Като карах зад теб, много добре изглежда, отзад!" Викам: "Айде нема нужда от такива намеци..." ... Пък според мен не е лачена. А за задницата - не съм пък такъв фетишист. Редактирано 7 Май, 2021 от dandilov 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6831 #2421 Отговорено 8 Май, 2021 Off Topic От 20 години като се запознавам инцидентно с някой от града, току рече - "Аа, ти си оня с готината Хонда" - и това от времето на Сивика, през Акордите и сега -с Легена. Демодето бе ласкателно - в случая символ за непреходност. Кво като е произведена когато бях на 35 - баш от "моето време и стария матрял". Всяка гайка, жичка и семеринг си е на мястото и работи - мога само да "гладя лампазите". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 486 #2422 Отговорено 13 Май, 2021 Смених я. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6831 #2423 Отговорено 13 Май, 2021 Off Topic Най-сетне 1 кардинално решение на въпроса. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 796 #2424 Отговорено 14 Май, 2021 Преди 17 часа, jijane написа: Смених я. Пак ли със сивик или нещо по-голямо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 486 #2425 Отговорено 14 Май, 2021 (Редактирано) Той сивик-а отдавна го няма. Понеже Хонда нямаше какво да ми предложи, като изисквания, се наложи да сменя марката. Пак е японец, но прикрит американец😁 с разход 20+ градско и размери на малка маршрутка - Мазда CX9. Редактирано 14 Май, 2021 от jijane 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6831 #2426 Отговорено 14 Май, 2021 Off Topic Има хамериканци, но са Акюра, ама и тая да ти е жива и здрава! Иначе, ако требе да е Хонда, вземаш "10 квадрата движимо имущество" и Пилотираш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1638 #2427 Отговорено 14 Май, 2021 Off Topic Аз като порасна съм решил да се кача на Одисей, JDM-ка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 796 #2428 Отговорено 14 Май, 2021 ЦР-Вто имаше проблем с климатика оказа се, че едно уплътнение(семеринг) на компресора е сдало багажа и всичкия фреон е избягал от там.Сваля се целия компресор, чисти се всичкото масло дето е хвърлял и след това се качва обратно компресора. Благодарение на Цецо в Полигона проблема беше решен за няколко часа Тоя човек е мега добър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #2429 Отговорено 23 Май, 2021 Смених си свещите. Бяха френски, сега са японски. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 172 #2430 Отговорено 9 Юни, 2021 Вчера монтирах рециклирания си ляв фар и освен повечето щипки се наложи да подменя четирите метални скоби за захващане на бронята отдолу (Акорд 7) с такива за винт. Не мога да разбера, защо японецът е решил оригиналните скоби да са с резба, а не винт. Резултатът - четирите ръждясали, само един от болтовете развих успешно, един скъсан, едно счупено ухо на подкалника и едно спукано на кората под двигателя. Фара преди: Фара след: Устоя първият дъжд, да видим след някоя автомивка как ще е. Момчетата в сервиза са свършили страхотна работа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1882 #2431 Отговорено 10 Юни, 2021 На 23.05.2021 г. at 9:52, nunezz написа: Смених си свещите. Бяха френски, сега са японски. Как се държаха френските и колко км изкараха,разлика някаква сега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 716 #2432 Отговорено 15 Юни, 2021 Сложих зимните гуми 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6831 #2433 Отговорено 15 Юни, 2021 Подсетиха ме че колата има АГУ за обслужване, та сменихме 1 филтърче. Пътем и нов въздушен за 6-така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #2434 Отговорено 16 Юни, 2021 Малко светлинки... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 227 #2435 Отговорено 17 Юни, 2021 Купих за 180 евракис предно стъкло и залепващ сет... Намерих и един български майстор, който за 150 Евро да ми смени стъклото...! 🙈 Къде по-добре от 850 Евро официалната,, Уферта" от довереният ми сервиз до нас....(и над 1200 от Хонда сервиза😱)😜😉🖕 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1882 #2436 Отговорено 22 Юни, 2021 Сложих UV- защитно фолио на предните странични стъкла. Марки и проценти незнам.Доверих се на опита,на един от най добрите в сферата! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3092 #2437 Отговорено 22 Юни, 2021 О.К. Супер! Но то по принцип всички автомобилни стъкла, фабрично са си с UV защита, не само предното... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daniel-atanasov 179 #2438 Отговорено 23 Юни, 2021 Днес не точно, но преди дни си боядисах джантите на каручката. Смятам, че се получи доста добре и на мен си ми харесва. П.С. Знам, че колата не е Хонда, но това имам в момента 🙂 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1638 #2439 Отговорено 23 Юни, 2021 Смяна на задни дискове + леко сервизче -> двг масло, филтри. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 292 #2440 Отговорено 23 Юни, 2021 Днес, след четири години следване напрасках тройките. Поне половината са на газ. Ремонти все още няма. Проблемния и капризен к20 се оказва не толкова проблемен. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове