Jump to content

koszabg

Фен
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About koszabg

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Recent Profile Visitors

409 profile views
 1. Кой освен "Мarkony" от форума се занимава с газови уредби? Нещо около София-Пловдив...
 2. Няма как да имаш отвори за миене в бронята ако не е заложено като екстра. Освен ако не е сменяна бронята и е сложена такава с отвори. Предполагам за 2 говориш, защото 1 е за теглене.
 3. По каталог размерът на чистачките е 700мм на 575мм. Аз съм с такива и нямам проблем.
 4. Аз си ги взех от тук => www.comet.bg преди около 1 година. Поръчаха ги и за 3-4 дни дойдоха. Имат магазин в София и в Пловдив.
 5. Гледах и търсих тема, но не успях да намеря. Извинявам се ако не е за тук питането ми. Лакът на спойлера ми е започнал да се бели. Дали някъде е писано и коментирано в тема и дали е работа за бояджия? Видях, че колеги се оплакват от течове и уплътнения и не искам да се сваля, а ако може на място да се направи. Или пък е работа за някой, който се занимава с пластмаси?
 6. Значи при мен крушките са дали фира. Здраве да е. Някой слънчев ден може и да им обърна внимание и сигурно ще ги сменя всичките.
 7. Заслужава ли си слагането на афтърмаркет ксенон H7 5000-6000 на късите? Предполагам, че ако са добре регулирани фаровете няма да заслепяват? Еднаква ли е осветеността или се получават някакви петна, отблясъци и подобни? Дава ли някакви проблеми или грешки по електрическата част?
 8. Бутонът на аварийките и при мен не свети. За да се смени крушката трябва да се свали панела на радиото... което си е хамалогия и занимавка. Ето 2 снимки на бутоните на "VSA" и "вкарването на въздух отвън", които при мен не светят. Бутоните са там някъде... оградени в червено.
 9. Бутоните на "VSA" и "вкарването на въздух отвън" трябва ли да светят? Онзи ден ми направи впечатление, че при мен не светят. Ако не забравя, ще направя снимка за какво точно говоря.
 10. koszabg

  Cruise control

  Някакво развитие има ли?
 11. koszabg

  Cruise control

  То на таблото има всички лампи, въпросът е твоята с какво ниво на оборудване е реално. Сигурен ли си, че снимката с волана с круиз-а е снимка на тоята кола, а не на някоя друга? Питай този, от който си я купил защо е сменен волана и каква е била причината.
 12. Къде мога да видя оригиналните параметри за настройване на клапаните, че в интернет намерих на две места, но бяха с различни стойности. Благодаря!
 13. koszabg

  Съединител

  Онзи ден смених съединителя, защото взе много да тресе при потегляне от 1-ва. Интересното беше, че на моменти го правеше много често и доста се усещаше, а друг път по 1-2 дни си беше нормален. Съединителят беше Exedy и такъв сложихме пак - 1.8 бензин. За сега всичко е ОК. Мазно мазно тръгва и педалът е много лек, почти не се усеща.
 14. До сега не бях обръщал внимание и не се бях загледал, но предполагам, че до там са реотаните за подгряването, а над тях е антената?
 15. 1-вия път когато го свалих и ми го презапоиха всичо беше ОК, но след 3-4 месеца пак започна да изчезва на моменти. 2-рия път се получи следното... когато е на радио е ОК, но когато е и на климатик се получава "омазване". Пак го свалих, но ми казаха, че всичко уж било видяно и замерено и било наред без някъде да има късо... В крайна сметка така го оставих, защото не ми се търсеше друг дисплей, който най-вероятно пак щеше да прекъсва...
×