Jump to content

koszabg

Фен
 • Мнения

  27
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно koszabg

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Последни посетители

230 профилни разглеждания
 1. Да споделя инфо какво се случва при мен. Оказа се, че в така прехваления оторизиран сервиз на Хонда или не са изчистили както трябва дросела или не са го обучили, защото отидох при един майстор, който ми го свали, изчисти и обучи и вече от 1 седмица нямам такова пропадане и колата върви нормално. Дано повече да не ми се налага да ходя при тези шарлатани, които хем взимат торба с пари, хем нищо не вършат като хората!
 2. Към средата на август започнаха на места пак да побеляват. За 2 месеца и половина толкова... През това време да съм направил 4-5-6 измивания. Пак ще ги мацна с останалата паста, но трябва да помисля за нещо по-дълготрайно.
 3. Civic 8 manuals & service repair
 4. За информация само да спомена, че в Хонда - Пловдив е 80 лева.
 5. Аз започнах да действам по въпроса. В Хонда изчистиха дросела и го обучиха. Сега по-рядко го прави и като го направи това "придрусане" е по-слабо и не се усеща толкова, но пак си го има. С климатик го прави по-често. В Хонда ми казаха, че освен дросела, било хубаво да си сменя свещите и да си регулирам клапаните и можело да изчезне. Тук някой по-компетентен може да изрази мнение дали е така и дали да го правя. Реших да я покарам на бензин да видя как ще е. Направи го 2-3 пъти и там, но е по-незабележимо и по-неусещащо се от газта...
 6. Чудих се какво да ги правя моите и реших като за начало с паста/вакса да ги намажа. Визуално е добре, но да видим колко време и колко измивания ще издържи....
 7. Това пропадане започнава много да ме изнервя... Газаджията 2-3 пъти пипа по настройките, но нищо. Прави ми впечатление, че когато е на климатик го прави по-често. То се е видяло, че трябва да се започне едно по едно да се пробва и евентуално да стане нещо...
 8. Продават се, но причината за презапояването е пестене на пари. В началото на темата е писано, че може да се смени цялото огледало или да се търси само тази част в интернет. Всичко опира до пари и възможности...
 9. koszabg

  DPF, Сивик 2,2

  Не мога да кажа, евентуално някой колега ако знае. Моя сам си го разглобих и цъкнах с поялника. Има подробни клипчета в интернет - разглобяването на част от таблото, разглобяването на самия дисплей и презапояването. Може и сам да го разглобиш и да го дадеш някъде само за презапояването.
 10. koszabg

  DPF, Сивик 2,2

  Често срещан проблем. Вариант 1 - сменя се. Вариант 2 - разглобява се и на платката се презапояват връзките.
 11. Информация и снимка от ръководството: 1. Отворете вдигащата се задна врата. Поставете парче плат върху ръба на капака. Извадете капака чрез внимателно открехване на ръба му с отвертка с плосък накрайник. 2. С помощта на гаечен ключ развийте двата монтажни болта. 3. Издърпайте възела на крушката от задната колонка. 4. Определете коя от двете крушки е изгоряла - крушката на стопсветлините/ задните габарити или крушката на задния мигач. 5. Извадете цокъла за тази крушка чрез завъртането му на четвърт оборот по посока, обратна на часовниковата стрелка. 6. Издърпайте крушката право навън от нейния цокъл. Пъхнете новата крушка право навътре в цокъла, докато стигне до упор. 7. Монтирайте обратно цокъла във възела на задните светлини, чрез завъртането му по посока на часовниковата стрелка, докато се фиксира сигурно. 8. Включете светлините, за да проверите работата на новата крушка. 9. Монтирайте обратно възела на светлините на място, след това затегнете сигурно монтажните болтове. 10. Центрирайте езичетата на капака с отворите в корпуса. Плъзнете капака върху задната колонка и го монтирайте сигурно.
 12. От 17-ки на 16-ки ако се мине, ще има ли значително подобрение във возията? Сега съм със 17-ки и си е дървено. Ако с 16-ките ще е почти същото и няма да е осезаема разликата, то по-добре да не се занимавам с нови гуми и джанти?
 13. Малко нерви, малко ръчен труд, малко помощ с поялника и се получи работещо и нормално прибиращо се огледало. Напълних го с обикновен санитарен силикон и нямам проблеми за сега. Дано другото огледало да държи още дълго, че не ми се занима и с него. Хаха.
 14. Здравейте, към днешна дата, може ли да се намери този елемент от БГ (сайт, магазин), с характеристики като на оригиналния, че ще имам творческа дейност? Много благодаря.
×