Jump to content

koszabg

Фен
 • Мнения

  39
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно koszabg

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Последни посетители

343 профилни разглеждания
 1. Гледах и търсих тема, но не успях да намеря. Извинявам се ако не е за тук питането ми. Лакът на спойлера ми е започнал да се бели. Дали някъде е писано и коментирано в тема и дали е работа за бояджия? Видях, че колеги се оплакват от течове и уплътнения и не искам да се сваля, а ако може на място да се направи. Или пък е работа за някой, който се занимава с пластмаси?
 2. Значи при мен крушките са дали фира. Здраве да е. Някой слънчев ден може и да им обърна внимание и сигурно ще ги сменя всичките.
 3. Заслужава ли си слагането на афтърмаркет ксенон H7 5000-6000 на късите? Предполагам, че ако са добре регулирани фаровете няма да заслепяват? Еднаква ли е осветеността или се получават някакви петна, отблясъци и подобни? Дава ли някакви проблеми или грешки по електрическата част?
 4. Бутонът на аварийките и при мен не свети. За да се смени крушката трябва да се свали панела на радиото... което си е хамалогия и занимавка. Ето 2 снимки на бутоните на "VSA" и "вкарването на въздух отвън", които при мен не светят. Бутоните са там някъде... оградени в червено.
 5. Бутоните на "VSA" и "вкарването на въздух отвън" трябва ли да светят? Онзи ден ми направи впечатление, че при мен не светят. Ако не забравя, ще направя снимка за какво точно говоря.
 6. koszabg

  Cruise control

  Някакво развитие има ли?
 7. koszabg

  Cruise control

  То на таблото има всички лампи, въпросът е твоята с какво ниво на оборудване е реално. Сигурен ли си, че снимката с волана с круиз-а е снимка на тоята кола, а не на някоя друга? Питай този, от който си я купил защо е сменен волана и каква е била причината.
 8. Къде мога да видя оригиналните параметри за настройване на клапаните, че в интернет намерих на две места, но бяха с различни стойности. Благодаря!
 9. koszabg

  Съединител

  Онзи ден смених съединителя, защото взе много да тресе при потегляне от 1-ва. Интересното беше, че на моменти го правеше много често и доста се усещаше, а друг път по 1-2 дни си беше нормален. Съединителят беше Exedy и такъв сложихме пак - 1.8 бензин. За сега всичко е ОК. Мазно мазно тръгва и педалът е много лек, почти не се усеща.
 10. До сега не бях обръщал внимание и не се бях загледал, но предполагам, че до там са реотаните за подгряването, а над тях е антената?
 11. 1-вия път когато го свалих и ми го презапоиха всичо беше ОК, но след 3-4 месеца пак започна да изчезва на моменти. 2-рия път се получи следното... когато е на радио е ОК, но когато е и на климатик се получава "омазване". Пак го свалих, но ми казаха, че всичко уж било видяно и замерено и било наред без някъде да има късо... В крайна сметка така го оставих, защото не ми се търсеше друг дисплей, който най-вероятно пак щеше да прекъсва...
 12. По-горе бях писал, че след чистенето на дросела нещата се оправиха. Да, но само за 2-3 седмици и после пак започна от време на време да пропада... Един познат ми каза, че може да пробвам да сложа т.нар. "бързи инжектори" и евентуално да видя тогава как ще е. Някой да има инфо по въпроса? Едно питане - При каране на газ, борд компютъра отчита моментен и среден разход. Този моментен и среден разход на какво е? Мисли си, че карам на бензин, някакво смесено или просто показва някакви нереални стойности? Защото когато карам на бензин мисля, че са точни като показания.
 13. Да споделя инфо какво се случва при мен. Оказа се, че в така прехваления оторизиран сервиз на Хонда или не са изчистили както трябва дросела или не са го обучили, защото отидох при един майстор, който ми го свали, изчисти и обучи и вече от 1 седмица нямам такова пропадане и колата върви нормално. Дано повече да не ми се налага да ходя при тези шарлатани, които хем взимат торба с пари, хем нищо не вършат като хората!
 14. Към средата на август започнаха на места пак да побеляват. За 2 месеца и половина толкова... През това време да съм направил 4-5-6 измивания. Пак ще ги мацна с останалата паста, но трябва да помисля за нещо по-дълготрайно.
×