Jump to content

Николай Георгиев

Фен
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Николай Георгиев

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda civic VIII 1.8 i-vtec
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Contact Methods

 • Skype
  Niksang1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, някой монтирал ли е блутут и usb система Parrot на Сивик 8 генерация към оригиналното радио? Ето и линк и дали е по-добро от Wefa,Yatour? https://www.amazon.com/Parrot-MKi9100-Advanced-Bluetooth-Hands-Free/dp/B001JL5WA2
 2. И аз си мисля че е от СД-то, защото ако беше от дислея щяха да ми изчезват пиксели, а не да ми светят всичките.
 3. Свети като го дам на контакт на 1 или 2 положение на ключа.
 4. В началото на миналия месец като стоеше на слънце колата ми светваше така диспеля, но след около 30 Мин се оправяше(това стана 2-3 пъти в различни дни).А сега от 1 седмица почти свети постоянно. Даже аз не съм я карал от 5 дена и колата седи на сянка, и преди малко минах да видя дали има промяна,но дисплея си свети пак.
 5. Колега изключих СД-то нямаше промяна, пробвах и с комбинацията с бутоните - пак нищо(свети) и акумулатора изключих, стоя повече от 1 ден с изключен акумулатор и пак свети дисплея като закачих акумулатора.
 6. Аз бях сложил 5.6V ценер диода и транзистора не знам колко беше мощен. Сега взех 6.2V ценер диод и по- голям транзистор с радиатор.Ако ги сложа тях дали ще има някакъв проблем?
 7. Каква е тази комбинация с бутони?
 8. Ще видя довечера дали не се е махнало, не съм я карал от 3 дена
 9. На сянка е. Слънцето я пече само сутрин за около 1 час
 10. Здравейте колеги Някой може ли да ми каже,защо ми става така дисплея. Веднъж го свалях да ми презапояват спойките и смених и ценер диода. Но от 2-3 дни седи така и не изгасва.Прилагам и снимка:
 11. Намерих проблема,оказа се шок бутона( interia switch).Явно след като съм минал през по-сериозна дупка е друснало повече в колата и е активирало шок бутона.След като го натиснах всичко се оправи.
 12. Здравейте карам Хонда Сивик 8 генерация 1.8ivtec на газ. Вчера ходих да заредя колата със газ и след като заредих я карах около 5-10 Мин и спрях.След това я запалих и докато я запалих почна да се тресе(сякаш й спря бензина) и угасна.Върнах ключа и дадох отново на контакт,но помпата не се чу да работи и не можах да запаля. Проверих бушоните в купето и тези при двигателя ,но всички работят.И докато проверявах бушоните, на дисплея(който е за радиото) светнаха всички възможни цифри и букви.Въпроса ми е от какво може да е станало така и дали е изгоряла помпата.( сега откачих акумулатора и утре ще го закача,за да видя дали ще има някаква промяна с дисплея).
 13. Благодаря колега за информацията.
×
×
 • Create New...