Jump to content

Кирил Тосев

Фен
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Кирил Тосев

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колеги, крушката на жабката как се сменя? Второ защо според вас дисплея ми показва 17 часа и 5 минути по-ранен час? Не става да се свери, не показва и дата вече! Смених си крушките на аварийните и vsa off! Нищо не съм разкачал! Колата е сивик 8 2.2 дизел с навигация!
 2. При мен датата изчезна, а часа е 17 часа и 5 минути назад! Не става да се промени като при колегите!
 3. T4 ги дават по-големи от Т3! За аварийките и vsa са по-малки от Т3 според мен! На радиото сменят ли се?
 4. Имат проблем явно всички Хонди! Поръчах втора употреба бутон, дойде от десен волан, първо изцяло черен е, няма я синята част и триъгълника е обърнат, второ не пасва на болтовете, но от старият бутон взех корпуса! Дотук добре, пробвах новото бутонче на разкачено радио и капаче, да се вижда лампичката и светна, тя е червена! Обаче като закачих всичко не виждам да свети, червена крушка в червен бутон явно е неефективно или даде фира и тая лампичка! На vsa off е същата синя! Ще се примиря, че няма да свети бутона!
 5. И камера за обратно виждане имам, пропуснах да кажа!
 6. Трябва или да закача това дето откачих да сложа Ятур или да изчакам точен час, щото като откача и закача акумулатора не актуализира часа вече, а изписва 1:00
 7. Засегнал съм някак еърбег кабел и колата е отчела удар и имала защита да спира паленето! Бутона за ресет е над бушоните, но след 2-3 опита трябва ресет на еърбег модула и може да гръмнат самите еърбези, защото системата отчита удар! Не е добре да се пипа таблото на Хонда!
 8. Yatour не се разбира с навигацията! Сега като е закачен при пуснати фарове гаси светлината, а избирам ден от опциите! Също не показва верен час(показва 25 минути повече-2:32 при час 14:08 и това не иска да се оправя, в настройки си излиза точният час! И бутона аудио стана без функция! Май ще го махам!
 9. В друга тема колега е показал как става, с клещи се отваря и сменя крушката!
 10. Свети ли запалката на тези Хонди, че не видях лампичка!?
 11. Щото моята е с блутут и всички екстри! А и като закача Ятур, после бутона аудио спира да работи! Къде да търся сд чейнджър?
 12. Тя не е ли отдясно при пътника? Вадих до радиото всичко!
×
×
 • Create New...