Jump to content

Кирил Тосев

Фен
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Кирил Тосев

  1. Двата малки дисплея работят на километрите и часовника. Имам предвид големия, където излиза картата. Той се прецака.
  2. Пръскалките ми пръскат в права линия и долу вляво си остава мръсно! Не трябва ли да са правят ветрило?
  3. Моята хонда е с всички екстри + камера за назад. Преди падаше акуто от блутутмодула и го изключиха. Сега проблема е дисплея, който отказа. Работи една минута, размазва и изключва. И така нито камера, нито климатроник, нито навигация работят. Как се лекува дисплея питам?
  4. Здравейте колеги, искам да сменя капачката за горивото защото е скъсана връвчицата й! Как се вади държача? Втори въпрос-вратичката се отваря с дръпване, не е нужно да дърпам палеца, явно не прилепва добре, има ли решение?
  5. Колеги, крушката на жабката как се сменя? Второ защо според вас дисплея ми показва 17 часа и 5 минути по-ранен час? Не става да се свери, не показва и дата вече! Смених си крушките на аварийните и vsa off! Нищо не съм разкачал! Колата е сивик 8 2.2 дизел с навигация!
  6. При мен датата изчезна, а часа е 17 часа и 5 минути назад! Не става да се промени като при колегите!
  7. T4 ги дават по-големи от Т3! За аварийките и vsa са по-малки от Т3 според мен! На радиото сменят ли се?
  8. Имат проблем явно всички Хонди! Поръчах втора употреба бутон, дойде от десен волан, първо изцяло черен е, няма я синята част и триъгълника е обърнат, второ не пасва на болтовете, но от старият бутон взех корпуса! Дотук добре, пробвах новото бутонче на разкачено радио и капаче, да се вижда лампичката и светна, тя е червена! Обаче като закачих всичко не виждам да свети, червена крушка в червен бутон явно е неефективно или даде фира и тая лампичка! На vsa off е същата синя! Ще се примиря, че няма да свети бутона!
  9. И камера за обратно виждане имам, пропуснах да кажа!
  10. Трябва или да закача това дето откачих да сложа Ятур или да изчакам точен час, щото като откача и закача акумулатора не актуализира часа вече, а изписва 1:00
  11. Засегнал съм някак еърбег кабел и колата е отчела удар и имала защита да спира паленето! Бутона за ресет е над бушоните, но след 2-3 опита трябва ресет на еърбег модула и може да гръмнат самите еърбези, защото системата отчита удар! Не е добре да се пипа таблото на Хонда!
  12. Yatour не се разбира с навигацията! Сега като е закачен при пуснати фарове гаси светлината, а избирам ден от опциите! Също не показва верен час(показва 25 минути повече-2:32 при час 14:08 и това не иска да се оправя, в настройки си излиза точният час! И бутона аудио стана без функция! Май ще го махам!
  13. В друга тема колега е показал как става, с клещи се отваря и сменя крушката!
  14. Свети ли запалката на тези Хонди, че не видях лампичка!?
  15. Щото моята е с блутут и всички екстри! А и като закача Ятур, после бутона аудио спира да работи! Къде да търся сд чейнджър?
  16. Тя не е ли отдясно при пътника? Вадих до радиото всичко!
  17. Крушка има и е кафеникава, но е вътре в ключа и не успях да стигна до нея! Идеи как се сменя или друг ключ да търся?
  18. Хонда Сивик 8 хетчбек има ли крушка в бутона за аварийни? Хванат е при радиото!
  19. Свети грешка vsa & airbag! Исках да сменя изгорели крушки по таблото и да сложа плеър Yatour H2, но се отказах, защото има закачено нещо където се връзва плеъра, но го пробвах и работи! Като закачих всичко дава гореспоменатите грешки и не пали! Някой да помогне!??
  20. Колеги, реших да сложа модул за музика, но има нещо закачено на мястото, където се слага! Проблем ли е да го разкача и да сложа Yatour?
×
×
  • Създай нов...