Jump to content

Fen8

Фен
 • Content Count

  87
 • Joined

Community Reputation

16 Neutral

About Fen8

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Civic6 --седан 1.5-1999 /D15Z8E
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Haskovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравей, на кой модели може ли да поясниш и какво точно се прави ?
 2. Здравейте, други престрашиха ли се да изолират със тия материали. Получава ли сe мухъл и други неприятности от ватата ? Разгледах цената на Dynamat и тая смес от по горе, но като цена идва доста 700-800лв за цялата кола ? Доколкото знам, има фирми които се занимават с това и за още 100-200 лева отгоре ги правят нещата както трябва. Разгледах и други форуми като повечето лепят без ватата, но пък ефекта минимален. Има ли решение 100-200лв за материали и да се пробвам и аз да видя каквa ще я свърша, пък ако ще и 2-3 седмици да се занимавам, ама 800-900лв са си доста.
 3. Благодаря , човека които питах и той това ми каза , ама мисля спомена че май стават 5-та седан но не съм сигурен. Tака или иначе ще изчакам лятото да ги отварям и тогава ще питам отново, ако трябва и ще взема за проба 2-3 различни.
 4. Здравейте, според вас от къде идва разликата във описанието. Талона пише 27.12.1999. 1.5 ( 114.k.c / 84 KW ) нo пък пo VIN номера e 2000 година. Вярно там 3-4 дни до другата година ама ? Друго доколкото знам е VTEC а от аутодок го дават VTEC е 1.6 ( 125.k.c / 84 KW ) a мойта излиза че е 1.5 i ? Почти съм сигурен, че е VTEC защото след 5500-6000 оборота се усеща издърпването, сега да не стане така, че имам емблема VTEC а да си мисля че я карам само
 5. Не съм се изразил правилно явно. И двамата излизаме заедно аз съм първи и дадох мигач преди него 2 коли след мен тръгва той, само че той натиска и се залепи зад мен по-бързо.
 6. Друг случай същия ден. Hа кръстовище преди светофар 3 коли минават, като ако спре още една кола и ме запушва. Kаква марка кола спря и ме пусна ?
 7. Какво мислите, как се определя предимството при изпреварване колона ? Първия дава мигач, но 2 коли след него някой тръгва, кво правим чакаме или се бутаме ? Ония ден имах подобен случай, давам мигач и изнасям, предницата мина запуших и си викам тръгвам като видях че 2 коли след мене имаше излезнал и се заби и почна да свири. Кой е виновен.... голяма селения, всеки бързa и все другия му виновен, няма оправия , но пък често срещам разумно каране , нищо че и аз правя грешки повечето са доста спокойни
 8. Здравей, aко е горивна помпа доколко знам като дадеш на контакт трябва да се включи до 1-2сек и тя се чува или дори веднага, ако изщрака значи помпата си работи нормално. За безопасноста проверка накладки , амортисьори , ръчна спирачка. Аз доколкото знам при теб прегледите са доста стриктни, но и майсторите взимат доста скъпо, то за това и колите им са доста евтини като дойде по сериозен ремонт и ги продават. Ремонт да не те остави на пътя на първо време, ремъци, масла, филтри, свещи, измерване акумулатор особено сега зимата, като мисля свещите и те могат да се проверят от читав майстор за нагар/омасляване , но не съм сигурен нека по запознатите да дадат по коректно мнение.
 9. Тази бялата е боядисвана скоро или? Аз ако търсех сега 2x повече пари e нo бих отишъл да я видя, бялата поне изглежда добре +- 1к още за ремонти ако излезне нещо и ще стане доста добре. Най- добре да дадеш малко повече пари и да вземеш от тука във форума ще знаеш че е доста по-голям шанса да попаднеш на поддържана кола. Сега видях и стара тема на колега си продава акорда за същите пари, като аз миналата година като си търсех още си я продава, бях я избрал последна обява ако не намеря да взимам неговата. Има ли и нещо на колата или защото няма газова и се продава за 3.5к си е много за такава кола във момента ? https://forums.hondabg.com/topic/109666-honda-accord-седан-6-та-генерация/
 10. Здравейте , някой знае ли дали машинките на предните 2 врати за ел стъклата стават и от други модели, примерно хеча или 5-та версия ? Пробвах 2 пъти ремонт, единия път майстор 40лв само за шофьорската платих, изкараха лятото и пак се развалиха. Благодаря !
 11. Оказа се че не е от акумулатора 2г и още не е мръднал. A aз първо там търсих проблема , пали на 3-4 оборота. Питаx за ( Varta ) защото от сервиза ми казаха че са 1 към 1 със моя ( Duracell ) Благодаря все пак за съветите
 12. Здравейте , мнения за Varta много ми ги хвалят ?
 13. На мен за полиране само вънка ми искат 25лв на фар, като не съм питал дали и колко ще струва да ги почисти отвътре и да ги полира, като мойто искат вътре да се почистят не толкова вънка. Kато цена колко ти взеха, колко е на оферта ?
 14. Здравей, VX 600 5W40 - 5 литра и Маслен филтър. Мариян Тенев - 0895995558 СПИДИ Харманли ул. НИКОЛА ПЕТКОВ No13
 15. Аз пробвах тая сутрин само със спирт , изчисти стъклото но побеля ефект нулев. Значи 50/50 спирт и зимна течност и след като се изчисти го минаваш със чистачките ?
×
×
 • Create New...