Marcus 76 #2161 Отговорено 6 Май, 2018 Вчера донагласих къде да туря дисплея за камерата Днес сложих отличителните знаци на сектата (табелките под номера, съвсем нови и неизползвани, седят си 10-тина години на тавана) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 459 #2162 Отговорено 7 Май, 2018 Днес си довърших монтажа на двойната комбинирана светлина мигач + дневна. Резултатът е по-добър от очакванията ми. С малко "направи-си-сам" схема ги направих да светват с малко закъснение (около 10-12 сек.) и да гаснат с 1 минута закъснение след отпадане на контакта. При светване на габарити гаснат мигновено и при спиране на габарити - светват мигновено. 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 183 #2163 Отговорено 7 Май, 2018 Дойде ха ми декоративните лайсни за праговете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 690 #2164 Отговорено 8 Май, 2018 След 20г. колата получи нов Уолкър. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1682 #2165 Отговорено 28 Май, 2018 (Редактирано) Тази дни успях да сложа нов уред за измерване на налягането на маслото. Избрах си мъничък Depo Racing 52 mm (от сайта на AKR-Performance), за да мога да го позиционирам в таблото. Така не бие толкова на очи Това е мъника: Трябва да отбележа, че изпълнението/изработката и компановката са изключително качествени за този ценови диапазон. Ето как стои датчкика за налягане на плочката под масления филтър: Позиционирането на уреда също се получи добре. Останалите уреди не се засенчват, каквато ми беше идеята, а и показанията за налягането се виждат чудесно при шофиране: Имам и два клипа (с телефон). Единият е на студен мотор, а другия при загрял - ТУК Искам да изкажа благодарности на @crown_bg за съдействието при покупката - бърз, коректен, отзивчив и търпелив - отговори на всичките ми многобройни въпроси. Благодаря Редактирано 28 Май, 2018 от emod 4 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #2166 Отговорено 11 Юни, 2018 Добре се е получило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #2167 Отговорено 21 Юни, 2018 https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #2168 Отговорено 23 Юни, 2018 Грешен линк, колега @GeorgiD. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #2169 Отговорено 23 Юни, 2018 Това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2170 Отговорено 23 Юни, 2018 Не знам дали ти прави впечатление, но ми се струва че е кривогледа. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #2171 Отговорено 24 Юни, 2018 Сменях и свещичките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2172 Отговорено 24 Юни, 2018 Мааалиии много сложно. Все едно е субару това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #2173 Отговорено 24 Юни, 2018 Свещичките = осветителните тела във фаровете 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #2174 Отговорено 2 Юли, 2018 Разпънка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 41 #2175 Отговорено 2 Юли, 2018 Колега, от куде купи разпънката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #2176 Отговорено 2 Юли, 2018 От тука http://www.kz-tuning.com/index.php?mod=product&show=49108 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3358 #2177 Отговорено 7 Юли, 2018 Монтирах си мото-часовник. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #2178 Отговорено 26 Юли, 2018 Монтирах малко светлина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 121 #2179 Отговорено 28 Юли, 2018 Направих си импровизиран "стенд",и най-накрая си нагласих фаровете да светят както и където трябва. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1925 #2180 Отговорено 28 Юли, 2018 Дай поробности за отстоянията на линийте и позиционирането на автомобила,че някъде тарифата стигна 45лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #2181 Отговорено 29 Юли, 2018 (Редактирано) Изчисленията можеш да си направиш сам. 1. Намира се хоризонтална площадка с вертикална стена. 2. Автомобилът се позиционира на разстояние L не по-малко от 5m от стената. 3. Измерват се разстоянията L, А и H (спрямо центъра на фара). 4. По формулата се изчислява h. 5. Върху вертикалната стена с тъмна боя или въглен се разчертават реперите така, както е дaдено на фигурата. 6. Включват се фаровете на къси светлини. 7. С помоща на регулировъчните винтове на всеки един от фаровете граничната линия между светлото и тъмното петно на фаровете трябва да съвпадне с така начертаните репери. Редактирано 29 Юли, 2018 от chavdarbs 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 121 #2182 Отговорено 29 Юли, 2018 Преди 15 часа, JHM написа: Дай поробности за отстоянията на линийте и позиционирането на автомобила,че някъде тарифата стигна 45лв. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=194971 Това е линка с описанието на колегите от Фиат форума,аз се водих по него.Написано изглежда малко сложно но в действителност не е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 459 #2183 Отговорено 29 Юли, 2018 (Редактирано) Преди 14 часа, chavdarbs написа: Изчисленията можеш да си направиш сам. ... 4. По формулата се изчислява h. ... 7. С помоща на регулировъчните винтове на всеки един от фаровете граничната линия между светлото и тъмното петно на фаровете трябва да съвпадне с така начертаните репери. Предполагам, че никога не си използвал този метод и тази формула, защото е видимо грешна и дава различни резултати в зависимост от разстоянието до стената. Във формулата задължително трябва да присъства наклонът на фаровете, който е даден от производителя. Тук във формулата го няма. Ето пример защо формулата е грешна: Ако фарът на колата е на 50 см височина (H = 0.50) и разстоянието е 5 метра (L = 5), се получава 400 * 0.5 / (0.5 + 5) = 200 / 5.5 = ~36.4, което вероятно е височината в сантиметри (h = 36.4). Значи за 5 метра светлинният сноп пада от 50 до 36.4 см или с 13.6 см, (или с ~2.7 см на всеки метър, т.е. наклон 2.7 %), което е прекалено голям наклон. При такова насочване, на 10-я метър светлината ще е с още 13.6 см надолу, а на 18-я - ще "пада" на пътя. Ако работим с тази формула и колата не е на 5 метра от стената, а на 10 метра, то резултатът ще е h = 19 и показва, че за 10 метра светлината трябва да падне с 31 см, което е наклон 3.1%. Т.е. пак осветеният участък ще е под 20 метра. Ако отдалечим колата на 20 метра, пък се получава резултат h = ~10 см, което прави наклон от 40 / 20 = 2.0 %. Това вече е противоречие в самата формула, т.е. насочването е променливо и е в зависимост от разстоянието, на което е колата, а не трябва да е така. Формулата, която трябва да се използва в горния чертеж и включва наклона, даден от производителя, е следната: h = H - {наклон} * L където: h - височината на светлинния сноп от земята, в сантиметри; H - височина на центъра на фара от земята, в сантиметри; {наклон} - наклонът на фара, даден от производителя, взема се само числото като стойност (ако е 1.3 %, се използва "1.3") L - разстояние от фара до стената, в метри. Пример: Ако фарът е на височина 50 см от земята и на 5 метра от стената, при наклон 1.3 %, височината на светлинния сноп трябва да е: h = 50 - 1.3 * 5 = 50 - 6.5 = 43.5 -> около 43-44 см. Ако колата е на 10 метра, h = 37 см. ------- @zlobar4e, колега, фаровете ти не са насочени правилно, или левият е ниско, или десният е високо. Трябва хоризонталните части на снопа да са на едно ниво и за двата фара, а при теб видимо са на различно. Виж прикачената картикна и т. 7 от описанието на колегата chavdarbs: Редактирано 29 Юли, 2018 от ogi28b Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1682 #2184 Отговорено 4 Август, 2018 (Редактирано) Най-накрая сложих новия катализатор . Избрах това "копие" на оригиналния катализатор: КЛИК Понеже в друга тема колеги ме попитаха за цена - купих го чрез общите поръчки от AKR performance ( @crown_bg - Благодаря за помощта ) и ми излезе 557 лв. (крайна цена) Всичко пасна без никакви проблеми. Ето и малко снимки - извинявам се за качеството им, но започнах да слагам катализатора вчера на свечеряване и го завърших към полунощ : А това бе стария колектор: След слагането на катализатора няма забележима разлика в динамиката на мотора - дърпа си както и без катализатор. Относно звука - според мен остана на също ниво, но трябва да покарам малко повече за по-обективна оценка, че имах време да направя само кратък тест драйв в полунощ . Редактирано 4 Август, 2018 от emod 3 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3358 #2185 Отговорено 4 Август, 2018 (Редактирано) @emod Винаги ми е правило впечатление, на чисто новите коли (респективно катализатори), че отработените газове миришат на пръднал маймун. И това докато минат няколко десетки хил. км. После миризмата се променя. Интересно ми е при теб как ще е с новият катализатор. Чудя се дали това се дължи на катализатора или на друго нещо при новите коли. Редактирано 4 Август, 2018 от dandilov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7598 #2186 Отговорено 5 Август, 2018 Ба, и на стотици хиляди пак си е така. Поне комбито първите няколко минути (от студен старт) си е такава вонята. След 5 мин шофиране вече не можеш да разбереш че мотора работи като застанеш до задната броня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1682 #2187 Отговорено 5 Август, 2018 Преди 21 часа, dandilov написа: Винаги ми е правило впечатление, на чисто новите коли (респективно катализатори), че отработените газове миришат на пръднал маймун. При мен по подобен (неестествен ) начин мирише най-вече около катализатора (при мотора). Предполагам, че все още "обгаря". На изхода на ауспуха надделява миризмата на изгорял безоловен бензин, но има и някаква друга, допълнителна миризма. Няма обаче "воня" при студен старт, както пише Цецо, доколкото мога да надуша - бързо се дрогирам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3358 #2188 Отговорено 5 Август, 2018 Преди 3 часа, ceco_accord написа: Поне комбито първите няколко минути (от студен старт) си е такава вонята. Нямах превид миризмата на ароматни кетони, метони и други такива бензинови миризми, които се отделят при "разработен" катализатор, а една смрад, като на загорена пръдня. Не се сещам как по друг начин да я опиша... Абе... баш на пръднал маймун. Явно катализаторът докато "обгори", но му трябва доста време. @emod Интересно ми е обаче, какво ще покаже газ-анализаторът. Преди да бъде монтиран катализатора, меренили са нивата на газовете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1682 #2189 Отговорено 5 Август, 2018 (Редактирано) Преди 2 часа, dandilov написа: Преди да бъде монтиран катализатора, меренили са нивата на газовете? По принцип ги измерват на всеки годишен техн. преглед. Над нормите съм, като празният ход е почти на границата на позволеното, но на 2300-2500 об./мин.съм 2 или 3 пъти на нормата (не помня точно). Пазя обаче ето тази проверка от тест на газанализатор от 15.11.2007 г. (1 г. след като купих колата; все още бе с катализатор). П.С. Моля за извинение! Излъгал съм! Колата е без катализатор на горния тест през 2007 г. Ето я старата ми тема за спукания изп. колектор - ТУК. На 06.05.2007 г. съм махнал катализатора, видно от темата. Редактирано 5 Август, 2018 от emod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #2190 Отговорено 13 Август, 2018 Нали фара за мъгла отзад е само от лявата страна, а от дясно няма фасунка и пуснати кабели, намерих от автоморга фасунка и комплекта за монтаж. С малко преправяне на пластмасата за монтаж, един кабел и вече свети и от дясно, когато се пуснат фаровете за мъгла. Мисля да сложа по-слаби лампи за габарити и така да светят и четирите фара, защото така много ще заслепява, а за мъгла си имам по средата лед лампата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 312 #2191 Отговорено 15 Август, 2018 (Редактирано) Редактирано 15 Август, 2018 от s.s.d.d. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #2192 Отговорено 15 Август, 2018 Няма ли да имаш проблем с пътните органи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 312 #2193 Отговорено 15 Август, 2018 Мне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 121 #2194 Отговорено 31 Август, 2018 На 15.08.2018 г. at 18:15, s.s.d.d. написа: Колко процента е фолиото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #2195 Отговорено 2 Септември, 2018 (Редактирано) Украсих халогените Редактирано 2 Септември, 2018 от Радо82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #2196 Отговорено 3 Септември, 2018 Хромче на огледалата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 312 #2197 Отговорено 3 Септември, 2018 На 31.08.2018 г. at 19:23, zlobar4e написа: Колко процента е фолиото? Не зная, казах най-тъмното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 88 #2198 Отговорено 3 Септември, 2018 Не зная, казах най-тъмното.Че разрешено ли е на предните странична стъкла? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2199 Отговорено 4 Септември, 2018 Не е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 459 #2200 Отговорено 5 Септември, 2018 (Редактирано) Колега @Knoxville, не е съвсем категорично забранено, има някои промени в нормативните документи, които допускат и аз реших да се възползвам: От Закона за движение:Чл. 105. (в сила от 21.01.2017 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното, задното и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им. --- (3) (Нова - ДВ, бр. 101 от 2016 г., в сила от 21.01.2017 г., изм. - ДВ, бр. 9 от 2017 г., в сила от 26.01.2017 г.) Намаляване прозрачността на стъклата по ал. 1 се допуска само в границите на стойностите, определени в Правило № 43 на Икономическата комисия за Европа на Организацията на обединените нации. Извадка от Правило № 43, което може да се види на адрес: https://rta.government.bg/images/Image/n_uredba/tipovo-odobrqvane/l/pravilo043.pdf , както и във Вестника на ЕС: 8. ИЗПИТВАНИЯ 8.1. С настоящото правило се определят следните изпитвания: ... 8.1.4. Оптични качества 8.1.4.1. Изпитване за светлопропускливост - Целта на това изпитване е да се определи дали нормалната светлопропускливост на безопасните стъкла превишава определена стойност. 8.2.1.1. Безопасното остъкляване се подлага на изпитванията, посочени в следната таблица: Светлопропускливост - приложение A3/9.1 Извадка от Приложение А3/9.1: 9. ОПТИЧНИ КАЧЕСТВА 9.1. Изпитване на светлопропускливост 9.1.1. Апаратура ... 9.1.2. Методика ... 9.1.3. Индекси на значимост на второстепенните характеристики ... 9.1.4. Тълкуване на резултатите - Нормалната светлопропускливост се измерва в съответствие с точка 9.1.2 от настоящото приложение и резултатите се документират. При предни стъкла тя не трябва да бъде по-малка от 70 %. Изискванията за стъкла, различни от предни стъкла, са определени в приложение 21. ------------------------------------ Вече идва въпросът: има ли пътната полиция техника, с която да измерва светлопропускливост, знае ли как да я използва? Моята кола е направена цялата с фолио 70 % светлопропускливост и за неопитен човек е много трудно да каже изобщо има ли фолио или просто стъклата са тонирани. Толкова е светло, но пък ефектът е значителен. С по-тъмно, като на колегата по-горе със сигурност е още по-изразен. Редактирано 5 Септември, 2018 от ogi28b Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове