Jump to content

swakke

Фен
 • Мнения

  255
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

40 Neutral

Относно swakke

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  honda CR-V RD1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  сливен

Последни посетители

3486 профилни разглеждания
 1. Скостна кутия црв 1ген

  Ок.благодаря
 2. Здравейте.Един приятел обмисля да мести двигателя от црв-то b20b в сивик англичанка.Проблема е че мисли,че скоростите от црв ще са къси и ще върви на много високи обороти при 90-100км в час.Въпросът ми е може ли поне 4-та и 5-та скорост да се направят по-дълги?
 3. Грешка knock sensor

  Проблема е решен.Някой датчик в делкото е правил мизерии.Пратих го във Варна да ми сменят всичко вътре тъй като не можах да намеря да купя цяло.
 4. Грешка knock sensor

  Снощи изчистих грешката.Днес чека не е светвал.Преди малко проблема пак се появи.Запалих и я оставих на бензин.След около 1-2 минути угасна.Паля отново работи около 30сек и пак угасна.и така около 10пъти.Накрая тръгнах с мръсна газ,пообиколих малко и проблема изчезна.
 5. Грешка knock sensor

  Здравейте.Колата е црв 147кс.Въпросът ми е имали колата knock sensor и къде се намира?Започна да ми излиза тази грешка и много ме дразни.Преди да сменя двигателя не ми е излизала.Другия ми проблем е че сутрин като запаля колата,загрява си до 30 градуса и обръща на газ.Като поработи 1-2 минути и гасне.Днес ми го направи 2 пъти.Иначе пали от раз.Вече като вдигне нормална температура няма ядове.Но ми светва чека с грешка 23.Някакви идеи имате ли?
 6. Шайба колянов вал 40лв.
 7. Колега да разбирам ли че са за црв1 . Ако са, ги искам 0888567033.:worthy:

 8. Колега цената крайна ли е?

 9. Aerodeck - загуба на мощност

  Едно време и на мен ми се случи само че на црв.Оказа се катализатора.Питата се начупила и някакво парче беше застанало на изхода.
 10. Откачи ремъка и завърти ролката на ръка.Направи го на студена кола.Да не си я палил сутрин.
 11. Точно същия звук беше при мен.За компресора незнам.
 12. Миналата година имах такъв шум.Отначало се чуваше както при теб,но после започна постоянно.При мен се оказа лагер на обтяжната ролка.При теб може лагера да се е скапал отново.
 13. Нямам представа колега.Във форума има доста вещи лица.Дано те споделят мнение по въпроса.Успех
 14. Странно пукане

  И при мен го има колега.Предполагам че е от амортисьорите или тампоните им.
×