Jump to content

D-D

Фен
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About D-D

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  CRV
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол

Recent Profile Visitors

366 profile views
 1. Здравейте, неразбирам защо когато имате проблем, сте много активни, а като се реши, никой нищо не пише. Какъв е смисъла от цялото писане?
 2. От там трябваше да започнете, сложили са някое менте за 50лв. Но този въздух трябва да изчезне. Това не са били симптоми на износен съединител.
 3. Колега намери си ИЧ термометър и си виж температурите при датчиците преди и след термостата. Стойностите вече ги знаеш. При работещ двигател откачи горните уши на радиатора и премери температурите в няколко точки, трябва да са приблизително еднакви, така ще разбереш дали ти е запушен радиатора. Сам ще си отговориш, къде ти е проблема.
 4. Немога да съм полезен за кутията защото моята е 2007г ,но от опит знам че швейцарките повече се гледат за ръжда отдолу от колкото за технически проблеми. Там не се прави компромис с поддръжката. Имат и хубава сервизна история. Успех
 5. Здравейте, за CR-V-1 B20Z1 гарнитура-картер 11251-P30-004 цена може ли?
 6. Залагам на клеморед, ако искаш ще ти пратя един за проба.
 7. Моят опит, смених сегменти и обслужване на главата преди 50хил. С обикновено АГУ съм. Сменям масло на 12 хил. и регулирам клапани на всяка смяна на маслото-винаги има 2-3 натегнати клапана.
 8. При опит за палене и последвало вадене на ключа, колко пъти мига зелената лампа на таблото(със символ ключ на нея)- трябва да са 5.
 9. И при мен същото с Elring, 50-60лв. на вятъра. Следващата смяна ще е от "фена"
 10. И моя катализатор излезе през ауспуха, смених го с някакво опелско междинно гърне, всичко пасна. Мога да го погледна ако те интересува.
 11. Ако има още ще си взема, не че ми трябва но да има. Ще питам и приятели за да вземем повече. Пиши колко имаш, Поздрави
 12. Питай какво те интересува и ще споделя какво и как е направено при мен.За гумичките вече споделих.
×
×
 • Create New...