Jump to content

D-D

Фен
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About D-D

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  CRV
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол

Recent Profile Visitors

272 profile views
 1. Здравейте, за CR-V-1 B20Z1 гарнитура-картер 11251-P30-004 цена може ли?
 2. Залагам на клеморед, ако искаш ще ти пратя един за проба.
 3. Моят опит, смених сегменти и обслужване на главата преди 50хил. С обикновено АГУ съм. Сменям масло на 12 хил. и регулирам клапани на всяка смяна на маслото-винаги има 2-3 натегнати клапана.
 4. При опит за палене и последвало вадене на ключа, колко пъти мига зелената лампа на таблото(със символ ключ на нея)- трябва да са 5.
 5. И при мен същото с Elring, 50-60лв. на вятъра. Следващата смяна ще е от "фена"
 6. И моя катализатор излезе през ауспуха, смених го с някакво опелско междинно гърне, всичко пасна. Мога да го погледна ако те интересува.
 7. Ако има още ще си взема, не че ми трябва но да има. Ще питам и приятели за да вземем повече. Пиши колко имаш, Поздрави
 8. Питай какво те интересува и ще споделя какво и как е направено при мен.За гумичките вече споделих.
 9. Прословутата Елринг гарнитура на капака за 60 лв. издържа точно 1000км. и протече. При свалянето се оказа че се е свила с 3см. Темата тръгна в грешна посока, да извинява автора. Пазя си цени, марки и снимки на частите от ремонта, при интерес от страна на автора на темата мога да му помогна на ЛС.
 10. Сложихме В. Реинц, менте са но само те предлагаха различни за всмукателни и изпускателни клапани каквито са ОМ. Третия вид който доставиха бяха Кортико и те пълен смях. Никога не съм вярвал че кола може да гори толкова масло само от гумички. Понеже бях сложил ОМ, влязох в страшни филми, а то се оказа че тъпака в магазина ми е дал оригинални за някъкъв К двигател с отвор 6,5мм. За Б20 мисля че бяха 6.3мм.(по спомен)
 11. Колега и аз минах по твоя път, само че смених и сегменти. Колата започна да гори по литър на хиляда км. масло. При мен се оказаха неправилните гумички. Главата я правиха в Сливен- без коментар. За малко да изхвърля двигател с 12 компресия на всички цилиндри. Приятел( много добър майстор) свали гумичките без да сваля главата и забеляза проблема. Извика от магазините всичко що е гумичка за B20Z1 и започна да ги налага по стар клапан, само една марка пасна от предлаганите ментета. Сега колата е като нова вече 25хил. Ако искаш пиши на лично, ще ти кажа марката да не я рекламирам публично. Елринг бяха 2 десети по-широки от колкото трябва.
 12. Аз залагам на кабелите към вратата. Проблемите не са свързани. Колега прочети малко в старите теми, има достатъчно информация.
 13. Не съм специалист, но поради същата причина карах една година отзад с различни по марка и модел гуми( по размер еднакви), нямаше никакви проблеми. После сложих нови, еднакви гуми и газ.
×
×
 • Create New...