Jump to content

Класация


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12.01.2019 in all areas

 1. 2 точки
  И за форума е по-добре ако не пречат толкова, за да не провокират толкова хората да слагат ад блокъри. Аз по принцип ползвам, но го изключвам за сайтове и ютуб канали, които искам да подкрепям. На телефона обаче по-трудно се изключва, така че оттам съм по-малко подкрепящ
 2. 2 точки
  Преди няколко месеца сменяхме сегменти, гумички клапани и гарнитури на D14A8 в Димитровград и ремонта излезе 650 лв (познат сервиз). Колата спря да докосва маслото изцяло.
 3. 1 точка
  Не мога да едитна, но понеже видях, че си писал, че не си видял сравнения, се допълвам. От хонда обявяват коефициента на съпротивление за седана (0.26, както казваш), но не и за комбито. Този сайт (много добра симулация имат за различни характеристики на автомобили) са изчислили, че на турера коефициентът е около 0.34: https://www.automobile-catalog.com/car/2006/1141610/honda_accord_tourer_2_4_i-vtec_executive_automatic.html Не знам дали съм уцелил точно твоя модел, но разлика в аеродинамиката няма между комбитата.
 4. 0 точки
  Днес реших, да не ми мият колата на външни мивки и дадох колата във Фреш в мола на топло! 26лв., ама това май си е обир!Нищо, те са добри. Връщам се, на седалката ми малко пИтно, от шоколад! Всички врати, прагове и панти мръсни, ама яко.На струйки, недокосвани с парцал. Джантите не пипнати, стоят чисти колкото водоструйката позволява. Викам шефа: -Нема проблеми, ШЪ викна едно момче! Отварям задната врата, същата работа, парцала не е играл никъде. Мноооо мърляви, разглезили са ги с постоянно чисти коли! P.S. Сещам се за немските супермаркети в БГ, как надуват цената и после ме будалкат с промоции. Нищо, разхождам се с хлапето и негодувам на глас.Браво, слушат ме поне трима на всеки щанд. Съобщавам цени без притеснение в други магазини.Продавачките вдигат рамене. Не знам защо, ама си мисля за всички българските въстания, кой ли ги е вдигал? Май сме в 21век, въстания няма да помогнат, НО консуматорския вот е много силен. Да спрем да купуваме нещо и цената долу! Всяка седница минавам около 20км в двете посоки да заредя на Марешки. Нищо няма да спестя, просто изявявам мнение и предпочитание-наказание, оборот 100лв. Две марки бензиностанции са мръсна дума за мен и тотално съм си ги забранил.
 5. 0 точки
  Кажи сега как да не влезеш с един калашник и да стреляш че да не спреш.
 6. 0 точки
  4.4 л / 100 км по борд компютър. Реално някъде около 5 л / 100 км. Това е обаче при идеални условия - сам в колата, скорост 90 км/ч, затворени прозорци, неработещ климатик, 22 градуса външна температура, равен терен.
 7. 0 точки
  Гаражните коли често са по изгнили от тия седящи навън.
 8. 0 точки
  Ъп с нови цени. 1.ОЕМ нови 4 тампона за предни долни носачи + 4-те ОЕМ болта - 180.00лв. 160.00лв. 2.OEM нов вътрешен накрайник за Prelude 5 - 110.00лв 100лв. 3.ОЕМ нов външен накрайник за Prelude 5 - 120.00лв 100лв. 4.ОЕМ нови задни тампони за стабилизираща щанга Prelude 4/5 - 40.00лв 35.00лв. 5.ОЕМ нови гранитурки за обслужване на дросел, EACV, PCV - 40.00лв. Използвани части: 1.Кабели от Prelude 5 F20A4 - 30.00лв. 20.00лв. 2.Стартер, алтернатор и всмукател от Prelude 5 F20A4 заедно с дросел, IACV,PCV - цена за всичко 130лв. 3.Спирачна помпа Prelude 5 F20A4 - 20.00лв.
 9. 0 точки
  Има и още допълнения. Предния капак принципно има доста дебело кече, но винаги може да поеме и още Както и капака на двигателя е облепен, но нямам снимка.
 10. 0 точки
  Качвам чак сега снимки за нещо което направих преди година :> Много скоро след свършената работа по изолацията не се задоволих напълно и реших, че нещо липсва и трябва още. За щастие навреме се сетих какво да допълня, което оказа много голяма роля при изолирането на звука в горната част на купето - предимно прозорците. Купих черна лента за прозорци - дограми, която е доста мека и перфектна на размер. Сложих я на точното място където дебелата гума на вратата се допира на касата на колата. Вратата съвсем малко по-усилено се затваряше, но след време улегна и почти нямаше разлика от преди и в същото време създаваше звук на голяма плътност при затварянето. Нещо което изобщо нямаше преди.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×