Jump to content

DTEC

Фен
 • Мнения

  170
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  12

DTEC last won the day on Октомври 31

DTEC had the most liked content!

Обществена Репутация

188 Good

Относно DTEC

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 1.6 i-DTEC Lifestyle
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Germany

Последни посетители

382 профилни разглеждания
 1. Всичко е точно! По-малкия акумулатор (с около 10%) консумира около 10% по-малко енергия от алтернатора.
 2. До колкото ми е известно всички Хонда Сивик 9ген са с климатроник. Webasto Montage Kit Standheizung - Honda CR-V III Diesel - http://www.ersatzteilbox.com/product_info.php/info/p66747_Montage-Kit-Standheizung---Honda-CR-V-III-Diesel---Modell-2008.html Упътване за монтаж - http://www.ersatzteilbox.com/media/products/0321545001319193065.pdf Оригиналния кит (08T30-T1G-KIT 2) за Honda CR-V (1:1 като моя) при холандски дилър - https://www.honda-welman.nl/webshop/standkachel-cr-v-2013-2-2-i-dtec-08t30-t1g-kit2
 3. В моят Сивик е монтиран Eberspacher EasyStarr R+ от дилъра преди първата регистрация на колата. Печката включва вътрешната вентилация, като използва последно активираните посока на движение на въздуха и степен на вентилатора. Активирам я винаги за 25мин работа когато външната температура е под 6°C и не съм спрял колата в гаража. Като вляза зимата стъклата са разтопени, купето топло и антифриза е с температура 40-50°C. Дистанционните имат обхват от до 1 000м. Едното е вкъщи, другото - на работа. Има възможност и за програмиране на няколко програми, но понеже часовете ми на пътуване не са винаги еднакви не използвам тази опция, а стартирам винаги от дистанционното и ако още работи, когато вляза в колата, я спирам от допълнително поставен бутон. От бутона може също така да се стартира. Мой колега си демонтира печката от старата кола и я монтира в новата. Ако не се лъжа производителя на печката предоставя документ за свързване към всички подходящи автомобили за съответния модел. Според мен ако попаднете на дадена печка, то трябва да проверите дали модела е съвместим с вашия автомобил. Монтажа не би трябвало да бъде много сложен.
 4. От 2015г съм монтирал такъв разклонител в кола, която се кара в България. Тогава не намерих такива в български магазини и го купих от немски. Работи си безпроблемно. Трябва да се внимава когато се свързва, защото е с посока.
 5. За сметка на това Хонда Германия предлагат всички актуални за безплатно сваляне - https://www.honda.de/cars/owners/manuals-and-guides/honda-owners-manuals.html Защо Бултрако не го правят - сигурно и те нямат логичен отговор. П.П.: Както и да е. На мен ми стана ясно какво е решението на ръководството на този форум.
 6. В такъв случай това потвърждава поднесената от мен информация и си мисля, че е резонно @icko22 да ми се извини.
 7. В документа не е упоменато нищо във връзка с авторско право. А какво всъщност е нелегално съдържание? И защо едно ръководство трябва да се класифицира като нелегално копие? На английски са свободно достъпни - http://owners.honda.com/vehicles/information/2018/Civic-Hatchback/manuals
 8. Той колегата много неща може, но не е ли време някакси тези файлове да останат завинаги на форумния сървър и да се качат линкове към него. https://dox.abv.bg/download?id=14b263e8d4# https://dox.abv.bg/download?id=76e6bffce6# Връзката за достъп до файловете ще бъдат активна до: понеделник 5 ноември,2018
 9. DTEC

  филтър за купе

  Аз моите филтри ги купувам на цена от 5€ до 10€. Сменям си ги 2-3 пъти годишно сам. Смяната е изключително лесна. Веднъж си купих ОЕ от дилъра (80292-TV1-E01) за 27,50€. А смяната в Германия при моя дилър е 8,90€.
 10. Колко пъти по-точно е по-скъпо обслужването на дизела?
 11. DTEC

  Г.И

  През колко хиляди километра трябва да се прави реглаж на клапани?
 12. Нищо чудно в този разход, все пак си тръгнал от 554м надморска височина и си пристигнал на 209м.
 13. Линк за сваляне: https://ndox.abv.bg/download?id=b83eb330b5 Линк за сваляне: https://ndox.abv.bg/download?id=4708a80110 Активни до: неделя 30 септември, 2018 Не е ли по-удачно всички тези документи да се съхраняват вовеки на форумния сървър?
 14. Системата за миене на фарове е постоянно включена. Самото "миене" на фарове се състои в пръскане на течност от казанчето с течност за чистачки посредством дюзи пред всеки фар. Това се случва: 1) когато фаровете са включени и с лоста за фаровете си избрал пръскане на течност на предното стъкло. Тогава пръска автоматично и на фаровете. 2) когато натиснеш средния горен бутон от тези, които стоят над лявото ти коляно (за автомобили с ляв волан):
×