Jump to content

civicgonemad

Фен
 • Content Count

  1419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Neutral

About civicgonemad

 • Rank
  Непукист
 • Birthday 03/25/1988

Contact Methods

 • Skype
  lol_mafia

Profile Information

 • Кара
  Почти Хонда...
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив
 • Интереси
  Как по стойностно да си счупя колата...

Recent Profile Visitors

11024 profile views
 1. civicgonemad

  Регистрация на кола от Швейцария...

  Всъщност... Какво ще се случи със стандарта Евро 5 при дизелите? Кога ще ни ги "забранят" ? Хем се изкучавам за дизелов Акорд, хем се притеснявам...
 2. Да, наистина стои много. Ама не искат да ми кажат какво й има. Ходих на място ама отговора беше "Перфектна е!" ... И за това стои толкоз време явно :D
 3. Здравейте! Ей тази кола стои от мноооого време за продан. Дали имате някаква информация за нея? Видях, я на място. На вид е ОК, но наистина стои от много време. Акорд 2.4 автомат
 4. civicgonemad

  Регистрация на кола от Швейцария...

  Става дума за кола между 10 и 14 хил. лева. Да наистина ще е по-добрият избор, но ще дойдат и много разходи от пътя, мито,ддс и прочее. А до нашите джамбази... Ясни са миналата седмица обиколих с. Труд и се нагледах... Посмях се, порадвах се, че си и поплаках какви цени, какви коли и какво отношение..
 5. civicgonemad

  Регистрация на кола от Швейцария...

  Все повече се разколебавам... Май ще си търся нещо тук, макар автосалоните да не познават парите... В автосалоните всички пишат, че е платено мито и ддс. Има ли как да се провери наистина това?
 6. civicgonemad

  Регистрация на кола от Швейцария...

  Да, но много се колебая точно заради тези "игрички" .
 7. civicgonemad

  Регистрация на кола от Швейцария...

  Знаеш ли какви са ставките за мито и ДДС?
 8. Здравейте! Моля, някой който е минал по пътя да регистрира кола от Швейцария да сподели как става... Минава ли се технотест? Знам, че се плаща мито и ддс. Благодаря!
 9. civicgonemad

  Подгревна свещ за японски трактор

  Проблема се реши с любезното съдействие на колегата @mar_tod !
 10. От Кога в този форум се търси логика...? Всеки си има глава на ременете. Ако искате възползвайте се от съвета ми. Ако не искате недейте. Може пък нещата в Реал-а да са се оправили... Собственика на колата пък е от София... Едва ни няма качествен сервиз там, та точно в Реалтурбо се забийте!
 11. Кой не знае Реалтурбо и кой не е чувал за тях...? Поне в Пловдив. Не правя реклама. Отношението им повече от зле. Като свалите и качите турбината 3 пъти за 3 месеца, ще разберете защо. И все те не са виновни. Имат и успехи. Не мога да отрека.
 12. Бягайте от REALTURBO! Вижте GRturbo Имат си страница и в FB доста неща правят.
 13. Внимавай! Това е в София в небезисвестния квартал Горубляне. Там са пословични! Не един се е опарил! На вид е добра, но дано и на място е такава.
 14. Обаче прави впечатление, че никой нищо не казва за 8ма ген с 2.0 бензинов... Интересно, че и в нета има много малко информация. И при него ли има толкова неприятни проблеми? При него полуоските едва ли са същите, а и по-слаб двигател съответно трябва да е малко по-безпроблемен.
 15. Това при ръчна скоростна кутия или и при автоматика се среща? Направо се отказах от тая кола...
×