Jump to content

civicgonemad

Фен
 • Мнения

  1411
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

58 Neutral

Относно civicgonemad

 • Ранг
  Непукист
 • Рожден ден 25.03.1988

Contact Methods

 • Skype
  lol_mafia

Profile Information

 • Кара
  Почти Хонда...
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив
 • Интереси
  Как по стойностно да си счупя колата...

Последни посетители

10842 профилни разглеждания
 1. От Кога в този форум се търси логика...? Всеки си има глава на ременете. Ако искате възползвайте се от съвета ми. Ако не искате недейте. Може пък нещата в Реал-а да са се оправили... Собственика на колата пък е от София... Едва ни няма качествен сервиз там, та точно в Реалтурбо се забийте!
 2. Кой не знае Реалтурбо и кой не е чувал за тях...? Поне в Пловдив. Не правя реклама. Отношението им повече от зле. Като свалите и качите турбината 3 пъти за 3 месеца, ще разберете защо. И все те не са виновни. Имат и успехи. Не мога да отрека.
 3. Бягайте от REALTURBO! Вижте GRturbo Имат си страница и в FB доста неща правят.
 4. Внимавай! Това е в София в небезисвестния квартал Горубляне. Там са пословични! Не един се е опарил! На вид е добра, но дано и на място е такава.
 5. Обаче прави впечатление, че никой нищо не казва за 8ма ген с 2.0 бензинов... Интересно, че и в нета има много малко информация. И при него ли има толкова неприятни проблеми? При него полуоските едва ли са същите, а и по-слаб двигател съответно трябва да е малко по-безпроблемен.
 6. Това при ръчна скоростна кутия или и при автоматика се среща? Направо се отказах от тая кола...
 7. Всички швейцарки в българските сайтове пишат, че са от Лугано. Там е по-топъл район. А и голям сборен пукнт за авомобили 2-ра ръка. Демек не знаеш от къде е... Ако си ходил в Дупница и в Пиперево... АКо не иди да видиш що кола е. Искай VIN, ако ти го дадат без да се заяждат може и да си струва. А това с бабата всички сме го чували. Щом е швейцарска има голяма вероятност да минеш технотест. Гледай за така наречената евро табела, която може евентуално да го спести, но не е сугирно.
 8. Абсолютно неоправдана цена и за 2-те! Да фейслифтови са и чудо! Сякаш са нови. За още 1000 лв ще вземеш следващия модел. Джамбазите пак са забравили парите...
 9. civicgonemad

  D15Z1 vs D15B2

  Забрави за d15z1... Намери d15b7 ако можеш.
 10. Ако може и да е с 3 ленти Адидас...
 11. Здравейте! Иска ми се за подменя волана на Англичанката ми... Както се сещате направен е от някаква особена гума или пяна, не знам как точно да го нарека и с годините е изгоряла и е разлепена от метала на волана. Не е само разлепена, но е и изронена на места липсват доста големи парчета. За нещастие волан без еърбег както е при мен е доста рядко срещан... И ми е чудно с какъв мога да го заменя? НЕ ГОВОРИМ ЗА СПОРТЕН! Нормален, съвместим волан. Благодаря!
 12. civicgonemad

  Светна ей това...

  Да не би да е сървис лампа? Демек да показва, че трябва да се смени маслото и да не е занулена? Ако скоро си го сменял може да си попаднал на кофти маслен филтър. Тръгни от там. Или евентуално да се е задръстила цедката, която смуче от картера. Давай едно по едно.
 13. "Записки по българските автосалони" Част : Не знам коя вече... Зали знаете какъв е знака за безкрайност... Ходих до Ямбол и Стара Загора... Обиколих с. Труд, Пещерско шосе, малко към Асеновград. Бах тук: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11518587044683469&slink=6ilg25 Колата е що годе добре. Липсва разделителя стъклата на задната врата и последното стъкло преди багажника. От Швейцария е, за сега ръжда почти няма, но ако не се обработи скоро ще е като вафла... Друго лошо е, че са сложили един без извинение заядлив малоумник да продава... С когото 2 думи не можеш размениш и се държи сякаш си отишъл да крадеш. От 6290 ми свалиха на колосалните 6000... Ще спомена. че чукат клапани ( и то доста изразено!) Отговора беше "Ми т'ва да не ти е нова кола...!" Има нещо по окачването, което тропа изразено или е някое гърне. Леки драскотини по боята. Ето за този разделител говоря. Голямата черна пластмаса. В момента там има доволно количество изолирбанд! Вижте по-долу снимката, че явно изоставам с промените във форума и с времето за редакция...! Автосалон "ПОНСАУТО"... До вчера имаха Джаз, който продадоха буквално пред мен. Отидох в ранни зори. Човека се занимаваше с други клиенти и никой никакво внимание не ми обърна. Стоях и се въртях в салона близо 20-30 минути. По-късно дойде шефа с други клиенти и се оказа, че колата е била оговорена... Сетиха се, че имало и друг човек в салона и е дошъл за кола с парите си в джоба, чак като им техлих майните... Държат се сякаш продават злато! Още повече аз бях отишъл или за Джаза или за Ноут-а който още стои. Не си губете времето и с НОУТА фаровете за много напукани! Платовете по вратите висят хич не е каквото е на снимките, няма и гуми! Намират се в стария ДАП на единия изход на града. Бях и тук: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11474558627314956&slink=6s72mz . Колата е уж на частно лице , а после се оказа на фирма... Намира се близо до центъра . Смачкан е единия праг. С транзитни, но транзитните са изтекли! Ще ви вдигне един доста възрастен човек. Бях и тук... https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11517985502786618&slink=6s72mz Явно човека сам си я е вкарвал... За пазарлък почти не ще и дума да става. Стегната кола, никак не е лоша. Някоя от свещите не работи, защото колата препатква и не набира както трябва. Съединителя отделя доста горе! Както виждате в багажника има газова с ВЪТРЕШНА зареждачка, която не знам дали не е забранена...? Проблема е, че бутилката е доста голяма и кората стои много зле в багажника. Въпреки тези неща колата е много запазена! Най- читавата, с която се сблъсках до сега и бих я взел, но цената е много висока. Има една горе долу хубава в с. Труд. По някаква причина е сваляна предната броня. Няма дискове и гуми, черна на цвят, 2007 фейстлифтова. Уж е на 98 000км. Бих я взел, но не стигнахме до адекватна цена. Тази я НЯМА като обява! Искат й 7300. Стигнахме до 6500 , но както казах двоумя се...
 14. "Записки по българските автосалони" Част : Не знам коя вече... Зали знаете какъв е знака за безкрайност... Ходих до Ямбол и Стара Загора... Бах тук: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11518587044683469&slink=6ilg25 Колата е що годе добре. Липсва разделителя стъклата на задната врата и последното стъкло преди багажника. От Швейцария е, за сега ръжда почти няма, но ако не се обработи скоро ще е като вафла... Друго лошо е, че са сложили един без извинение заядлив малоумник да продава... С когото 2 думи не можеш размениш и се държи сякаш си отишъл да крадеш. От 6290 ми свалиха на колосалните 6000... Ще спомена. че чукат клапани ( и то доста изразено!) Отговора беше "Ми т'ва да не ти е нова кола...!" Има нещо по окачването, което тропа изразено или е някое гърне. Ето за този разделител говоря. В момента там има доволно количество изолирбанд! Автосалон "ПонсАУТО"... До вчера имаха Джаз, който продадоха буквално пред мен. Отидох в ранни зори. Човека се занимаваше с други клиенти и никой никакво внимание не ми обърна. Стоях и се въртях в салона близо 20-30 минути. По-късно дойде шефа с други клиенти и се оказа, че колата е била оговорена... Сетиха се, че имало и друг човек в салона и е дошъл за кола с парите си в джоба, чак като им техлих майните... Бях и тук:
 15. Напротив. Имам билет до Варна ... Дано има за какво да отида . Ама първо през Ямбол. Вече Швецария замести Германия ама ръждивият резултат е същия, колкото и черногледо да звучи. Вярно, е че 7ма ген е качествена кола ама тея цифри за 14 годишна кола...
×