radev_rado 2 #41 Отговорено 9 Март, 2017 Да похваля Слави и аз. Имах теч от радиатора и отидох на оглед. Разбрахме се да ми вземе нов радиатор и още на следващия ден му я закарах, а ден по-късно беше готова. Вмести ме в графика си малко насила, но ми влезе в положението. А разширителното казанче помислих, че е ново, явно са го измили и никога не го бях виждал в такова състояние. Отделно забелязах, че кората под радиатора, където течеше антифриза, е идеално почистена и подсушена, без следа от теча. Ами как да не го похвали човек! С него се води нормален разговор, но явно човека просто е свестен и при него няма надутост и високомерие, които най-често срещам по сервизите. Почти бях шокиран като си видях работната карта с описание на материали и труд. В Юбико съм получавал подобна, но тук нещата са на друго ниво. И никой не ми беше газил по седалките с кални обувки. Да е жив и здрав, а доброто му отношение към клиентите и работата ще му се отплати! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gruzinetza 7 #42 Отговорено 28 Март, 2017 Завиждам благородно,че имате в София такъв готин майстор.Някой да знае случайно в Бургас,дали има такъв свестен човек , да ходим там? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #43 Отговорено 28 Март, 2017 А мен Слави ме забрави... Вероятно щото "не съм спешен" за повторното ми посещение в сервиза му . Иначе от първото ми посещение съм по скоро с добри впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #44 Отговорено 25 Април, 2017 И аз днес си бях оставил колата при Слави. Човека е търпелив и обяснява за да разбереш. Работи по това което си му казал и преглежда това за което си го помолил. Ако види нередност някаде която се отстранява с поглед, не се замисля. За части на клиент не мрънка и не прави физиономии. Мисля че е компетентен и разбира от нашите кочинки. Днес ми сложи подложки на амортисьорите, регулира клапаните, смени маслото и филтрите, почисти и обучи дросела, прегледа обстойни цялата ходова част, двигателя и скоростите. Подмени ми 2-3 изгорели крушки на добра воля. Цената беше нормална. Много съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rosenradev80 0 #45 Отговорено 7 Май, 2017 Здравейте, Някой правил ли е там облужване на 120к при CR-V III, 2.0i, 6МT, 2009? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #46 Отговорено 8 Май, 2017 Аз сменях съединител при него и останах доволен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #47 Отговорено 9 Май, 2017 Аз облслужих моят Акорд там миналата седмица - с две ръце препоръчвам ! Човекът работи с части на клиента, както и с такива поръчани от него, спрямо уговорката. Цените са повече от добри. Работи се качествено и бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anonim 0 #48 Отговорено 16 Юни, 2017 И аз, да похваля Слави. Изключително коректно и професионално отношение. Много съм доволен от всичко. ПРЕПОРЪЧВАМ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tzekov 0 #49 Отговорено 25 Юни, 2017 Привет на всички, искам да попитам Слави с мотоциклети занимава ли се? По-горе видях една снимка с мотоциклет, ама да попитам все пак.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #50 Отговорено 26 Юни, 2017 (Редактирано) Да кажа и аз една добра дума за сервиза на Слави. Преди около месец ходих при него за оглед на колата, преди предстоящо обслужване. Освен смяната на консумативите и съединителя които си бяха предвидени и си ги знаех, се установи че има един шарнир за смяна и кормилната рейка е за ремонт. Рейката не тропаше, нямаше луфт, но беше започнала да протича, имаше съвсем леко омасляване по единия маншон. Хванахме я съвсем в началото. Казаха че може да изкара още, но така или иначе ще има разглобяване заради съединителя, препоръчаха да използвам момента и да я направя. Две седмици по-късно там направих: - пълно обслужване на колата - смяна на двигателното масло, всички филтри, смяна на спирачна течност, хидравлично масло - смяна на сединител + маховик и масло на скоростната кутия. - смяна на преден ляв шарнир, долен - ремонт на кормилна рейка От всичко изброено, само шарнира беше от тях. Всичко друго си подсигурих сам, включително и ремонта на рейката. Те само ми я свалиха, аз си я носих в специализиран сервиз за отремонтиране, като пари за свалянето даже не ми и взеха, защото всичко беше разглобено заради смяната на съединителя. Мога да кажа, че съм много съм доволен от обслужването и отношението към клиента. Също го препоръчвам. Относно въпроса за мотоциклети... и двата пъти когато бях там имаше мотоциклети и се работеше по тях. Явно и с това се занимават Редактирано 26 Юни, 2017 от mitaka_t Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #51 Отговорено 26 Юни, 2017 Лошото е, че в момента няма никакъв достъп до сервиза, поради затварянето на Линкълн в двете посоки заради метрото. Днес трябваше да ходя при Слави, но за сега няма как освен пеша. Слави в момента търси алтернативи, дано успее да намери по скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #52 Отговорено 26 Юни, 2017 От другия изход на улицата няма ли достъп ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1494 #53 Отговорено 26 Юни, 2017 Привет на всички, искам да попитам Слави с мотоциклети занимава ли се? По-горе видях една снимка с мотоциклет, ама да попитам все пак.. Занимава се. Даже, ако е така, както пишат колегите за затворения за автомобили Президент Линкълн, сигурно ще наблегне на моторите за известно време Сподели, моля те, после колко ти е взел, ако става дума за обслужване. Ако не го намираш за редно тук, може и на лично съобщение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tzekov 0 #54 Отговорено 26 Юни, 2017 В понеделник или вторник ще се чуя с него, заради този ремонт в момента не работел. Имам лек проблем със скоростите на Трансалп-а. Трудно цели неутралната. Дано не е нещо сериозно, а и освен това ми се ще момчто да попрегледа мотора по-обстойно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #55 Отговорено 3 Юли, 2017 МЕКО КАЗАНО съм разочарован от въпросните пичове. Отидох за смяна на съединител преди седмица. Казаха ми, че имат свободен ден на 6ти. Тъй като излизам в отпуск утре, се разбрахме просто да им оставя колата на 4ти, а те да сменят съединителя на 6ти. Тук е момента да отбележа, че съединителя се скапа буквално за 1 седмица. Започна да не може да включва 3та и 5та, а в момента едва сменям каквито и да е скорости. Както и да е, обаждам им се днес, за да се разберем кога да им оставя колата утре и ме посреща отговор: - Ооо, ами виж сега, извинявай, ама имаме възможност на 14ти. - Е добре де, нали беше 6ти?! - Ами явно нещо не сме се РАЗБРАЛИ с колегата. - Човек, тази кола едва се движи, ти ме караш тепърва да търся майстор, при който да си сменя съединителя, при положение, че имахме уговорка и че утре рано изчезвам? - Ами съжалявам. Ако не си намериш майстор, като се върнеш, звънни, ще мислим нещо. Тотално разочарование. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #56 Отговорено 4 Юли, 2017 (Редактирано) Чакай малко сега. Как се скапва съединител за 1 седмица? Или по-скоро си карал до последния момент с износения съединител и после оле-мале. Редактирано 4 Юли, 2017 от Orlin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #57 Отговорено 4 Юли, 2017 Все си мисля, че тук пишем отзиви за сервиз, в който една кола е влязла и излязла, нали ? А не просто НЕВЛЯЗЛА 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #58 Отговорено 5 Юли, 2017 А като имаш уговорка за определена седмица,мотат те още три седмици и след това спрат да си вдигат телефона,може ли да се пише в темата??? Иначе от предишни два ремонта съм доволен,но за третият ми изгубиха месец време в отлагане и накрая въобще не извършиха заплануваното. И какво значение има до кога е карал колегата със скапан съединител,това променя ли факта че не си спазват определените приеми за ремонт. Дано не са поредните тръгнали по наклонената плоскост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #59 Отговорено 5 Юли, 2017 ИцоД, обикновено клиентът го интересува цялостното преживяване, не само качеството на ремонта. Слави обикновено е зает седмици наред, освен ако не намери някоя дупка. Истината е, че влиза в положение, но едва ли може да работи 25 часа в денонощието... Колегата винаги може да иде в Бултрако, които си спазват часовете , но може и да даде един шанс, защото никой не е застрахован срещу такива обърквания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #60 Отговорено 5 Юли, 2017 Хубаво е да се оставят всякакви мнения. Лично аз, при неспазване на приемно време и записани часове би ме отказало да посещавам сервиз независимо колко са добри пичовете. Тази сутрин бях при Слави за масло и филтри. За щастие нямаше проблеми (разминаване) с уговореното време. Изглежда човекът е доста натоварен, бях си записал посещение на 19 юни чак за днес. Това беше първото ми посещение в сервиза. Супер положително впечатление. Цените са по-добри (поне за стандартно обслужване) в сравнение с другите сервизи за нашата марка. Самият той доста търпеливо отговаряше на глупавите ми въпроси :D :D. Определено бих използвал услугите му отново. Иначе изглежда се занимава и с други коли. Имаше паркирани 3-4 мерцедеса. Покрай строежа на метрото достъпът е от другата страна на улицата. Няма никакви проблеми. Тази сутрин даже имаше багер и работници, които разчистваха и слагаха насип, за да може да се минава по-лесно. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #61 Отговорено 6 Юли, 2017 Orlin, това е съвсем ирелевантно с нещото, което казах. Не схващам смисъла на post-a ти. ИцоД, ако момчетата не бяха се издънили, спретвайки ми този номер, колата щеше да влезе в сервиза и вероятно мнението ми щеше да е позитивно. Само че това не се случи. Още повече - това не се случи НЕ по моя вина. Схващаш ли ? Вероятно ще опитам пак само заради свръх позитивните отзиви. Но нещото, което най-много ме издразни, беше, че след като без мое знание са си променили по някаква причина плановете, ДОРИ не си направиха труда да вдигнат телефона - "пич, извинявай, няма как да спретнем това, за което сме се уговорили навреме. Трябваше аз да им звънна в последния момент, за да го разбера. А дори нямах идея да звъня, смятах директно да им закарам колата в уреченото време. Което щеше да е едно безсмислено разкарване. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #62 Отговорено 6 Юли, 2017 ИцоД, ако момчетата не бяха се издънили, спретвайки ми този номер, колата щеше да влезе в сервиза и вероятно мнението ми щеше да е позитивно. Само че това не се случи. Още повече - това не се случи НЕ по моя вина. Схващаш ли ? Разбирам те напълно - аз съм схванато момче since 59 И ти съчувствам ! И все пак...представи си. Абсолютно точни пичове на приема и предаването. Яхваш хонделката и след 20-30 км тя се окотила /кутия, двигател, без значение/. Все пак твоите неприятни преживявания са за предпочитане пред втори вариант п.п. И не се газирай за глупости - всяка тенекия е поправима, а животът - кратък !...Лунно момче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #63 Отговорено 7 Юли, 2017 Сестра ми ги чака 2 седмици да й се обадят за накладки и тампони на джаз-а. Ни вест ни кост. Отиде в друг сервиз. Типично по български да се всеме колкото се може повече народ... И след тва пада качеството. Тоя филм мисля, че сме го гледали вече с един друг сервиз. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zpa0 17 #64 Отговорено 7 Юли, 2017 Хора, вие какво очаквате от един квартален гараж. С толкова маймуни на клона вече е време да се разширят и да създадат по-голям бизнес. Та Бултрако имат по-малко клиенти. Eдин такъв бизнес, освен от кадърни майстори има нужда и от добра организация и мениджмънт, не може да си майстор и едновременно с това да движиш и всички други бумаги. Разбирам го човека, не е от стомана. Oчевидно им липсва приемчик на първо време, като се има предвид коментарите по-горе - 'забравиха ме', 'объркаха ми часа' и т.н. Един колега чака за оферта около две седмици, накрая се оказа, че са забравили, добре че звънна. Така ще им изгърмят бушоните, а и клиентите ще стават все по-недоволни. Вероятно тези неща ги осъзнават, не са глупави, но ще мине време докато ги оправят. Дотогава ще се чака, като по соц. време. А ако не ги осъзнават славата им ще угасне тъй бързо, както се е появила. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyWalker 37 #65 Отговорено 8 Юли, 2017 (Редактирано) Ето че днес и аз вече минах през сервиза на Слави и съм наистина впечатлен и приятно изненадан, тъй като е меко казано странно в автосервиз да те посрещнат толкова човечно. Часът ми беше за днес в 10ч. сутринта и беше уговорен преди около седмица и половина, което на мен лично не ми се струва толкова дълго време, при положение, че се съобразиха с условието ми да е в събота, защото само тогава мога да се занимавам с колата. Евала дори само за това, че работят в събота! Отивам там 10 мин предварително и зачаквам да отворят сервиза. В точно 10:00ч. вратата се отваря и едно от момчетата, които работят при Слави - Цецо, излиза усмихнат и поздравява "Добро утро!" Аз съответно съм леко шашнат, защото в сервиза който ходех досега "*****", едва ли не като вляза трябва да ръкомахам с ръце, за да ме забележат, че съм там и че искам нещо или може би пък имам час? И така, вкарахме колата. Вътре е прилично чисто и подредено и за нов сервиз, разполагат с доста техника и инструментаж. Браво! После дойде и Слави, който ме посрещна със същата отзивчивост. Аз бях закарал колата за смяна на антфриз, спирачна течност и пистов ремък. Антифриз си бях купил оригинален на Хонда, а спирачната течност взех от тях, като хубавото е, че предлагат и оригинална, каквато и избрах. Разбира се, имат и по-евтини алтернативи, но просто обичам всичко по колата ми да е оригинално. Тук е мястото да отбележа, че за пръв път когато нещо се прави по колата ми, останах в сервиза да гледам, тъй като досега винаги трябваше да оставя колата и после да дойда да си я взема и ме гонеха общо взето. Освен това си разговарях с момчетата междувременно, като научих и много нови тънкости за колата, които незнаех преди. Освен това, за което бях дошъл, без да съм настоявал момчетата направиха и цялостен преглед на окачването, отпушиха и дренажния отвор на климатика, който беше спрял да капе от известно време. На всичкото отгоре Цецо забеляза теч от сменения само преди месец маслен филтър от сервиз "*****", който беше с много съмнително уплътнение. Та сложиха и нов маслен филтър. Всичко се върши адски професионално (и двамата са работили в Бултрако преди) и с обяснение - защо, как и кога трябва да се прави. Навсякъде, без изключение, където капне нещо, мястото се обезмаслява и почиства... Завеждат и досие на всяка новопостъпила кола и всички направени ремонти могат да се следят после. Та така - впечатлен съм и силно се надявам това отношение към клиента да се задържи. Дано осъзнават колко силно оръжие е това нещо и че именно така се печелят пари. Спечелиха си и още един клиент. П.С.: Потвърждавам, че заради ремонта на бул. "Президент Линкълн", до сервиза се стига от другата страна, по улица "Маестро Кънев". В края на въпросната улица, преди релсите на трамвая, се завива наляво и се излиза точно на паркинга пред сервиза. Много е лесно! Редактирано 8 Юли, 2017 от SkyWalker 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #66 Отговорено 8 Юли, 2017 Абсолютно подкрепям мнението на колегата SkyWalker. До сега за 1 година ми се е налагало да посещавам Слави 3 пъти - сервизни обслужвания и един дребен ремонт. Винаги са си спазвали уговорките и имат супер отношение. Освен обслужването или ремонта, за който си там, винаги преглеждат колата и за видими проблеми, дори и да не си поискал. Никога не са "правили физиономии", че работят с части на клиента, дори напротив - Слави винаги ме съветва кое от къде да взема на най-добра цена и качество, а ако желая и той го доставя. Винаги се е съобразявал кога на мен ми е удобно да закарам колата, а не само кога има свободен час. Не съм ходил нито в Бултрако, нито в Юбико, но ако нещата при Слави останат по този начин, изобщо и не мисля да ходя другаде. П.С. Преди време имах един такъв майстор за старото ми Ауди, но с времето му "пораснаха работите" и накрая започна да си подбира ремонтите (само лесни и с добра печалба), спря да работи в събота и накрая просто го смених, както направиха и повечето ми познати, които преди ходеха при него. Надявам Слави никога да стигне до там. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasiHR-V 2 #67 Отговорено 10 Юли, 2017 Здравейте, препоръвам този сервиз, тука правих смяна андр ремък,водна помапа..., след това радиатор. Изключително точни. Давам пример след като смених радиатора, вечерта ми с обадиха , за да ми върнат 30 лв за смяна на антифриз ( бях го сменил преди седмица). През август ще ходя да смяна сегменти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RayD 0 #68 Отговорено 23 Юли, 2017 Здравейте, може ли да дадете актуален телефон на сервиза на Слави Благодаря Предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #69 Отговорено 23 Юли, 2017 Този, който е в темата не е ли актуален вече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RayD 0 #70 Отговорено 24 Юли, 2017 Ами, като звъня на този номер или никой не вдига или е изключен тефефона. Сега е време за почивки, може би човека е прекалено зает, натоварен или е в почивка, но аз определено не мога да се свържа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
afe 7 #71 Отговорено 24 Юли, 2017 До края на месеца Слави е отпуск. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #72 Отговорено 28 Юли, 2017 За първи път, в този сервиз, след като съм си платил за свършената работа и си тръгвам, се свършва още нещо, макар и дребно по колата. Цецо чу, че ми скърца педала на съединителя и го напръска с ВД-40. Евала за отношението! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoimirov 1 #73 Отговорено 28 Юли, 2017 Това значи ли, че сервиза отново работи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #74 Отговорено 29 Юли, 2017 Според мен не е спирал да работи, просто Слави е(бил?) отпуска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #75 Отговорено 28 Август, 2017 Може ли актуалент телефон ? Този, който е в темата, вече не е негов.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dng 15 #76 Отговорено 10 Септември, 2017 https://www.facebook.com/pg/MotoboxSofia/about/?ref=page_internal Това би трябвало да е сервиза, гледам че адреса е същия. Има и телефон. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #77 Отговорено 14 Септември, 2017 Вчера си записах час в сервизът на Слави - Мотобокс. Телефонът е актуален, но вече няма вайбър и се вдига само в работно време - явно добрата работа води до много клиенти и нужда от по-професионален мениджмънт на "гаража" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Motte 9 #78 Отговорено 4 Ноември, 2017 (Редактирано) Здравейте, посетих сервиза. Взех си час, оставих колата, обадиха се, че е готова. Беше ми обяснено всичко, което искам да знам. Доволен. Няма спор в това, че сервиза ми е фаворит. Реглаж клапани, дросел, масло скорости и преглед ходова част. Поздрави Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано 4 Ноември, 2017 от Motte Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoimirov 1 #79 Отговорено 8 Ноември, 2017 Случайно номера да е сменен? От два дена телефона е изключен и не мога да се свържа. Номера, който имам е 0899744385. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #80 Отговорено 8 Ноември, 2017 Да, това е номерът. Вдига се само през деня. Според мен са прекалено натоварени и затова не се вдига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове