Jump to content

radev_rado

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно radev_rado

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители

2548 профилни разглеждания
  1. Работещ дросел за Хонда Акорд, бензин 2. 4, 2006-2008, механични скорости, ляв волан. Изпращам с куриер за сметка на купувача. Цена 150 лв. София Радослав 0884690323
  2. Здравей, колега!

    Видях, че предните ти гуми излизат извън калника. Аз си купих джанти с офсет 32 (205/55/16) и положението е същото. Като цяло ми хареса, но не ми е било цел, а вече е късно. Когато стана мокро по пътищата забелязах, че ми се цапат вратите, дори хвърля и по предните странични прозорци.

    Чудя се дали ще намалее пръскането, ако сложа калобрани.

    При теб положението същото ли е?

    Поздрави,

    Радо

  3. Здравей, колега!

    Прочетох, че си купил ГРОМ с БТ. Може ли да ми кажеш точния модел на ГРОМ-а или да ми изпратиш линк, че виждам няколко и не мога да разбера каква е разликата между тях. Сайта http://gromaudio-bg.com е направен много смотано.

    Благодаря,

    Радо

    1. Покажи стари коментари  2 more
    2. radev_rado

      radev_rado

      Колега, питах дали с ГРОМ-а песните ще се показват на дисплея на навигацията ми, но човека каза, че вероятно ще се виждат само на малкоя дисплей.

      Ти имаш ли навигация с голям дисплей или си само с малкия?

      И нямало да се изписва нищо повече, освен номер на диск и на песен. При теб така ли е?

    3. radev_rado

      radev_rado

      А, и ми каза, че с GROM-USB3, който е най-скъпия (300 лв.) качеството на звука е най-добро. Ти с такъв ли си?

    4. radev_rado

      radev_rado

      Готов съм, монтира ми WEFA. :)

  4. Здравей, колега,

    Може ли да ми кажеш дали имаш тези неща за фейслифтов Акорд 7, седан, бензин 2,4, ръчка и на каква цена ги продаваш:

    - кожа за предните седалки, бежова - запазена като нова;

    - леген за багажника;

    - решетка здрава, тази между фаровете, с 3-те хромирани лайстни. Имам дистроник, който стои зад емблемата, но тя е здрава и мога да я прехвърля, ако е с размерите на обикновена емблема;

    - калобрани;

    - волан, запазен като нов.

    Благодаря предварително,

    Радо

  5. Здравей, колега, Колата във Варна има стойка и салона изглежда добре. Има резервна гума с крик. Но са тръгнали ръжди на няколко места - коша на двигателя, врати, вежда. Ако не те притесняват, може да я видиш. Успех!
  6. Да похваля Слави и аз. Имах теч от радиатора и отидох на оглед. Разбрахме се да ми вземе нов радиатор и още на следващия ден му я закарах, а ден по-късно беше готова. Вмести ме в графика си малко насила, но ми влезе в положението. А разширителното казанче помислих, че е ново, явно са го измили и никога не го бях виждал в такова състояние. Отделно забелязах, че кората под радиатора, където течеше антифриза, е идеално почистена и подсушена, без следа от теча. Ами как да не го похвали човек! С него се води нормален разговор, но явно човека просто е свестен и при него няма надутост и високомерие, които най-често срещам по сервизите. Почти бях шокиран като си видях работната карта с описание на материали и труд. В Юбико съм получавал подобна, но тук нещата са на друго ниво. И никой не ми беше газил по седалките с кални обувки. Да е жив и здрав, а доброто му отношение към клиентите и работата ще му се отплати!
×
×
  • Създай нов...