Jump to content

radev_rado

Фен
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About radev_rado

 • Rank
  Начинаещ

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

2058 profile views
 1. Здравей, колега!

  Видях, че предните ти гуми излизат извън калника. Аз си купих джанти с офсет 32 (205/55/16) и положението е същото. Като цяло ми хареса, но не ми е било цел, а вече е късно. Когато стана мокро по пътищата забелязах, че ми се цапат вратите, дори хвърля и по предните странични прозорци.

  Чудя се дали ще намалее пръскането, ако сложа калобрани.

  При теб положението същото ли е?

  Поздрави,

  Радо

 2. Здравей, колега!

  Прочетох, че си купил ГРОМ с БТ. Може ли да ми кажеш точния модел на ГРОМ-а или да ми изпратиш линк, че виждам няколко и не мога да разбера каква е разликата между тях. Сайта http://gromaudio-bg.com е направен много смотано.

  Благодаря,

  Радо

  1. Show previous comments  2 more
  2. radev_rado

   radev_rado

   Колега, питах дали с ГРОМ-а песните ще се показват на дисплея на навигацията ми, но човека каза, че вероятно ще се виждат само на малкоя дисплей.

   Ти имаш ли навигация с голям дисплей или си само с малкия?

   И нямало да се изписва нищо повече, освен номер на диск и на песен. При теб така ли е?

  3. radev_rado

   radev_rado

   А, и ми каза, че с GROM-USB3, който е най-скъпия (300 лв.) качеството на звука е най-добро. Ти с такъв ли си?

  4. radev_rado

   radev_rado

   Готов съм, монтира ми WEFA. :)

 3. Здравей, колега,

  Може ли да ми кажеш дали имаш тези неща за фейслифтов Акорд 7, седан, бензин 2,4, ръчка и на каква цена ги продаваш:

  - кожа за предните седалки, бежова - запазена като нова;

  - леген за багажника;

  - решетка здрава, тази между фаровете, с 3-те хромирани лайстни. Имам дистроник, който стои зад емблемата, но тя е здрава и мога да я прехвърля, ако е с размерите на обикновена емблема;

  - калобрани;

  - волан, запазен като нов.

  Благодаря предварително,

  Радо

 4. Здравей, колега, Колата във Варна има стойка и салона изглежда добре. Има резервна гума с крик. Но са тръгнали ръжди на няколко места - коша на двигателя, врати, вежда. Ако не те притесняват, може да я видиш. Успех!
 5. Да похваля Слави и аз. Имах теч от радиатора и отидох на оглед. Разбрахме се да ми вземе нов радиатор и още на следващия ден му я закарах, а ден по-късно беше готова. Вмести ме в графика си малко насила, но ми влезе в положението. А разширителното казанче помислих, че е ново, явно са го измили и никога не го бях виждал в такова състояние. Отделно забелязах, че кората под радиатора, където течеше антифриза, е идеално почистена и подсушена, без следа от теча. Ами как да не го похвали човек! С него се води нормален разговор, но явно човека просто е свестен и при него няма надутост и високомерие, които най-често срещам по сервизите. Почти бях шокиран като си видях работната карта с описание на материали и труд. В Юбико съм получавал подобна, но тук нещата са на друго ниво. И никой не ми беше газил по седалките с кални обувки. Да е жив и здрав, а доброто му отношение към клиентите и работата ще му се отплати!
×
×
 • Create New...