Jump to content

lekk

Фен
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About lekk

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 03/18/1984

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna

Recent Profile Visitors

1604 profile views
 1. Пристигнаха тази седмица от щатите, поставих само едното в блока за проба. С плаващи болтове, тефлоново покритие на полата до 350 к.с. ги дават че са тествани. Сегментите си седят запечатани. Пасват идеално за двувалова Д серия. Стават и за други д серии. Биелите са мерени. Предпочитам на Л.С. Цена за бутала със сегменти: 400 Мотовилки: 400 0895351736
 2. Спирачките още продават ли се 

 3. fenabg , Благодаря За Вниманието! Извинявам се че пиша с малко закъснение. В момента не сам в БГ и имам нет рядко. Значи от чертежа в ръководството за Сивик ,ЦРХ -1990. Позиция: 67- Лагер на "главния шафт"; Позиция: 44- Лагер на "главния шафт"; Позиция: 19- Лагер на "коунтър шафт", на БГ не зная как се наричат. Извинявам се! Общо взето тези, които са радиално-съчмени, че такива има в момента на "Промо". Освен това забелязах че "пружинната ми шайда" я няма , поз. 66. и смятам че това ще ми създаде проблем....Имам и кутия от д15б2, която още не е разглобена. Тя си е от оригиналния Двигател на моята кола. Бих ли могъл да ползвам нещо от нея да речем да сменя файналът, че този от ЦРХ доколото разбирам е 3,88 и 5тата също, къса е .... Станаха повече въпросите :).
 4. Здравейте, колеги ! Искам да попитам дали някои би могъл да ми каже какви са номерата на лагерите на скоростната кутия на двувалова Хонда ЦРХ д-серия. Знам че на диференциала са 80х40х18 , което по каталог отговаря на 6208.
 5. Сега съм с клингеритена, но всички ме съветват да сложа метална. Мисля да и я надуя на 0.5 и да няма изненади после. По магазините си предлагат реинз или елриг, те все са клингерит. Видях, че в Габрово правят метални по поръчка, но не съм наясно какво точно ми трябва.
 6. Колеги, и на мен ми се налага смяна на гарнитура. Бихте ли ме посъветвали за марка, модел.
 7. Решен е проблемът , катинар. Едит от мод: Вместо да заключвам темата Ви, колега lekk, ще Ви помоля да пишете как решихте проблема. Форумът не е място за индивидуални въпроси и теми, а начин за споделяне на проблеми и РЕШЕНИЕТО им. Благодаря Ви предварително.
 8. Здравейте колеги. Опитвам се да си свържа кочето за аварийните, за да имам мигачи . Буксата е отрязана от предишния собственик , ако някой може да ми даде снимка на буксата, би ми помогнал много. crx 1991 d16z5 инсталацията и двигателя сега са в мойта 4та ген, те таблото е на 4та civic. Да уточня, че в момента имам моята старата, с която нямам някои от функциите на таблото, обортомер, свети ми енджин чек . Буксата я имам, но от старата, но инсталацията на црх е малко по-различна и в цветовете на кабелите не съвпадат напълно .
 9. Колата вече пали . Проблемът беше в контактният ключ.
 10. Колеги , моля за помощ. Взех си суап от рекс за моята 4та сивик. Подмених инсталацията, сложих мотора. Давам на контакт, няма никой. Нов съм във форума. Дайте ми насока, от къде да започна?
 11. Направих грешна поръчка и не мога да ги ползвам. Размер 050 са. Пишете тука или 0895351736. Цена 40лв. Местоположение Варна. Мога и лично да ги доставя понеже всеки ден съм в движение.
×
×
 • Create New...