Jump to content

birev

Фен
 • Content Count

  372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

birev last won the day on October 19 2021

birev had the most liked content!

Community Reputation

106 Good

About birev

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 03/31/1976

Profile Information

 • Кара
  civic VII hatch
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

2630 profile views
 1. Умрял Тито! В Югославия обявили "мука" (национален траур). Граждани, неразбрали какво не бива да правят по време на траура, звънят в националното радио да питат: - Да пиемо мое ли? - Не мой! Мука! - А да играмо? - Не мой - мука. Да ви е тужно! - А да йебаме мое ли? - Мое. Али свакой со своя жена - да му е тужно. Да е пуна муката!
 2. Колега , Равенол VST 5-40 е супер масло, особено за лятото и ако натискаш газта ! :))))
 3. Преди години смених пистов ремък с неоригинален, Бош мисля по препоръка на преАтел! Последва виене през зимата или на мокро, затягаха го няколко пъти щото бил хлабав, ама скърцането и виенето винаги се появяваха. Накрая свърших с разбит лагер на генератора и износена ролка. Смених всичко с оригинални части и от тогава NO Problem! А забравих, че от приплъзването на ремъка се износи и съединителя на климатика и почти бях изгорил и бобината!
 4. Аз съм купил ей това за Сивика на жената: https://www.ato24.de/en/ravenol-hdx-sae-5w-30.html отзиви още не мога да дам, предстои да се сменя след 2000км. Принципно отзивите в Германия и Европа са добри! Ама е дабъл на Петрото!
 5. Предполагам, че колегата е звънял в Апостолов, който няма нищо общо с Хонда БГ(Бултрако)! Иначе за петрото SS 5/30 един + и от мен! На жената на Сивика 1,6 бензин само такова и сипвам от 3-4 години и двигателя се чувства прекрасно! Но го сменям най много на 5-6К км, че се кара само градско в София главно! Мотула от по-горния пост също не е лош! Както писах по-горе, а и много колеги го споделиха също за мен 5-30 е маслото подходящо за нашите ширини! Не знам какъв студен старт те притеснява, в София вече трудно пада под минус 10!
 6. Благодаря! Нека тези, които като мен не знаят да четат!
 7. А каква е ролята на термостата? За един прЕател питам?
 8. Аз бих го карал с 5-40 лятото и с 0-30зимата, или 5-30 ако периода за смяна е по голям от сезон! 0-20 не е подходящо много за нашия климат!
 9. - В резюмето Ви пише, че не харесвате гейове... - Не, по-скоро те не ме харесват! - Съжаляваме, не сте подходяща кандидатура за мястото! - Ето, нали Ви казах!
 10. Привет колега, моята поръчка е следната: Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-fo-sae-5w-30.html Вид и количество: RAVENOL FO SAE 5W-30 1x4L Стойност на поръчката: 31,95*1.9775 = 63,18 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - Лично в кв. Малинова долина Клубни поставки: Да, един комплект
 11. А помпите на съединителя прегледахте ли?
 12. абсолютна глупост е това с тия екостикери! Еко 3 влизат всички бензини произведени между 1998 -2009г. и всички дизели до 2010 вкл. На жената сивика е еко 3 (края на 2005 с изправен катализатор) , пред нас едно изпушило БМВ 5-ца с три литров дизелов агрегат и без ДПФ , произведено 2001г пак, Еко 3. Всичко масово е еко 3. Поне стикера ми го дадоха да си го залепя аз, където исках зад огледалото!
 13. По време на семеен скандал: - Скъпа, нека спрем да се караме! Кажи ми няколко думи, с които да ме стоплиш! - Да гориш в Ада, дано!
 14. Така е колега, качеството на новото падна драстично! Аз като сменях амортисьори и майстора ми каза, че ще ме изкарат макс 3 години по нашите пътища! Е изкараха около 4,5 , ама това е! По лошото е че вече, всичко е скапано и новото не става! Шефчето си купи преди месец най новото BMW IX50,(138000) евро, изцяло електрически, с пробег уж 600 км, да ама не! Вчера едвам стигна до Пловдив за среща при напълно заредена батерия! На Пазарджик преди Шела батерията паднала на мин, карал с 60-70 едвам се дотътрил до Пловдивския офис да зареди! Вчера отиде се разправя и я върна!
 15. Ами по добре да не претапицираш! Корите на вратите са тънки, с малка дунапренена изолация, според мен няма кой да го направи качествено! По добре търси такива кори от Type S 160 к.с. , те са с изкуствена кожа и може и да ти харесат! Има из ибей много и са абсолютно идентични! Релсите на седалките са идентични с тези на Type S 160 к.с и може да се сложат седалки от нея, ако намериш запазени! Пак има такива из ибея! Може и от Type R , предни да сложиш, ако намериш читави! П.С. Не знам какво не и харесваш на тапицерията, явно тази на колата която си избрал е не добре поддържана, но мога да те уверя, че е по качествена от тази на 10- генерация сивик, която е като купена от Димитровградския пазар! Явно си свикнал на кожа, ама тогава минаваш на друг клас, където това е като стандартно оборудване!
×
×
 • Create New...