Jump to content

birev

Фен
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

birev last won the day on March 13 2020

birev had the most liked content!

Community Reputation

54 Neutral

About birev

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 03/31/1976

Profile Information

 • Кара
  civic VII hatch
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

2185 profile views
 1. Здравейте колеги, Предстои ми смяна на единия фар, заради пукнатина и постоянен конденз, и въпроса ми е към тези които са правили такава процедура, дали има нещо по специфично при подмяната? Интересува ме главно как стои въпроса с моторчето за нивелация? Трябва ли да се настрои на някаква позиция преди свалянето на фара, или не и то ще се саморегулира при подмяната само? Става въпрос за фейслифтов фар с лупа на късите.
 2. Отвориха заведенията, ама само на открито: https://www.facebook.com/parasolek1976/videos/3911385742252026/
 3. Двама клошари си говорят: -Абе, ние що не хващаме Ковид? -Ами, защото нямаме телевизор..
 4. FREEDOM ! Новодошъл в ЮАР бял, отишъл на кино. Отишъл на първия етаж и що да види - целият етаж пълен с негри. Седнал той на свободна седалка, а онзи до него: - Хей, ти май си нов? - Да. - Не виждаш ли, че тук всички сме негри, върви на втория етаж! Там са белите! Качил се той горе и седнал на свободно място. След време му се допикало. - Извинете, къде е тоалетната? - Ти май си нов? - Да. - Ами нали си на вторя етаж, върви се изпикай през балкона. Долу всички са негри! Послушал го той, и докато пикал се чуло: - Хеей! Ти май си нов? - Да. - Ами разтръскай го малко, не съм само аз негър тука!
 5. Ако сменяш оригиналния с нов търси да е марка Blu Print или Denso, то е едно и също - вътре се е стартер на Денсо, (Denso е производителя на оригиналния стартер за вграждане).
 6. Стартер - четки най вероятно!
 7. Комплиментите са хубаво нещо, но никога не знаеш дали са искрени... Докато псувните - те са от сърце.
 8. Ate са добри, но ако нямат покритие против ръжда, ръждясват много грозно! Хубаво е да се провери, по модела. който е за Вашата кола! Аз сложих Ate задни на сивика и така грозно ръждясаха, че ги махнах - нищо им нямаше, ама с лети джанти е грозна картина. Намерих оригинални на Хонда в Англия, които макар и правени в Тайван, са с покритие и вече почти 5 години са като нови!
 9. Добре, и аз да продължа със задачите тогава: Въпрос от клиент към келнер в габровски ресторант, четейки менюто: - Защо 3 варени яйца струват повече от три бъркани? Отговор:.......
 10. такива са на JAZZ. Тези от снимката са ширина 6J, всички други цифри са верни! Може да се сложат и такива от Jazz, които са 5 1/2J, само че трябва да се кара с по тясна гума 185, 195 малко стърчи от ръба, не че не може да се обуе, но е на предела на ширината на джантата.
 11. Направила жената салата, сипала ракия... Прибрал се мъжа, гледа не вярва на очите си...Вика: -Еее, браво ма, жена, ща лай кучето май таз вечер! Настървила се жената, запретнала ръкави, сложила пържолка, вино, мезе.. -Еее, жена, браво, ща лай кучето тази вечер, определено! Хапнали те, понапили се, дошло време да си лягат и мъжа бум в леглото, аха и да захърка вече, ама жената го сръгала: Айде бе, нали щеше да ме лае кучето тази вечер? А мъжо и отговорил: - Жена, ми то та познава, ма!
 12. Колата стоково е само със заден фар за мъгла. Ако има предни фарове за мъгла, някой ги е слагал допълнително и трябва да се пита този човек (преден собственик) как е преправена инсталацията и как се включват, защото стоково няма. Така, че и да се смени листчето на волана едва ли ще се включат!
 13. Дефиниция за заврян зет: - Магаре, вързано за слива у чужд двор.
 14. Важното е да знаеш, че огледалата на 3-вратите и на 5- вратите са различни и не си пасват, също и дирекцията на волана е важна, с десен волан кола не стават. Търси си от същото купе което имаш, дали е бензин или дизел без значение!
×
×
 • Create New...