Jump to content

birev

Фен
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Neutral

About birev

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 03/31/1976

Profile Information

 • Кара
  civic VII hetch
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

1533 profile views
 1. Колеги, японците са го измислили и за чистачките. Ето това е истината - силиконови пера: https://www.ebay.co.uk/itm/PIAA-Si-Tech-Front-Wiper-Single-Blade-Silicone-Longer-Lasting-600mm-24/332135322788?_trksid=p2485497.m4902.l9144 само, че като ги купих преди три години и на третата нощ ми ги откраднаха За това сега съм само със силиконови пера монтирани на обикновени раменни чистачки да не бият на очи. Чисти безупречно вече трета година. Зимата няма замръзване , няма скърцане и т.н. Не знам обаче тук дали могат да се намерят. Аз ги купих от Английския ибей.
 2. birev

  Виц на деня

  От доброто стара време, кога се влизаше в затвора за политически вицове: Бай Тошу прай банкет за дипломатическия корпус в Бояна и всеки авджия се фали с подвизите си. Руския посланик разправя как утепал огромна мечка, американеца утепал разярен лъв, англичанина утепал слон. Накрая бай Пенчо Кубадински станъл и рекъл- Е, я па утепах на сафари в Африка една НОСЪРКА. Беййй бай Пенчо ква е тая носърка, ние за сефте чуваме за таквиз добитък рекли останалите. Кубадински им рекъл - ми и аз не знам ква беше, ама кат насочиш чифтето към нея и викаше НО СЪР ! НО СЪР !
 3. Колеги някой карал ли е с такива: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/Ventus-Prime-3-K125.htm Много ги хвалят за среден клас гуми, дават ги по добри от сегашните ми Дънлоп Блуреспонс. Чудя се дали да ги пробвам?
 4. Здравей, за мен тези: 4х 95701-10018-08 Bolt, Flange (10X18) 4х $1,14 = $4,56 4х 95701-08018-08 Bolt, Flange (8X18) 4х $0,89 = $3,56 1х 52308-S5A-000 Holder, R. RR. Stabilizer Bush 1х $4,02 = $4,02 1х 52309-S5A-000 Holder, L. RR. Stabilizer Bush 1х $4,02 = $4,02 Total: $16,16
 5. Ето намерих една снимка на фар отзад без адаптер(фасунка) и гумено уплътнение. Телчето се закача там горе зад малкото горно болтче. Вижда се и малката дупчица, в която трябва да влезе пъпката на крушката.
 6. Колега, крушката е H1 - има едни пъпки на нея на желязната пластинка. Важно е да се сложи първо правилно във фасунката. Най-лесно е да се разбере дали е правилно ориентирана е като сложиш фасунката вътре във фара да я натиснеш с пръст и да прилегне плътно без да надига или мърда наляво надясно. След това пластинката която я притиска са намества правилно( трябва да натисне и върху двете крилца на фасунката) и с движение леко настрани нагоре и напред се защипва за държача (той се намира на твоята снимка където сочи горната стрелка някъде). Пипкаво е - нищо не се вижда. Важно е да не се натиска много пластинката да не се изкриви. Аз също първите няколко пъти изпитах сериозни затруднения при смяната. Изобщо всички крушки по фаровете се сменят доста трудно по тази кола.
 7. birev

  Данък 2019

  Колеги, давам следния пример: Колата ми е Сивик 2005 хеч, с катализатор евро 4. До миналата година данъка за София ми беше 180 лева на година. Тази година е 120 лева без евро категория. С нея пада на 98 лева. Как мислите дали бих си загубил 3-4 дена да се разправям с Бултрако и малоумни катаджии за 22 лева за година, при положение че не знам колко още ще я карам колата и губя около 200 лева а ден, ако не бачкам. Те и на това разчитат де.
 8. birev

  Виц на деня

  Събота вечер, студентски град. Петима колеги си поркат с две готини колежки. Естествено след като пийнали прилично количество на младежите им паднали задръжките и почнали да дърпат мацките за секс. Двете девойки обаче се дърпали. По едно време единия дръпнал другите настрани и им казал: -Сега ще Ви кажа какво да правим. Гасим лампите и кой която свари. Загасили лампите те и се почнало яко групаво. По едно време единия от тях отишъл, светнал и казал: - Колеги, моля Ви дайте да се организираме малко. От както загасихме два пъти ме опъват и три пъти духам!
 9. birev

  Виц на деня

  Седнала една баба в автобуса срещу един дядо с разтворени крака. - Затвори си ковчега, ма! - Що? Да не би да ти се размърда мъртвеца?
 10. birev

  Виц на деня

  От старите бисери по соца: Бележка на жена до мъжа и от село Куртово Конаре, отивайки да прекопае и полее лехите със сюблимния за българина зеленчук: "На чесъна съм, не ме търси! Забъркай на прасето, яж и ти!
 11. Колегата горе е дал цената, лошото е че не се произвеждат вече. Нова е 2 200 евро. Марката е BOSCH. Партидния номер е 17040-PLZ-D00. Ето и една втора ръка дето не се знае на къв хал е: https://www.megaparts.bg/product/797920103 Аз преди 4 години от Германия успях да намеря за един приятел от кола на 110 000 км за около 600 евро.
 12. birev

  Виц на деня

  Назначили Айшето за чистачка в местното предприятие. Първите дни идвала на време на работа, но след това взела много да закъснява. Извикал е един ден шефа при него да говорят. - Виж сега, Айше - казал той, направих компромис като те назначих на работа, но ти всеки ден закъсняваш. Вчера 2 часа закъсня за работа, това не може да продължава така. - Виж сега, Началник - казала Айшето, ся щи обясня що закъснявам. Начии, прибирам се аз от работа към 6-6,20 вечерта и дет са вика ощи не съм са саблякла и кат мъ хвани свекъра -секс, секс 2 часа. Пооправя са аз, нахраня чаветата, и тъкмо да си лягам - кат са върни вкъщи на моя брат му, ма пил две, три мастики и кът ме емни и той още поне два часа. Къде 12 си легна и а да заспивам и кат си дойди моя, ма пил поне 6 мастики и кат мъ фани и той та до 3 часа най малко мъ ибе. И така всеки ден. А кажи ми ти ся, как да стана да дойда навреме на работа? -Брей, казал Шефа. Ще взема да ида да поговоря с тия твойте хора да та оставят малко на мира да се понаспиш. Ааа-дръпнала са Айшето. - Началник, ти май не мъ разбра - мен секса не ми е много, спането ми е малко!
 13. Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 4x1L Стойност на поръчката: (4*6,95)*0,95*1,9675 =51.96 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД, началото на следващата седмица. Начин на получаване: Лично в ТЦ Боила Поздрави.
 14. Смених с оригинални на Хонда. Цената по спомен някъде около 180 лева на комплект - тампон+лагер.
×