Jump to content

birev

Фен
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

birev last won the day on March 13 2020

birev had the most liked content!

Community Reputation

46 Neutral

About birev

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 03/31/1976

Profile Information

 • Кара
  civic VII hatch
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

2085 profile views
 1. Направила жената салата, сипала ракия... Прибрал се мъжа, гледа не вярва на очите си...Вика: -Еее, браво ма, жена, ща лай кучето май таз вечер! Настървила се жената, запретнала ръкави, сложила пържолка, вино, мезе.. -Еее, жена, браво, ща лай кучето тази вечер, определено! Хапнали те, понапили се, дошло време да си лягат и мъжа бум в леглото, аха и да захърка вече, ама жената го сръгала: Айде бе, нали щеше да ме лае кучето тази вечер? А мъжо и отговорил: - Жена, ми то та познава, ма!
 2. Колата стоково е само със заден фар за мъгла. Ако има предни фарове за мъгла, някой ги е слагал допълнително и трябва да се пита този човек (преден собственик) как е преправена инсталацията и как се включват, защото стоково няма. Така, че и да се смени листчето на волана едва ли ще се включат!
 3. Дефиниция за заврян зет: - Магаре, вързано за слива у чужд двор.
 4. Важното е да знаеш, че огледалата на 3-вратите и на 5- вратите са различни и не си пасват, също и дирекцията на волана е важна, с десен волан кола не стават. Търси си от същото купе което имаш, дали е бензин или дизел без значение!
 5. Лично мое мнение е,че 5-вратия Сивик 7-ма генерация вози една идея по меко от 8-ма и 9-та генерация. Единствено седана на 8-ма се доближава до него.
 6. Колеги, като чета постовете направо се чувствам късметлия с покупката на моя акумулатор Yuasa 3000 серията. Купих го 2015 пролетта, от акумулатори, защото беше най-прясно произведения в склада им. От тогава само се кара, никога не е бил зареждан или свалян от колата. Зимата и е доста гаден прехода - къси разстояния 3-4 км, всички консуматори пуснати и т.н , 2-3 по дълги прехода от около 7-800 км. извънградско Макс и до сега не ме е предал. Явно съм попаднал на добра батерия, но си мисля пак да купувам същата марка, произведен е в Англия.
 7. В една къща се навъдили много хлебарки. Стопанинът ги мачкал, пръскал навсякъде - полза никаква. Накрая написал на едно листче "Махайте се, тук храна няма" и го оставил на масата. През нощта, внезапно се събудил и какво да види - пред носа му една огромна хлебарка, купчинка трохи и едно листче. На листчето пишело: "Шефе, ето - носим ти храна".
 8. Карам винаги с премиум марки гуми, като преди това чета доста из форумите за отзиви за конкретните марки към които съм се насочил. Карам ги по 3 сезона и след това ,отиват при тъста, който има две коли със същите размери и ги доизносва за още 2-3 сезона. Както е писал колегата по горе, понеже съм размер 16", разликата не е толкова голяма, но и да беше пак щях да постъпя по същия начин. Компромис с гуми, части и поддръжка на колите не правя, защото безопасността и сигурността е по важна за мен! За 15 и 16 инчовите гуми мога да препоръчам Bridgestone и Dunlop. Винаги добро представяне и на зимни и летни модели до сега.
 9. Циганче при шивач. - Чиче, заший на това копче един балтон бре, да видим дали си майстор.
 10. Това имам в предвид и аз! Зависи кога и при какви условия караш! Аз миналата зима не сменях гуми и я изкарах с летните в София, но не карах през 4-те дни в които валя сняг! :). Всесезонките през лятото са си убиец, много е топло, трябва си хубава лятна гума!
 11. Това, да сложиш всесезонни гуми,е все едно да обуеш джапанки с подплата посред зима. Има много тестове, които са доказали, че всесезонните са бюджетен компромис!
 12. Щом сте намерили сервиз в БГ,който Ви дава гаранция, Вие сте щастливци! Аз сменях в Бултрако с оригинален комплект преди 3 години и съединителя се оказа дефектен и го смених след 10 000 км. Гаранция там няма. Иначе най - добрите афтермаркет комплекти са на Exedy. Успех!
 13. На Хонда оригиналния антифриз тип 2 е със син цвят.Той се сменя на 5 години. Ако си купил скоро колата и нямаш сервизна история, от която да разбереш кога е сменен антифриза, ето ти един линк с тестове за антифриз, за да разбереш дали е за смяна:
×
×
 • Create New...