Jump to content

birev

Фен
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

birev last won the day on March 13

birev had the most liked content!

Community Reputation

42 Neutral

About birev

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 03/31/1976

Profile Information

 • Кара
  civic VII hatch
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

1954 profile views
 1. Какво казва мъжът на жена си, когато тя, с куфар в ръка, му казва - "Това е краят. Напускам те, отивам при друг." : Атеист: - "Не вярвам." Будист: - "Стига да си щастлива." Католик: - "Аз съм виновен." Евреин: - "Ще ти го върна." Православен: - "Стига да е от нашата вяра." Агностик: - "Не може ли да си и с двама ни?" Мюсюлманин: - "Една повече, една по-малко..." Меланхолик: - "Ще се самоубия!" Холерик: - "Ще те убия!" Апатик: - "Добре." Песимист: - "Знаех си..." Оптимист: - "Задръж ключа - за всеки случай." Реалист: - "Взела си моя куфар." Наивник: - "Кога ще се върнеш?" Рационалист: - "Нямаш аргументи." Скептик: - "Сигурна ли си?" Романтик: - "Но аз те обичам!" Философ: - "Защо точно днес?" Адвокат: - "Това ще ти струва скъпо..." Банкер: - "Това ще ми струва скъпо..." Либерал: - "Най-сетне свободен!" Комунист: - "Длъжен съм да те деля с други." Природозащитник: - "Вземи колелото." Социалдемократ: - "Уважавам решението ти." Българин: - "Да вървиш на майната си."
 2. из фейса: Искам, брат" чет, да съм тиган! Задникът- на топло, корема- пълен и жената да ме държи за дръжката! Минке,какво правиш,ма? - За пари всичко,Тоше!От свирки,до самолети,но никой не се интересува от авиация...
 3. Колега, до сега този филтър с фолио не съм го виждал. По скоро е важното дали е Made in Germany, защото скоро си купих от Аутопоуер и е Made in BA, ментак, това продават вече в нашата скапана държава. Сега си поръчах 10 бр. HAMP от Англия поне да знам, че си давам парите за качество, ама ми излизат по 18 лв бройката. Те са опаковани с фолио целите и може да те изкарат и две смени, ако сменяш на 5 хил. км.
 4. Тръгнал трактористът от двора на ТКЗС към полето и гледа - на пътя паднал човек, край него разпилeни книги. Спрял трактористът трактора, видял че човекът има още нужда от почивка, преместил го на сянка в канавката, събрал книгите на купчинка до него. Гледа заглавие на една от книгите - "Теория на полето" и си мисли - ей го бе, наше момче, агрономче учи, а се е напило като физик!
 5. В еврейско семейство мъжът развил магазинче. Печелил добре, имал много добра клиeнтела. Дошло време синът му да започне да учи занаята. Минали се няколко седмици и бащата вдигнал ръце и казал - не става! Жена му го попитала - защо бе? Мързелив ли е? Не бе, точно на обратното! Не е учтив с клиентите? Не, супер е! Ами тогава? ... ами много реве като връща рестото!
 6. Аз лично оригинални- 10-тина лева е бройката, само веднъж съм ги сменял за 15 години.
 7. и аз съм за запушен дренажен отвор на системата.
 8. Добавям и един брой от това: https://www.ato24.de/en/sonax-polishing-cloths.html Вид и количество: Sonax Polishin Cloths 15 pcs.; 1бр. Стойност на поръчката: ( 34,65 + 15,5+4,95)*1,9675 = 108.41 лв. Поздрави,
 9. valeo, exedy, sachs..., така са и по цени.Валеото е читаво, ама лагера му е малко калпав, екседи са рециклирани и са добри , но може да попаднеш и на ментак, Закс е добро качество - притескателя е Екседи, феродовия е Закс и лагер NSK, ама трудно се намира и е доста над 200 лева.
 10. Да се включа и аз: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30; 7x1L Линк:https://www.ato24.de/en/sonax-car-ac-cleaner-ocean-fresh-100ml.html Вид и количество: Sonax Car A/C cleaner Ocean-fresh 100 ml; 2 бр. Стойност на поръчката: ( 7*4,95 + 2*7,75)*1,9675 = 98.67 лв. Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: Лично в кв. Драгалевци
 11. Колега, опитай ако имаш как да си намериш оригинални от Англия, по добри няма. Вече се намират на добри цени, иначе Ate са добри, но много гадно ръждясват. Ако нямат покритие ходи да ги пръснат преди монтаж с нещо добро, ако си с лети джанти и се виждат дисковете.
 12. Благодаря на всички за мненията. Утре ми е часа за смяна и като го налива майстора ще го гледам, ако на дъното има утайки ще го карам докато си купя ново масло и ще го сменя.
 13. Ами това е което успях да снимам: Маслото, което е по малко е от отворена туба Петро от предната смяна (Октомври 2019), маслото в другата чаша е от избилата туба. На мирис и цвят не усещам и виждам някаква осезаема разлика. Маслото е седяло в тубата изправено в кашон, който почти не се излага директно на слънчева светлина - както писах, терасата е остъклена. И преди съм държал там масла и такъв проблем не съм имал
 14. Колеги, Имам странен за мен проблем. Стана време да сменям маслото и днес се приготвям за смяната и установявам следния проблем. Тубата от 4л. Petro Canada 5-30, цялата омаслена от вън. Отвъртях капачката и видях, че запечатването е изпуснало(тези, които са купували PC, знаят че тубите имат запечатване отгоре както на шишенцата за лекарства примерно.) Маслото съм го купувал с общите поръчки миналото лято Август. Произведено е 21.05.2019 и всичко беше ок като го получих. Тубата е седяла в кашон на терасата, изправена и не е падала или е имало удари по нея. Края на октомври, като сменях маслото я погледнах и всичко беше ок. Оставих я и сипах масло, което беше по старо като производство. и сега това. Терасата е остъклена, не става повече от 35 градуса макс лято или под 15 зима. Какво се е случило според Вас, че така да заври и дигне налягането в тубата та да избие. Това трябва да е станало през зимата или сега преди Май месец. И най важния въпрос! Да го наливам ли в двигателя или да го хвърлям?
×
×
 • Create New...