Jump to content

birev

Фен
 • Content Count

  218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Neutral

About birev

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 03/31/1976

Profile Information

 • Кара
  civic VII hetch
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

1794 profile views
 1. Късно вечерта. Жената гледа порно и мъжът ѝ вика: -Стига си гледала, хайде да си лягаме! Жената отговаря: -Чакай бе, искам да видя ще се оженят ли накрая.
 2. Именно. От всички еко модели смея да твърдя, че Дънлопа се представя най добре. Но ми се щеше да го сменя с нещо. Това са двата модела, които нямат еко в името. Дори Контито новия модел е еко 6 за малките размери до 16 цола. Бриджстона много ми харесва визуално, а Ханкука много го хвалят на запад, затова потърсих мнения на колеги които карат с такива гуми, но явно няма много:(
 3. Това не филтър за пречистване на горивото , а за улавяне на вредните газове отделяни от горивото в резервоара и/или карбуратора. Филтъра за пречистване се намира в резервоара и е потопен в гориво.
 4. Благодаря, на всички за мненията. Ханкука вече се води Премиум производител, според западните гумаджийници. Конкретно споменатия модел много го рекламират и хвалят, затова исках , ако някой го ползва да сподели мнение. Досега карам все с Дънлоп. Блуреспонс летни и зимни(не им помня точно модела). От зимните съм супер доволен, от летните не съм нито много доволен нито много недоволен. И се чудех, дали да не ги сменям с някой от тези модели, или да си купувам същите. Бриджстона е от миналото лято модел и също има много добри отзиви за него. Конкретно ме интересува поведение на мокро, комфорт, обратна връзка и шум.
 5. Колеги, наближава смяната на гумите и съм се насочил към тези два модела. Моля, ако някой е карал с тях да сподели впечатления. Става въпрос за нормално градско каране и магистрала 140-150.
 6. Всичко е да се съберат едни пари и това е. Ако искат да направят нещо за по чист въздух, да правят като в белите страни, всички кошници, които не покриват определен стандарт да се спират от движение в града и толкоз. На моята не е вписана категорията в талона, която е евро 4, ама данъка ми е с 15 лв. повече. Според Вас ще ходя ли да се занимавам два три дена с бюрокрацията за тия 15 лева?
 7. Колега, всички застрахователи са така. Оценяват по разни техни си таблици за колите, слагат 30% овехтяване и ето ти оценката. При тоталка плащат 70-80% от оценката и ето ти 50% по ниско от реална пазарна. И моята я оценяват най много 5-6000, а аз не бих се разделил с нея за по малко от 10 000, защото я знам в какво състояние е и как я поддържам, ама това е реалността. Търси застраховател, който плаща добре за по малките щети, с по опростени процедури, ако имаш и познат да помага, най добре.
 8. Скоростната кутия е 5-степенна, не 6. Това и е голям минус. Иначе двигателя е K20A3 с верига, доста добър
 9. Такава си търсех, ама не можах да намеря читава преди години. Карах една и мога да кажа, че върви много повече от мойта, която е 1.6. Предполагам, че и гори повече. 1.6 в София градско около 10/100.Зимата и повече. На магистрала със средна скорост над 120 - 7.5/8 на100. Прави си сметка с 20-30% над тези поне. Ама върви с над 50% повече.
 10. Здравейте, и мен ме интересуват цени на следните: 32600-S5A-910 43267-S5A-J01 52320S5A013 46545SA5000 54102-S0A-Z00 Поздрави.
 11. Под тол такси имах предвид сегашните винетки. Не караш, не ползваш инфраструктура - не плащаш. Караш плащаш. Ясно е ,че няма как да се направи справедливо за всички, но честно казано това за сега като вариант е може би най-справедливо. Както казах, не знам дали обаче ще им стиска на управлението да го направят. По лесно е да вземеш едни пари повече под формата на данъци за еко такси, после да ги продадеш като еко емисии и така зелени пари за определени хора, а народа пак си диша мръсен въздух и си плаща повече данъци, но по малко в пъти ако повишиш цената на горивата и си трае.
 12. Съгласен съм с колегата ceco_accord. И според мен е най- справедливо всички еко такси и тол такси да се калкулират в цената на горивото. Караш повече - замърсяваш повече ползваш инфраструктура повече - плащаш повече. Не караш - не плащащ. Това е. Няма системи, няма как да има корупция и т. н. Единственото е че това ще повиши драстично цената на горивото и дали има управляващи на които им стиска да го направят. Вече граждански, каско и местен данък може да се определят както досега според мен.
 13. В пунктовете за ГТП най реално се вижда конкретното състояние на автомобила. Дали има отстранен катализатор, DPF, или някаква друга повреда и колко замърсява. Редно е там да се издават годишно еко стикерите. Колко реално се отчитат нещата е друг въпрос. Трябва там да се затегне контрола, ама ако се случи сигурно над 50% от колите в движение няма да покрият изискванията и не знам дали им стиска на управляващите да го направят. Другото е да се ограничи движението на всякакви тежки строителни машини и камиони в такива дни.,но кой ще го направи не знам. Това, като твърдението за печките в София , че не замърсяват. Вчера в неделя в София прекрасно време с вятър и въздуха чист. Движение на автомобили 1/5 от делничен ден. Тази сутрин мъгла и въздуха с норми на замърсяване 5 до 8 пъти над допустимото. Е колите ли го замърсиха? Ама нали така е по лесно да оправдаем едни 20-30 милиона от данъци.
 14. Един френд по миналата година и той се подлъга да си купи лауфен от примекса и на връщане от Пампорово на леко мокър и на места заледено и сняг, каза че едвам удържал колата в завоите да не отиде в реката. Прибра се, свали ги и ги хвърли директно. Но той кара Ауди Quatro, и принципно му е много тежък крака и кара екстремно, така, че карай с едно на ум с тези гуми. Съжалявам, че малко късно писах!
 15. Днес пред Мол-а: ХОРА ,ТИЧАЙТЕ ! ПЪЛНА ЛИКВИДАЦИЯ НА ПЕТЪКА -ПЕРАЛНИ ПО ЛЕВЧЕ ,ПЛАЗМИ ПО ДВЕ, БАВАРКИ ПО ТРИ -ААААА НАСАМ НАРОДЕ АЙДЕ ,КУПУВАШ ТРИ - ПОЛУЧАВАШ БОНУС ЕДИН ДЕБЕЛ И ЧЕТВЪРТИТ ТОПЪЛ ЦАРЕВИЧЕН КОЧАН ! -АЙДЕ,МА КАКООО НА ТОПЛАТА ЦАРЕВИЦА- КОЧАНА НА БЕКЪМ,ЗЪРНАТА НА МАДОНА ,ОБЕДА НА АЗИС!АЕРОБИКА НА ЗЪБИТЕ,ФИТНЕС НА ЧЕНЕТО,МАРШИРОВКА НА УШИТЕЕЕЕ!
×
×
 • Create New...