Jump to content

Влади 39

Фен
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно Влади 39

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Акорд8
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Благоевград

Последни посетители

743 профилни разглеждания
  1. Най лошото е че си платих 2пъти за едно и също. Този съединител ми излезна златен,заради некомпетентноста на търговците и до някъде и майстора
  2. Да всичко се поръчва по VIN номер.
  3. Преди 1година реших да сменя съединителя и я откарах на майстор,смених съединител комплект +маховик. Майстора си поръчваше частите,оригинален съединител на Хонда и маховик Luk. Около 4/5месеца всичко беше наред (5000кн) и след това почна да ми приплъзва между 2000/3000оборота и после пак си поемаше,като давах плавно газ не приплъзва. Отидох пак при майстора,той я тества и каза че може да е някоя от помпите,но незнае от коя. Порових се по сайтовете и видях че двете струват 1000лв. Не ми се играеше на принципа проба грешка и издирих телефона на Фена бг тук от форума,чухме се по телефона и се разбрахме да му я закарам да я види. Декември отидох до Дупница Фена бг я видя караше я и каза че е объркан съединител,той каза че неможе да я оправи защото има здравословни проблеми. Намерих друг майстор в Благоевград и му я откарах. Той започна да проверява помпите,но се оказа че не е от тях и я отвори. Свали маховика и съединителя и видяхме че съединителя е отворил до край. Поръча нов съединител и той беше като стария,не пасваше добре,после поръча втори +маховик и пак не ставаше маховика е същия като стария но и 2 съединител не ставаше. Поръчахме трети съединител и той не ставаше. Обадих се пак на Фена бг, пратих му снимки на старите маховик и съединител и на новите който не стават и той каза че маховика е същия,но съединителя е за 7генерация 140кс. И така поръчах съединител от едно момче от София. Пратих му и на него тези снимки и той ми каза същото. Прати ми правилният съединител и сега всичко е наред.
  4. След монтирането на правилният съединител Хондата е бомба
  5. Всъщност разликата между двата съединителя е в дебелината на огледалния. И това го разбрах след 2 седмици ходене по мъките
  6. И аз предполагам че има,но защо като поръчвам съединител за 8генерация магазините в Благоевград ми дават за 7генерация. Добре че има по компетентни консултанти по другите градове.
  7. Има ли разлика в съединителя на акорд 7 и акорд 8 генерация дизел? Аз зациклих с моят съединител. Старият който ми приплъзва е поръчан за оригинален,новият който поръчах е същия като стария но и той не пасва. Проверих ги по номерата и ми излизат че са 140кс . Дали имат някаква разлика в дебелината на огледалния?
  8. И при мен е проблема притискателя и дебелината на огледалото.може ли да се смени само притискателя?
  9. Да тук си прав. Това е друг майстор,не първият който ми го смени и за съжаление ще трябва да си платя за втори път
  10. Мисля че откриха проблема при мен колеги. До колкото го разбрах майстора май е объркан съединителя. Маховика е с дълбочина 10мм и притискателя не може да притисне добре феродовия, и от там се получава това приплъзване и леко твърдия педал. Сега издирваме или по плитък маховик 0,8мм или друг съединител,защото не знаем кое е объркано (маховика или съединителя)
  11. При мен откриха проблема. Дълбочината на маховика е 10мм и съединителя не може да притисне добре и от там е това приплъзване. Сега търсим или друг съединител или друг маховик (0,8мм)дълбочина
  12. Привет колеги. Някой реши ли си проблема с приплъзването на съединителя??
  13. Привет колега. Моля за помощ и съвет. Карам акорд8 2012 фейслифта дизел 150кс. Преди 6000км.смених съединителя комплект заедно с маховика и от известно време насам ми приплъзва между 2000и3000 оборота,след това си поема и си ускорява. Прави го на 3,4,5,6 предавки. Предположение от какво може да е и какво да правя? Благодаря предварително.

  14. И аз имам същия проблем,само че при мен съединителя е сравнително нов. Смених го преди 6000км заедно с маховика. Майстора който ми го смени каза че може да е някоя от помпите. Понеже не ми се правят опити на принципа проба грешка(понеже помпите струват 1000лв.едната е 600,другата400),реших да се консултирам и с Фена бг от Дупница. Та след тестване на колата от него,той стигна до извода че при мен е объркан съединителя. След нова година ще му я карам да го смени. След като я отворят ще видим със сигурност какво е,(дали е съединител или някоя от помпите).
  15. А за fenabg има цяла тема. Благодарности за него
×
×
  • Създай нов...