Jump to content

stoimirov

Фен
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About stoimirov

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

227 profile views
 1. След доста ровене в интернет съм се насочил към релето на бензиновата помпата. Забелязах, че когато колата не иска да пали не се чува характерното цъкане под волана, което по принцип се чува като изгаснат лампите на контакт. Интересното е, защо след като запали аварийно на газ, веднага след това няма проблем да я изгася и да запаля на бензин. Друга подробност е, че проблема се проявява при по-високи температури, когато колата е седяла на слънце.
 2. Здравейте, От известно време имам много досаден проблем с купето. Проблемът се състои в това, че колата пали и веднага гасне, а след това паленето е възможно само аварийно на газ. Проявява се спорадично и без някаква закономерност, без значение дали е карано на газ или бензин. След като запали аварийно на газ, след това пали нормално и на двете горива. При гасене на газ колата върти по-дълго, но пали, на бензин пали веднага, но проблема се проявява по-често след каране на бензин.
 3. Изглежда същия, размера трябва да е 12.5 x 22.5 x 5
 4. Семеринга е NOK BH3888E с размери 12,5х22,5х5. ОЕМ има ги в ибей.
 5. В крайна сметка, нормална ли е такава температура на включване на перката - 98-99 градуса? Защото и при мен е на толкова - F20b7
 6. През деня звъня. Просто телефонът е изключен
 7. Случайно номера да е сменен? От два дена телефона е изключен и не мога да се свържа. Номера, който имам е 0899744385.
 8. Здравейте колеги, Можете ли да ми кажете следния волан от каква кола е? Също и какви други волани са съвместими с купе 6 ген? Поздрави!
 9. Имаше една единствена обява доскоро в мобиле, но вече и нея я няма. Останали са единствено 5-6 v6 купета. Въпрос е на много търсене и късмет най-вече да попаднеш на екземпляр.
 10. Колеги, какви мокетени стелки ще ми препоръчате за купето? Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
 • Create New...