Jump to content

Imst

Фен
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

558 Excellent

About Imst

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/22/1985

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2007 2.0 ivtec, Nissan Micra 1997 1.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Това със записването на час при Слави е мега зле и явно изисква доста здрави нерви. Три пъти звънях да си запазя час само и единствено за преглед на ходовата част по колата. Чисто и просто да потвърди това, което знаех вече че трябва да се ремонтира, нищо повече. За да си направя вече и аз планове от финансова гледна точка и да оправям проблемите. Пак при него щях да я правя. И три пъти девойката от другата страна ми отговаряше: "Да, ще ти се обадим следващата седмица и ще те вмъкнем между другото". Тука може би беше и моя грешка, че не исках точна дата и час. Понеже съм сравнително близо до сервиза, с гъвкаво работно време и можех по всяко време кажи-речи да реагирам и да отида. И такава ни беше първоначалната уговорка. Това продължи близо 3 седмици и на четвъртата директно звъннах в Юбико. Прегледаха колата, поръчаха частите и я ремонтираха. За в бъдеще със сигурност пак ще търся услугите на Слави. Но на тоя булшит 'Ще ти звъннем' не се връзвайте!
 2. Imst

  Виц на деня

  Медиите упорито премълчават че снощи на геостационарна орбита е имало бой за паркомясто между перничанин с голф и някакъв тип с тесла.
 3. Твърд абсолютно винаги или като караш с 130?
 4. Imst

  Star Wars- The Last Jedi епизод 8

  Гледах го днес. Филмът е супер зле. Изключително слаб сценарий и реализация, правен от хора, които нямат никаква представа какво е Стар Уарс. С две думи правен за 14 годишни лапетии. Явно то Дисни са прецинили, че те ще са основната аудитория. Не на място хумор в стил Марвел. Никакво развитие на персонажите от предния епизод, с изключение на Кайло. Толкова много пълнеж, примерно ненужния романс на Фин и азиатката даже и забравих името, което е тотално не на място в Стар Уарс вселената. Абсолютна пародия.
 5. Май има една девойка, която се занимава с това и ги движи тия работи. Преди 2-3 седмици като ходих, с нея си уговарях час. Вероятно тя пък синхронизира всичко с майсторите и така....
 6. Да, това е номерът. Вдига се само през деня. Според мен са прекалено натоварени и затова не се вдига.
 7. И аз съм забелязал нещо подобно при мен, но не винаги. Преди време търсих възможни причини и бях издирил в някакъв Нисан форум, че най-вероятно става въпрос за самодиагностика на abs-a (както каза @atoma) и спрях да му обръщам внимание. Щом не ти свети лампичката , всичко е наред.
 8. Хубаво е да се оставят всякакви мнения. Лично аз, при неспазване на приемно време и записани часове би ме отказало да посещавам сервиз независимо колко са добри пичовете. Тази сутрин бях при Слави за масло и филтри. За щастие нямаше проблеми (разминаване) с уговореното време. Изглежда човекът е доста натоварен, бях си записал посещение на 19 юни чак за днес. Това беше първото ми посещение в сервиза. Супер положително впечатление. Цените са по-добри (поне за стандартно обслужване) в сравнение с другите сервизи за нашата марка. Самият той доста търпеливо отговаряше на глупавите ми въпроси :D :D. Определено бих използвал услугите му отново. Иначе изглежда се занимава и с други коли. Имаше паркирани 3-4 мерцедеса. Покрай строежа на метрото достъпът е от другата страна на улицата. Няма никакви проблеми. Тази сутрин даже имаше багер и работници, които разчистваха и слагаха насип, за да може да се минава по-лесно.
 9. От другия изход на улицата няма ли достъп ?
 10. Imst

  Лампа VSA

  http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=103914
 11. Не би трябвало да е на късмет. Щом казваш, че чете авторските значи е в ред CD-то. По-вероятно е да не ги записваш както трябва. Или да ползваш dvd вместо cd. Както колегите по-горе са писали, трябва да е аудио диск, което е различно от просто да драгнеш mp3-ките върху диска. Навремето ги правех с Windows Media Player и по спомен, можеш да запишеш макс 80 минути музика на един диск. Ето един кратък .
 12. Малко късно се включвам. Това което съм забелязал при мен е, че при загрят двигател, течността е почти до max. Когато обаче е изстинал двигателя, особено сега в студовете, пада малко под средата.
 13. Сложих VeGa на Акорда зимата - 125 лв. Ако изкара 3-4 зими ще съм доволен
 14. Миналият четвъртък и аз се вредих. Цялата процедура траеше около 40-50 минути. Само 2 седмици чаках за доставката на частта. А иначе ноември-декември някъде, когато се разбра за акцията, бях пратил запитване по email и тогава ми отговориха, че колата не подлежи на сервизна акция. Но преди 3 седмици като ходих за обслужване ми казаха, че все пак трабва да се подмени airbag-a Така, че за тези получили 'не' по email-a може да пробват отново за по-сигурно.
 15. Темата е леко безмислена. Обърна се на нафта срещу бензин.
×