Jump to content

Imst

Фен
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

558 Excellent

About Imst

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/22/1985

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2007 2.0 ivtec, Nissan Micra 1997 1.0
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Това със записването на час при Слави е мега зле и явно изисква доста здрави нерви. Три пъти звънях да си запазя час само и единствено за преглед на ходовата част по колата. Чисто и просто да потвърди това, което знаех вече че трябва да се ремонтира, нищо повече. За да си направя вече и аз планове от финансова гледна точка и да оправям проблемите. Пак при него щях да я правя. И три пъти девойката от другата страна ми отговаряше: "Да, ще ти се обадим следващата седмица и ще те вмъкнем между другото". Тука може би беше и моя грешка, че не исках точна дата и час. Понеже съм сравнително близо до сервиза, с гъвкаво работно време и можех по всяко време кажи-речи да реагирам и да отида. И такава ни беше първоначалната уговорка. Това продължи близо 3 седмици и на четвъртата директно звъннах в Юбико. Прегледаха колата, поръчаха частите и я ремонтираха. За в бъдеще със сигурност пак ще търся услугите на Слави. Но на тоя булшит 'Ще ти звъннем' не се връзвайте!
 2. Медиите упорито премълчават че снощи на геостационарна орбита е имало бой за паркомясто между перничанин с голф и някакъв тип с тесла.
 3. Твърд абсолютно винаги или като караш с 130?
 4. Гледах го днес. Филмът е супер зле. Изключително слаб сценарий и реализация, правен от хора, които нямат никаква представа какво е Стар Уарс. С две думи правен за 14 годишни лапетии. Явно то Дисни са прецинили, че те ще са основната аудитория. Не на място хумор в стил Марвел. Никакво развитие на персонажите от предния епизод, с изключение на Кайло. Толкова много пълнеж, примерно ненужния романс на Фин и азиатката даже и забравих името, което е тотално не на място в Стар Уарс вселената. Абсолютна пародия.
 5. Май има една девойка, която се занимава с това и ги движи тия работи. Преди 2-3 седмици като ходих, с нея си уговарях час. Вероятно тя пък синхронизира всичко с майсторите и така....
 6. Да, това е номерът. Вдига се само през деня. Според мен са прекалено натоварени и затова не се вдига.
 7. И аз съм забелязал нещо подобно при мен, но не винаги. Преди време търсих възможни причини и бях издирил в някакъв Нисан форум, че най-вероятно става въпрос за самодиагностика на abs-a (както каза @atoma) и спрях да му обръщам внимание. Щом не ти свети лампичката , всичко е наред.
 8. Хубаво е да се оставят всякакви мнения. Лично аз, при неспазване на приемно време и записани часове би ме отказало да посещавам сервиз независимо колко са добри пичовете. Тази сутрин бях при Слави за масло и филтри. За щастие нямаше проблеми (разминаване) с уговореното време. Изглежда човекът е доста натоварен, бях си записал посещение на 19 юни чак за днес. Това беше първото ми посещение в сервиза. Супер положително впечатление. Цените са по-добри (поне за стандартно обслужване) в сравнение с другите сервизи за нашата марка. Самият той доста търпеливо отговаряше на глупавите ми въпроси :D :D. Определено бих използвал услугите му отново. Иначе изглежда се занимава и с други коли. Имаше паркирани 3-4 мерцедеса. Покрай строежа на метрото достъпът е от другата страна на улицата. Няма никакви проблеми. Тази сутрин даже имаше багер и работници, които разчистваха и слагаха насип, за да може да се минава по-лесно.
 9. От другия изход на улицата няма ли достъп ?
 10. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=103914
 11. Не би трябвало да е на късмет. Щом казваш, че чете авторските значи е в ред CD-то. По-вероятно е да не ги записваш както трябва. Или да ползваш dvd вместо cd. Както колегите по-горе са писали, трябва да е аудио диск, което е различно от просто да драгнеш mp3-ките върху диска. Навремето ги правех с Windows Media Player и по спомен, можеш да запишеш макс 80 минути музика на един диск. Ето един кратък .
 12. Малко късно се включвам. Това което съм забелязал при мен е, че при загрят двигател, течността е почти до max. Когато обаче е изстинал двигателя, особено сега в студовете, пада малко под средата.
 13. Сложих VeGa на Акорда зимата - 125 лв. Ако изкара 3-4 зими ще съм доволен
 14. Миналият четвъртък и аз се вредих. Цялата процедура траеше около 40-50 минути. Само 2 седмици чаках за доставката на частта. А иначе ноември-декември някъде, когато се разбра за акцията, бях пратил запитване по email и тогава ми отговориха, че колата не подлежи на сервизна акция. Но преди 3 седмици като ходих за обслужване ми казаха, че все пак трабва да се подмени airbag-a Така, че за тези получили 'не' по email-a може да пробват отново за по-сигурно.
 15. Темата е леко безмислена. Обърна се на нафта срещу бензин.
×
×
 • Create New...