Jump to content

Gruzinetza

Фен
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Gruzinetza

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Интереси
  Formula 1,Liverpool,Fishing,Heavy Metal,guitars
 • Кара
  Honda Jazz 2006 1.4 Automatic
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Contact Methods

 • Skype
  gruzinetza

Recent Profile Visitors

643 profile views
 1. Е,те не са ли една и съща кола?Червената,в случай,че има объркване в линковете
 2. Като видя "Като нова" и почва да ми става лошо.
 3. Като видя обява с правописни грешки или с екстри които ги няма директно подминавам.Тук не видях спойлер,адаптивни дневни и т.н.Копчетата са доста изтъркани и ако е на реални км ...Модела е базов,но си има основните екстри за нормална кола/имах такава,но 2007/.Успех с търсенето на Вашата Хонда.
 4. Тази красота,гледал ли я е някой,че май почвам да се влюбвам https://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11528908795495876&page=1&searchres=vtnqrx41
 5. Взе да ми писва,че всички са на "реални" километри.На снимките салона ми изглежда захабен,но поне километрите са истински.
 6. С това в никакъв случай не мога да се съглася!!!Досега всеки допир с жена шофьор ми говори само и единствено за палачорска работа.
 7. Тази също я гледах вчера/номер две от списъка Ви/.Педала на съединителя при натискане почва веднага да вибрира.Обяснението бе,че майстора й счупил някаква част.Ремонта й щял да струва около 200лв.Това според продавачката.Похабена и изморена както отвън,така и отвътре.Тези бели цветенца седят много грозно,особенно на живо,поне според мен.Имаше и други мърляви елементи.Лично аз се отказах.
 8. Вчера ходих да я гледам.Накратко-огледа направен от мен продължи около 30 секунди макс.Страшно изморена и немърлива кола.Избягах бързо.
 9. Снимките според мен,нарочно са така направени.Целта им е ясна,крие се нещо.Видя ли пък неграмотни обяви,бягам надалеч.Отделно и цената висока е.
 10. Разочарован си предполагам от цената.Наистина е доста висока,така че не би трябвало да има никакви забележки.
 11. Доскоро имах Акорд 7 фейс 2.0 . Разходи по ремонти 0лв за близо две години и половина.Това не означава,че съм мърляч.Просто нямаше какво да се ремонтираТрудно се продаде,въпреки дефицита им на пазара,но новият собственик е мисля много доволен.
 12. Аз като като автор на темата,да кажа,че повече няма да пиша тук,защото вече карам Джаз.Продадох верният и здрав Акорд и се метнах на малка градска кола.Акорда се продаде бавно,може би защото бе базов модел,но и почти единственият в БГ.Безаварийно на всички с Хондите.
 13. Благодаря, не го знаех това. Интересно ми е все пак, защо се показват когато си искат?
 14. Направи ми впечатление, че светят произволно тези цифри 6796-А2. Някой ако знае какво означават, нека сподели. Колата е Акорд 2007 бензин. Безаварийно на всички и наздраве.
 15. Чудя се, защо има разлика в жабката под централната конзола? Виждал съм да се отварят нагоре или надолу, а и дизайна им е различен. Някой запознат?
×
×
 • Create New...