Jump to content

Gruzinetza

Фен
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Gruzinetza

  1. Е,те не са ли една и съща кола?Червената,в случай,че има объркване в линковете
  2. Като видя обява с правописни грешки или с екстри които ги няма директно подминавам.Тук не видях спойлер,адаптивни дневни и т.н.Копчетата са доста изтъркани и ако е на реални км ...Модела е базов,но си има основните екстри за нормална кола/имах такава,но 2007/.Успех с търсенето на Вашата Хонда.
  3. Тази красота,гледал ли я е някой,че май почвам да се влюбвам https://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11528908795495876&page=1&searchres=vtnqrx41
  4. Взе да ми писва,че всички са на "реални" километри.На снимките салона ми изглежда захабен,но поне километрите са истински.
  5. С това в никакъв случай не мога да се съглася!!!Досега всеки допир с жена шофьор ми говори само и единствено за палачорска работа.
  6. Тази също я гледах вчера/номер две от списъка Ви/.Педала на съединителя при натискане почва веднага да вибрира.Обяснението бе,че майстора й счупил някаква част.Ремонта й щял да струва около 200лв.Това според продавачката.Похабена и изморена както отвън,така и отвътре.Тези бели цветенца седят много грозно,особенно на живо,поне според мен.Имаше и други мърляви елементи.Лично аз се отказах.
  7. Вчера ходих да я гледам.Накратко-огледа направен от мен продължи около 30 секунди макс.Страшно изморена и немърлива кола.Избягах бързо.
  8. Снимките според мен,нарочно са така направени.Целта им е ясна,крие се нещо.Видя ли пък неграмотни обяви,бягам надалеч.Отделно и цената висока е.
  9. Разочарован си предполагам от цената.Наистина е доста висока,така че не би трябвало да има никакви забележки.
  10. Доскоро имах Акорд 7 фейс 2.0 . Разходи по ремонти 0лв за близо две години и половина.Това не означава,че съм мърляч.Просто нямаше какво да се ремонтираТрудно се продаде,въпреки дефицита им на пазара,но новият собственик е мисля много доволен.
  11. Аз като като автор на темата,да кажа,че повече няма да пиша тук,защото вече карам Джаз.Продадох верният и здрав Акорд и се метнах на малка градска кола.Акорда се продаде бавно,може би защото бе базов модел,но и почти единственият в БГ.Безаварийно на всички с Хондите.
  12. Благодаря, не го знаех това. Интересно ми е все пак, защо се показват когато си искат?
  13. Направи ми впечатление, че светят произволно тези цифри 6796-А2. Някой ако знае какво означават, нека сподели. Колата е Акорд 2007 бензин. Безаварийно на всички и наздраве.
  14. Чудя се, защо има разлика в жабката под централната конзола? Виждал съм да се отварят нагоре или надолу, а и дизайна им е различен. Някой запознат?
  15. Завиждам благородно,че имате в София такъв готин майстор.Някой да знае случайно в Бургас,дали има такъв свестен човек , да ходим там?
  16. Колега,почти съм на 100% сигурен,че никой не е ходил да го гледа.
  17. Колата е 13 годишна, не вярвам да няма нужда от някакъв ремонт. Както и да е, дано човека намери своя Акорд и той да е наред.
  18. Шорти, то хубаво ги смяташ, ама ремонтите как ще ги плаща човека, като всичките финанси заминат?
  19. Динко, всичко от което се притесняваш,има огромна вероятност да се случи с таз кола. Километрите й най-вероятно са с поне 70-80к повече. Иди, виж и прецени. Хубави екстри, ама те не карат колата.
  20. Дразни ме и това,че стартера струва колкото една десета от колата.Ебаси,да не караме совалки бре?
  21. Ами тази зима имаше доста моменти от нужда 4x4, не че не се справи Акордът. Тоз Кростур на мен ми изглежда перфектната кола, но не мога да си позволя , поне засега.
  22. Наистина,ако имаше и модели с 4x4,щеше да е мечта.Май само в Япония се предлагат.
  23. Мен ме дразни ограничената видимост, докато шофирам.Ел.стъклата се свалят само на шоф.врата/Ауто/ , но това беше и обсъждано в друга тема. Като цяло за това се сещам, поне за сега.
  24. Попаднах на такава тема в един друг форум и ми се стори интересна. Нека да си кажем, какво харесваме и какво ни дразни в нашите Акорди! Ако не съм уцелил раздела, модераторите да закрият или изтрият темата.
×
×
  • Създай нов...