CARPERA 1595 #401 Отговорено 12 Септември, 2019 Да не могат да се качват снимки, пробвах сега . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2988 #402 Отговорено 12 Септември, 2019 преди 29 минути, dindin написа: Сега? Не. Виж си вайбъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #403 Отговорено 12 Септември, 2019 И аз не мога да прикачвам. Ок. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #404 Отговорено 12 Септември, 2019 Проблемите са свързани със забравени липсващи пакети покрай ъпгрейда от преди няколко дни. Вече трябва да е ок. Администраторският екип се разкайва искрено за грешката 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #405 Отговорено 12 Септември, 2019 А не, само Димо се разкайва. А аз ви пожелавам нови Хонди с ГОЛЕМИ батерии. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1595 #406 Отговорено 13 Септември, 2019 (Редактирано) Благодарим прекарах безсънни нощ от притеснения . Как така с батерия тъкмо сложих нова пробка. 😂😂😂 Редактирано 13 Септември, 2019 от CARPERA 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2988 #407 Отговорено 17 Септември, 2019 На 9.09.2019 г. at 22:50, dindin написа: Покрай промените и ъпгрейдите мисля, че и това се е оправило. Не е 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1882 #408 Отговорено 11 Октомври, 2019 Незнам колеги,но два дни не мажех да влизам в сайта на форума...?Случвало се е и друг път,но по за кратко. Писах на Маркони,но не получих отговор,явно не отваря вайбъра. Каква е причината за тази неприятна пауза? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 219 #409 Отговорено 11 Октомври, 2019 Същото и при мен,важното е че се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6805 #410 Отговорено 12 Октомври, 2019 Причината е леко смешна, но с малко пари всичко се реши благополучно и с благодарности за което на ... (те си знаят). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1633 #411 Отговорено 12 Октомври, 2019 Някой има ли идея, защо след няколко дневната почивка през домашното Ви-Фи форумът се отваря преди да съм пипнал екрана на телефона, а през 4G мобилния ми нет не ще и не ще да се отвори? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1595 #412 Отговорено 12 Октомври, 2019 Нямам проблем и при двата описани от теб начина,сега го тестват. Единствено не съм на 4G че много дърпа батерия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
monkos 20 #413 Отговорено 13 Октомври, 2019 (Редактирано) On 10/11/2019 at 5:46 PM, JHM said: Незнам колеги,но два дни не мажех да влизам в сайта на форума...?Случвало се е и друг път,но по за кратко. Писах на Маркони,но не получих отговор,явно не отваря вайбъра. Каква е причината за тази неприятна пауза? По мое скромно мнение не беше платен домейн нейма и/или хостинг плана. Редактирано 13 Октомври, 2019 от monkos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #414 Отговорено 13 Октомври, 2019 Здравейте, колеги. По независещи от нас причини се получи това "прекъсване" , някои вече са предположили правилно, че е свързано с домейна. Правим всичко възможно проблеми от такова естество в бъдеще да не са фактор, който ще попречи на всички нас да развиваме взаимно форума. Благодарим за разбирането! Преди 19 часа, Krasi-mir написа: форумът се отваря преди да съм пипнал екрана на телефона, а през 4G мобилния ми нет не ще и не ще да се отвори? Краси, по принцип трябва да мине някакво време да се опреснят DNS записите след като форумът беше "паркиран". Пробвай това: 3 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1633 #415 Отговорено 13 Октомври, 2019 Благодаря! Започна да се отваря, ама за всеки случай поразчистих браузъра ;) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #416 Отговорено 14 Октомври, 2019 Краси, ама и аз съм чел-недочел... Рестартирай рутера ако още има драма, ама не би трябвало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1633 #417 Отговорено 14 Октомври, 2019 Със рутъра (ако имаш предвид домашния) нямах. Имах проблем с мобилния нет, ама се оправи. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 179 #418 Отговорено 13 Ноември, 2019 Здравейте, колеги, модератори и админи От няколко дни забелязвам, че се появиха пак рекламите в темите които са между мненията, на всеки 2-3 има банер. Доста е дразнещо, ако може да се направи нещо по въпроса, би било супер Поздрави, Стойчо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #419 Отговорено 20 Ноември, 2019 (Редактирано) Може ли разделът Хонда Фенклуб да се премести над Пазар и обяви, за да остане най-отгоре разделът с Нашите Хонди? Тая надежда, че новорегистриралите се ще пускат там въпросите си, когато го виждат най-отгоре. Редактирано 20 Ноември, 2019 от Knoxville 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 179 #420 Отговорено 22 Ноември, 2019 На 13.11.2019 г. at 21:57, scyberboy написа: От няколко дни забелязвам, че се появиха пак рекламите в темите които са между мненията, на всеки 2-3 има банер. Доста е дразнещо, ако може да се направи нещо по въпроса, би било супер Някой, коментар ? @Veseliq @emod @dindin @Zlatozator Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #421 Отговорено 22 Ноември, 2019 Няма шанс . Обикновено е така: Ако искаш да е така: Използвай "Блокада". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 179 #422 Отговорено 23 Ноември, 2019 Ами, за щастие чета форума предимно от ПЦ, на голям монитор, през браузъра. Блокадата я изключих за общото благо, когато призоваха преди време Ако, скоро никой не каже нищо, обаче или не се вземат мерки - просто ще я включа... 😐 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 796 #423 Отговорено 23 Ноември, 2019 adblock и не виждаш реклами. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #424 Отговорено 23 Ноември, 2019 Блокадата е за GSM, иначе на ПЦ -то е друго. За общото благо - Ок, а за моите нерви? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 283 #425 Отговорено 23 Ноември, 2019 Странна работа. Влизам в някоя тема и виждам, че съм сложил лайкове, това наред във всяка тема която отварям. В действителност не съм слагал лайкове днеска никъде. Та кой вместо мен отбелязва и какво става. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #426 Отговорено 24 Ноември, 2019 На 13.11.2019 г. at 21:57, scyberboy написа: Здравейте, колеги, модератори и админи От няколко дни забелязвам, че се появиха пак рекламите в темите които са между мненията, на всеки 2-3 има банер. Доста е дразнещо, ако може да се направи нещо по въпроса, би било супер Поздрави, Стойчо Здрасти Стойчо, от доста време насам настройките за рекламите не са променяни - има общо взето 3 позиции: 1) В заглавната лента под логото и основните менюта 2) В страничната лента (отдясно) 3) В съдържанието (темите) - само 1 реклама след първото мнение на всяка нова страница Като спомена и аз забелязах реклами през 1-2-3 мнения в произволни теми (тип 3 - в съдържанието), но това не е дело на екипа, а нещо се е бъгнало. В крайна сметка само приложих същите настройки и сега рекламите би трябвало да са ограничени до изброените горе. Поне сега при мен така се наблюдава. Ще се повторя, но на мен лично не ми пречат, дори на мобилен телефон. Ако ви досаждат има adblocker-и за целта. На 20.11.2019 г. at 15:07, Knoxville написа: Може ли разделът Хонда Фенклуб да се премести над Пазар и обяви, за да остане най-отгоре разделът с Нашите Хонди? Тая надежда, че новорегистриралите се ще пускат там въпросите си, когато го виждат най-отгоре. @Knoxville, преди бяха подредени така, после взехме решение да ги разместим. Сега обаче това идва с негативите, които си описал. Ще говоря с колегите. На 23.11.2019 г. at 17:42, goga написа: Странна работа. Влизам в някоя тема и виждам, че съм сложил лайкове, това наред във всяка тема която отварям. В действителност не съм слагал лайкове днеска никъде. Та кой вместо мен отбелязва и какво става. @goga - честно казано нямам никакво логично обяснение. Или е някакво объркване между потребителски сесии или някой е нацъкал лайкове през твоя акаунт. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 336 #427 Отговорено 24 Ноември, 2019 (Редактирано) Може би колегата goga има право, защото ми сложи лайк в темата "Майстори механици в Пловдив" при положение, че той е от Шумен. Редактирано 24 Ноември, 2019 от vespa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3090 #428 Отговорено 24 Ноември, 2019 На мен пък ми пращаше имейли за всяка нова тема, въпреки, че 3 пъти влизах в настройките на форума и деактивирах тази опция, пак автоматично се активираше и получавах такива имейли. От днес нямам такива имейли. Или няма нови теми, или нещата са оправени... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 283 #429 Отговорено 25 Ноември, 2019 Не съм лайквал и не съм пращал имейли. За да ползва някой акаунта ми трябва да ми е хакнал таблета или телефона. Тогава най-малкия ми проблем са лайковете. Не мисля, че е това. Както и да е изглежда вече всичко е наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #430 Отговорено 25 Ноември, 2019 (Редактирано) @goga, никой не казва, че ти си пращал мейли, а системата. Колкото до лайковете - пробвай да си смениш паролата или не влизай известно време вхв форума да видим има ли лайкове докато те няма. @dandilov, аз мейлите съм си ги изключил от самото начало, оставил съм си само известията във форума. Сега ще видя има ли някаква промяна, ама не ми се вярва. Проверих, само известия във форума са активни. ПП. Колеги, вие виждате ли реклами на китайски или проблемът е в моя телевизор? Редактирано 25 Ноември, 2019 от dindin 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #431 Отговорено 25 Ноември, 2019 Рекламите зависят от много неща. Това къде си бил, какви търсения правиш, проксита и т.н. На мен ми излизат предимно холандски реклами заради проксито и чешки, защото в началото на месеца бях там. Странно, че не ми излизат румънски, там бях през октомври. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 283 #432 Отговорено 25 Ноември, 2019 Лайковете продължават. Сега виждам, че и в тази тема съм лайкнал мненията на vespa и dindin. Както и в други теми. Извинявам се на всички. Не съм лайквал и сега естествено. Да не би някакви настройки да съм дал без да искам и аз не знам. Сега излизам от форума и довечера, ще сменя паролата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6805 #433 Отговорено 25 Ноември, 2019 И аз да питам нещо: Разделът ми "общи дискусии" стои "болтнат", въпреки че нямам непрочетени теми там. Нали ако има нещо ново - тогава става "болт"? Трябва всеки път да му "отбелязвам този форум като прочетен". В другите раздели това си работи коректно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3090 #434 Отговорено 25 Ноември, 2019 И при мен имейлите за всяка нова тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #435 Отговорено 25 Ноември, 2019 Преди 1 час, ceco_accord написа: И аз да питам нещо: Разделът ми "общи дискусии" стои "болтнат", въпреки че нямам непрочетени теми там. Нали ако има нещо ново - тогава става "болт"? Трябва всеки път да му "отбелязвам този форум като прочетен". В другите раздели това си работи коректно. И при мен е така от доста време. Само с този раздел. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #436 Отговорено 26 Ноември, 2019 @dandilov Видях ти настройките за известяване и последваното съдържание (теми и раздели). Изключил съм съм мейл известяването от настройките, освен за получено лично съобщение. Моля да ми пишеш ако нещо се промени. Относно Общи дискусии и защо стои в удебелено: Ако не прочетете всички мнения докрай в дадена тема, тя все още е непрочетена. Може от последното влизане да са се натрупали да кажем 10 мнения, а вие да сте прочели 3 от тях. Системата помни докъде сте стигнали - браво на системата. И давам пресен пример от днес - вчера отбелязах ЦЕЛИЯ форум като прочетен. Днес в Общи дискусии имаше писано в 2 теми - стояха удебелени, съответно и разделът. Отворих последното непрочетено мнение във всяка от тях, изчетох ги докрай и затворих. Темите вече не ми стоят удебелени, съответно и разделът. Честно казано не мисля, че има нещо странно случващо се тук. По-скоро ми е интересно това с лайковете, въпреки че от опит знам, че всичко си има логично обяснение, което невинаги е свързано с бъг. Поздрави! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 179 #437 Отговорено 26 Ноември, 2019 Здравейте, Малко ъпдейт от днес по въпроса с рекламите! Без адблокер съм, за благото В темата -> (конкретно) а може би и във всички. Инициален банер, банер след първото мнение, след това още 5 банера между мненията (общо 23 мнения/1 страница) Има нещо гнило в Дания 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 336 #438 Отговорено 26 Ноември, 2019 Аз пък да похваля форума и модераторите. Влизам само с телефона от чужбина, пътувам в няколко държави постоянно и нямам никакви оплаквания. Единствено не мога да скрия даден пост, но това е заради телефона може би. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 283 #439 Отговорено 26 Ноември, 2019 За лайковете, изтрих старата парола от сървърите на гугъл. Смених паролата с нова и не давам да се запази. Влизам във форума и всеки път вкарвам паролата, след това излизам от профила и после от интернет. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #440 Отговорено 26 Ноември, 2019 (Редактирано) Преди 9 часа, scyberboy написа: Малко ъпдейт от днес по въпроса с рекламите! Първо благодаря, а второ - и аз забелязах да се случва, три пъти променям настройки - оправя се временно и после нахлуват пак през 2-3 мнения... Ще видим какво можем да направим. П.П. В момента през телефона е наред - в темите, които съм отворил, вкл. и тази, която си дал за пример. Редактирано 26 Ноември, 2019 от dindin 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове