Jump to content

Zlatozator

Модератор
 • Content Count

  1397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Zlatozator last won the day on August 3

Zlatozator had the most liked content!

Community Reputation

841 Excellent

About Zlatozator

 • Rank
  Апокрифен
 • Birthday 03/07/1981

Profile Information

 • Кара
  RU103, CN1, FK2, RE5, CBF600SA, UMK435, HRX476
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

27846 profile views
 1. Скоро ще минавам по този път и ще се разбере. А може и ти да си пионера, не е нужно някой да го е правил Вземи си емблема като за начало, но имай предвид, че емблемите са два размера: Size: 49mmX40mm/53mmX43mm За сивик са от първия, по-малкия размер. Другите са за Акорд/CR-V.
 2. Добре де, при положение, че пазарът е заринат с части втора употреба, които също са оригинални, защо не вземеш такова? Да не говорим, че сигурно цялата пета врата със стъклата ще струва колкото стъклото ново. Предполагам. Проверявал ли си?
 3. Четейки последното, щях да пиша, че колегите са се престарали, чак да правят акаунти, с които сами да се защитаваме и хвалим, ама като знам как шегата ми вероятно ще стане обект на конспирации и разсъждения, мисля да се въздържа. Та, @Tangra, ти божество прабългарско, ти рок-група разпадната, благодаря за оценката! Много задушевно почна да става тука, мисля че сега е най-добрия момент темата да бъде заключена. Със здраве!
 4. Слях тази тема и другата за веждите. Така на моменти мненията изглеждат несвързани, но няма смисъл от две теми. Не знам това с пистолета като идея, дали не го четох някъде във форума. Вчера минах и долните прагове. Следват калобраните и долните маски на броните. Ще пиша след време колко траен е ефекта.
 5. Тези луфтове са 10 годишни. Отдавна са изгубили давност за оправяне Направих процедурата и на останалите. Ефектът е поразителен. Преди: След: Само много трябва да се внимава, да не се задържи прекалено дълго пистолета на едно място.
 6. Сивикът е гаражен и пластмасите като цяло са доста запазени, но преди време смених едната вежда, която е във видимо по-лошо състояние от останалите. Бях пробвал с вакса за пластмаса и нищо не стана. Вчера се пробвах набързо с пистолет за горещ въздух, върху част от нея. Можете ли да познаете коя?
 7. Съжалявам, за което. Може би си искал да си вземеш пак Хонда, може би нямаш (къде финансова, къде времева) възможност да отидеш да видиш кола на другия край на страната, която може и да не става. Но нямаме вина, че никой от Бургас не се отзова. Отделно, в този форум, съотнесено с големината на града, от Бургас хората са доста малко. Аз се сещам едва за двама. То за единия не искам и да се сещам, но това е друг въпрос. Това е. Без лоши чувства. Гледаме да спазваме някакви правила в този форум и да не обиждаме хората, когато го правим. Е, явно не винаги се получава. Жив и здрав бъди и ти!
 8. Разбира се, че не. Аз не се взимам на сериозно. Днес съм тук, утре ме няма. Важното е такива като теб да пребъдат... и тези "неща" и онова "нещо" да ги видим и останалите. А ти искаш да обърнем форума на нещо между фейсбук, та приоритет да ни е какво слушаме в момента, и ОЛХ - да си пуснем мобилните телефони за продажба тука. Знаех си, че всичко започва от изтритата тема за телефона, знаех сииии! И за втори път ме питаш кой съм. Можеш да се върнеш в темата "кой какво слуша" и да се самопоздравиш с онази песен, дето започва с "На въпроса знайш ли кой съм аз...". Ето, сега говорим на един език Да обсъдим ли и как я съсипаха тая държава?!
 9. @vespa@CARPERA Това вашето, гледам продължава и в тази тема. Ако, считано от този момент, още един от вас цъкне -1 на другия, ако ще и най-невярното нещо на земята да е написал, лично аз ще му дам едноседмичен бан. Пък нека и той после пише покана. Като малките деца правите!
 10. Това за лс-тата дори няма да го коментирам. В противен случай, ще трябва да търся аз дали имам опция да го правя. Тук обаче май аз го направих да изглежда така с шегата си, защото протестът ми изглежда абсурден, мотивите ми изглеждат... По дяволите, аз мотиви не виждам. Та, няма никаква драма. Всички сме едно цяло... сигурно точно, защото няма пари в цялата работа. Направете паралел между другите формации, където си има членски внос. И е най-лесно у фейса. Там контрол няма, теми няма, всеки си пише за каквото и където си иска, и всички са щастливи. Но и база от данни после няма, когато нещо ти трябва. Тук форумът се самоиздържа и всички модератори и администратори си вършат работата на доброволни начала. Точно затова, винаги се създава напрежение, когато някой започне да дава акъл. Той не само, че една стотинка не е дал (не, че и някой му е я поискал), но и с присъствието си не допринася за форума. Обаче визия за това как трябва да се случват нещата - бол. ОК - аз мога да съм "аут". Ама като казваш "аут", трябва да си готов после да влезеш "ин". И аз ще ти вменявам как можеш да ми следиш хороскопа по IP и ти ще трябва после да се обясняваш как това не е вярно. И това е най-малкото. И в даден момент неминуемо си казваш "защо го правя всичко това...". @borko 30 Теб те познавам с това колко тежко ти е било в казармата, какво си направил в сервиза си за техника в Добрич, и колко трудно ти е в БГ. Не с хондата ти и включванията ти на тема "хонда". Точно по тази причина, това че ни наказваш, като влизаш рядко не съм го забелязал. Не ми е липсвало, съжалявам.
 11. @emod щях да те лайквам, но после те видях, че и ти си от "онези". И не на мен тези "Гущер дреме на поляна, обичам да си взимам вана"... Само се опитваш да отклониш вниманието на хората от сериозните проблеми на злободневието. Подслушах ви и разбрах, че ме подслушвате. Мислехте си, че не знам какво се случва, нали?! Ако продължавате да го мислите, ще кажа на всички какво става. Или аз трябва да го направя?! п.п. Много кал стана тука... Много!!! п.п.п. Заради такива като вас си продадох любимата количка. Жалка картинка сте!!!
 12. Е... "нередовни" поне не липсват Не ми е в стила да приема, че съм направил нещо нередно, и затова предполагам, че упреците (безспорно ясни и справедливи) са адресирани към останалите колеги от екипа. Затова се включвам в протеста и аз Момченца от ЕКИПЧЕТО, така няма да я бъде! Исках да ви кажа защо, но няма да ме разберете... Къщичка за кученца строили ли сте? А за птиченца?! Много добре знам, не ми отговаряйте... Всички вън! "Лято" е. Точно така, добре ме разбрахте. Преди 20 години вас ви нямаше тук. То и форум нямаше, но това не омаловажава факта!!! п.п. Какъв е смисълът изобщо... п.п.п. 769 прегледа, 15 отговора, и все така нито един от тях не е от Бургас... Да ве!!!
 13. Ходил един пич на екскурзия в Азия - Южна Корея, Виетнам, Тайван, Тайландия... Навсякъде ползвал услугите на тамошните жрици на любовта, ама изглежда без много предпазни средства, защото около две седмици след като се върнал, оная му работа започнала да се подува, да отича и придобила някакъв морав цвят със зелено-жълти петна... Отишъл веднага при специалист, който го прегледал, направил всички необходими изследвания, консултирал се и с колеги и накрая казал: – Слушай, приятел! - хванал си някаква много странна и рядка болест, която е някаква кръстоска между монголски трипер и сиански сифилис, за която лек няма, така че трябва спешно да се оперира - трябва да ти ампутираме члена. – А, не...! Ама как така бе, докторе !? Ами аз с какво ще чук@м, а !? Как така ? Неее..., не давам ! - искам мнение и от друг лекар. И отишъл при един китайски специалист по близко и далечно-източни болести, който също го прегледал и попитал: – И цека, какво тлевожи? Нашият му разказал всичко - за екскурзията, за доктора, за прегледа, за ампутирането също. Китаецът казал: – Какфи бългаски лекали, фсе да лежи, фсе опелация - пали да земи...! Цабува банталон, цабува гасти...! Хатъка... Скаца сека с двети клака...! Скаца, скача..., по-високу, по цилно... скаца, скаца, скаца... Ха, фидя ли, фидя ли? - цам падна...!
 14. Замина си. И двете деца я прегръщаха за последно. Тъпа купчина желязо, предизвикваща парейдолия... Друго обяснение нямам. Със следващите ще е по-лесно. Там такава химия няма.
 15. Така кажи. Може би пък и толкова информация имаме Човекът ти с диагностика ти е казал по-малко, отколкото тука ние с кълбото. Нейсе, оставям те на майстора ти и си взимам всичко, което съм казал, щом заключенията и съветите ми са прибързани. Само че на мен е нямало кой да ми ги каже тези неща, които съм научил сам по трудния начин. И последно от мен - за Омбре може да е изписано много, но докато ходех там, хората са ми оправяли SRS модул.
×
×
 • Create New...