Jump to content

Zlatozator

Модератор
 • Content Count

  1492
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Zlatozator last won the day on July 24

Zlatozator had the most liked content!

Community Reputation

1003 Master

About Zlatozator

 • Rank
  Апокрифен
 • Birthday 03/07/1981

Profile Information

 • Кара
  Accord '16 Touring, HR-V '19 Sport, Civic '17 Sport Touring, CR-V 3, CBF600SA, UMK435, HRX476
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

28949 profile views
 1. Определено е находка. Само ти и още няколко хиляди души сте я видели. Само че, те ще наддават, а ние тук само си говорим. В хонда форума за аудита.
 2. Странно - обикновено пише по-скоро "DVD read error" или нещо подобно. @Mkilla Ако се окаже, че твоят човек няма диск, мога да ти подаря един, от предходните версии, които съм записвал за стария си акорд. Регистрира се във форума. Чете, преди да пита. Пита. Казва после какво е направил. И те така.
 3. Аз съм с 9-фейс. Ще пусна ревю за колата някой ден. K24W1 е 185к.с. като за спорт версията (каквато моята не е) излиза малко повече заради изпускателната система. 2.4 не е с автоматик, а със CVT. Мога да кажа, че му понася доста по-добре от турбинираните хонди със CVT, които имаме. Другото важно да се спомене е, че двигателят е с директно впръскване т.е. не подлежи на (лесно) газифициране. Но не му и трябва - разходът е повече от приемлив. Постигал съм стойности между 5.3 и 5.1 при извънградско шофиране (не магистрала). Trip A е от София - Созопол - Стара Загора, като голяма част от пътя е с круиз контрол и климатик, а Current Drive e частта Сливен - Стара Загора по стария път. Мисля, че е имало няколко recall кампании, които моята е минала. Не знам за слаби страни - не съм чел. Аз бих гледал внимателно най-вече, дали колата има всичко описано в обявата. Вече на няколко пъти виждам в обяви тук "всички екстри", "андроид ауто", а то е очевидно, че тази бройка ги няма. Топ версията за модела е TOURING. В Щатите се предлага само за V6 мотота, докато в Канада се продава и с К24-ката. В темата за ръководствата мисля, че има информация за оборудването.
 4. На XCarLink-a ми папките се сменяха от CH/DISC копчето. Реално, това устройство симулира външен чейнджър, а всяка папка го играе отделен диск. Иначе от тъча - надали има шанс.
 5. В това не можем да сме сигурни. Нали за европейските гаранцията се води "пан-европейска" т.е. очаква се да се покрива в пределите на континента. Но кола, внесена от друг континент, не знам, дали европейски дилър може да си претендира разходите към Хонда Европа или към чието подразделение там са. Дори за сервизна акция, а не гаранционен ремонт. @meneldor ще е интересно да споделиш относно този казус, когато имаш отговор от БТ. Ако не е за продажба, изобщо не са мотивирани да отговарят за каквото и да било друго.
 6. HR-V за Европа преди фейс - Made in Mexico HR-V за Европа фейс - Made in Japan HR-V за Северна Америка префейс и фейс - Made in Mexico Другаде ще да е заровено кучето, но чакаме @Drone да каже. П.П. Темата няма да бъде изтрита, защото има интересна информация, която колегите са предоставили в опитите си да помогнат на автора.
 7. Тук все по-усилено не се говори за Хонда и темата си е направо за ОфТопик раздела. Там можем да бистрим всякакви мечти, блянове и надежди. Но все пак едно нещо ми се наби на очи: С какво са по-"траш" ХР-В 2 бройките за Европа?
 8. Съжалявам, но това звучи като да си купуваш апартамент и да кажеш на строителя, че за да можеш да се нанесеш, ще ти трябват още 50 000лв за плочки, кухня и телевизор. Ясно е, че е така, но това не е валиден довод за коментар. Щото, ако всичко това й беше платено, се почва другото - "Ама тя е карана в България. С лош бензин, по разбити пътища, поддържана с неоригинални части в квартални гаражчета. Друго си е да беше нов внос..."
 9. Благодаря @scyberboy@BBW Причината за питанката ми беше следната: С предишния акорд драмата винаги беше да ми я обезценят възможно най-малко при подновяване, защото оценката беше започнала да изостава от пазарното ниво. Но сега имах обратния случай, че при първоначално сключване на полица искаха да я оценят между 40 и 45 хиляди лева. 2017 сивик хеч. Което ми се виждаше неприлично много над пазарната цена, но най-вече защото щеше да трябва и да си плащам на тази база. В крайна сметка се навиха на 36. Устройва ме.
 10. Ако съдим по тази схема: би трябвало да е в десния ти заден калник. Сега... Намерих я в английски сайт. Току виж при теб е от другата страна, но така или иначе кабелът, който свързва датчиците не изглежда много дълъг и единият му изход води към централата.
 11. Като прочетох "Waze" и се сетих. Много голям недостатък на модела (лично за мен) е неподдържането на Андроид Ауто от мултимедията. Дори за фейслифта няма промяна. Android Auto is compatible with the following Honda models. Accord 2016- Civic 2016- Clarity Fuel Cell 2017- CR-V 2017- Fit 2018- Freed 2017- Odyssey 2018- Pilot 2017- Ridgeline 2017- Та, ако си имал инсталиран Waze, предполагам че или е руут-вана мултимедията, или не е оригиналното Фуджитсу. И в двата случая от Бултрако ще вдигнат ръце. Все пак ще ми е интересно, ако си успял да инсталираш приложение и аз да не съм разбрал, че може. И нещо положително. Моделът разполага с добре познатите от последните 20-ина години "Magic Seats" задни седалки. И докато вече сме го приели за даденост, сивик 10 например вече няма тази екстра.
 12. Преди: След: Редакция: Ако някой сваля стопове за смяна на крушки, за разлика от по-стари модели (сивик 8 например) след развъртането на винтовете, стоповете не се издърпват назад, а настрани.
 13. Според това тук: https://www.apple.com/ios/carplay/available-models/ 2016 - 2021 Accord 2016 - 2021 Civic 2017 - 2021 Ridgeline 2017 - 2021 CR-V 2017 - 2021 Pilot 2018 - 2021 Odyssey 2019 - 2021 Clarity 2018 - 2020 Fit 2019 - 2022 HR-V 2019 - 2021 Insight 2019 - 2021 Passport Сивикът го има, както и бях чел в ръководството му. Иначе, аз ползвам Андроид Ауто на тази кола.
 14. Ако си фейслифт, дупките за халогените са кръгли, а там можеш да се развихриш както искаш с афтърмаркет светлини със същия диаметър. С дневни светлини, лед, нелед, варианти безчет... Ама с толкова информация и без снимка, само можем да си гадаем. П.П. Гледах преди време, има едно копче за ХР-В 1 в ОЛХ за 80лв П.П.П. https://www.olx.bg/d/ad/buton-halogeni-honda-hrv-CID360-ID8bWeJ.html#52eaf375d4
 15. Няма негативизъм относно покупката. Много дълги и безаварийни километри ти пожелавам! Има единствено скептицизъм относно изтъкнатата дата на производство, предвид че това е префейслифтова 7-ца. ... чистачките и рамената им. Искрено се съмнявам, че някой е сменял и тях. Автентичен префейс си е. И ето това сега вече е негативизъм
×
×
 • Create New...