Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Да. Без диск не работи нищо. Там ти е софтуеъра на дисплея и картите за навигиране.
 3. Цецо го сменя на 5500, не на пробег, а защото толкова прави за година. Нали трябва и всяка година да се сменя, освен на пробег. Отделно неговото е 5-20 полусинтетично. Нали така, @ceco_accord?
 4. Моето не е скъпо и не е "супер-дупер" за амнайсет хиляди км. Просто е за по-малък преход, от което мотора е по-щастлив. Сори че се намесих в темата. Не съм задълбавал в разликите на 2-та мотора, но едва ли са фрапиращи.
 5. Вече ми разказвате играта с тези масла. Постоянно се вдига мизата. По-скъпо масло с по-честа смяна. Не забравяйте, че има и разлики между K24A3 и К24Z3, макар и за някои да изглеждат минимални.
 6. Така трябва да работи. Включва често за кратко. Поне при К24 преди години съм се интересувал и това е нормалната работа на охладителната система.
 7. Today
 8. Моята я купих обслужена с прясно налято 10х40 (на К24А3) . Като подмина 6500 взе да го похарчва и почнах да следя "маслената тема". На 8000 вече беше на минимума и го смених. От тогава карам с 5х20 вече 3 смени и нямам разход, но и го подменям на около 5500. По мотора нищо не е пипано, а и преди и сега си карам спокойно, но се случва и да и се радвам във високите.
 9. Разбира се, но предполагам са същите като на kaloian311 по горе.
 10. Драсни като ги получиш как стоят.
 11. Вчера ги поръчах. От Алито бяха 133$ с доставката!!! От UK почти не се намираха и пак бяха бая пари, в OLX 300лв.
 12. Продавам музиката от старата си кола, която съм си правил сам. МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАДЕ И ПО ОТДЕЛНО. Компонентите са от среден клас и всичко е правено с цел любителско. Плеъра има 3 изхода за усилватели и е с процесор. Кутия съм си я правил сам изчислена на програма за този говорител специално, 46 литра чист обем на около 35 херца настройка. Ампа е двуканален и е малко по-мощен от Subwoofer-a, така че има сила в запас, става и за Bridge свързване, както и съм го ползвал. Всички компоненти работят изрядно. За повече информация по телефон или на лично съобщение. ОСТАВЯМ ЛИНКОВЕ НА КОМПОНЕНТИТЕ И ЦЕНИ ПО ОТДЕЛНО: Плеър Kenwood KDC-6047U - https://www.kenwood-electronics.co.uk/car/rec/usb/KDC-6047U/?view=details - 200 лв. Усилвател DLS CA23 - http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_1030 - 170 лева Subwoofer Helix P12 - https://www.crutchfield.com/S-yy3RmNn3gIV/p_975P12W/Helix-Precision-P12W.html - 180 лева
 13. Здравейте колеги! Нов съм във форума и имам нужда от малко помощ. Искам да си взема китайче от Алито. Търся 4GB RAM и IPS екран. Това е което намирам е: https://www.aliexpress.com/af/honda-crv-android-4gb-ips-2008.html?SearchText=honda+crv+android+4gb+ips+2008&d=y&initiative_id=SB_20190423220937&origin=n&catId=0&isViewCP=y&jump=afs Въпроса ми е, кой процесор е за предпочитане, ако някой има инфо коя със какъв е. Съвети, мнения и впечатления, всякакви приемам, особено ако някой има нещо подобно. Кажете и за допълнитлните модули, какви ползате и как са? Някаде бях чел, че е важно охлаждането и гледам модела без бутони е доста по компактен, дали има значение това? И последен въпрос, ако реша по натам да слагам буфер, какво сте ми е нужно? Благодаря предварително!
 14. Получи ли ги или само като идея нахвърляш?
 15. Здравейте колеги! Нов съм във форума и го намирам за много полезен, за това реших и аз да се включа. Трябваха ми напречни греди и поразгледах тук, там и по евтини не намерих. От американския Ebay са, 135лв. до Gabco UK, или 170лв до Козлодуй. Търсех точно такива, да не стърчат в двата края. https://www.ebay.co.uk/itm/302343278187
 16. Много благодаря!
 17. Не е на хонда, но на бащата мерцедеса едвам едвам се движеше, спираше дето си искаше и накрая я разглобих, изчистих с WD40, смазах с грес и е пушка. А за англичанка аз имам въпрос. Задното моторче защо бръжди така гадно ? Взех друго и то същото... това оправя ли се или са си така всички ?
 18. Не знам доколко е приложимо, но аз като взех колата (акорд 7, 2.4) имаше разход на масло. В рамките на 8000 км с първото масло долях 1.7 литра (плюс като броим щеката от макс до средата или мин, не помня). Имаше известно омазняване на ауспусите. Някъде средата на пробега смених гумичките на клапаните, но разхода не спадна особено. Второто масло е Ravenol FO 5W-30, със сравнително висок TBN, който би помогнал да поизмие евентуални нагари, До месец предстои следващата смяна и разходът към момента е спаднал до към 700мл + половин щека, като в този пробег съм имал едно бързане извънградско около час и половина на газ-спирачка и обороти + още 2–3 по-къси. Основния разход го забелязах след тези пътувания иначе стои стабилно, доколкото мога да преценя. Ауспусите също са сухи. Та с две думи, ако имаш колата от неотдавна, и не знаеш с какво масло е карана, може да пробваш да покараш по-къс преход с подходящо за промиване масло и не е изключено да видиш ефект. Не мисля че моя Равенол е бил най-подходящия за целта, но изглежда, че е свършил работа.
 19. Yesterday
 20. Emicha

  FRV-2.2 2006г

  Не би трябвало , да са различни - един и същ двигател е. Даже, до колкото си спомням, при първите такива акорди/2004/2005 г/ с този двигател, като им правеха дюзите, не беше необходимо да им се генерира и код, поне такива са ми спомените от преди години.
 21. Shefa аз съм с абсолютно същия проблем и смятам, че е добре да погледнеш цялото окачване. При мен имам съмнение за вътрешни накрайници, пробвай да караш с 40 50 когато си сам на пътя и рязко в ляво и дясно, при мен има пукане.
 22. Виж ся, боклук_човек, няма какво друго да се каже по темата, практичните неща са обяснени в тия 4 страници. Каквото се намали като разход от смяна на PCV ,гарнитурки и уплътнения - това е. Написано е за промивка с масло с цел разпичане на сегментите, което ти обезмисля разните флъшове с препарати. Повечето или почти всички Хонди харчат масло, основно понеже са стари и им е взето най-доброто от тях. Като има голям разход - гуми и после сегменти, това е. Магически решения за 50 лв няма. И аз съм така...
 23. Най-вероятно включва компресоа на климатитка, ако си го оставил на ауто примерно е така, затова просто при пускане на парното изключвай климатика и да пише AC OFF. Казвам най-вероятно, защото това се случва точно когато работи компресора, не зависимо как се кара и каква е температурата на мотора, перките включват.
 24. Vladimirov 19

  Джанти+Гуми

  Нова цена 100лв
 25. Взимаш от друга рамената с моторчето и си готов, лесно се сменят.
 1. Load more activity
×