Jump to content

Aidebe

Фен
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Aidebe

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 04/10/1975

Profile Information

 • Кара
  CRV 1.6 I-DTEC 120 LifeStyle 2016
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Испания

Recent Profile Visitors

336 profile views
 1. Здравей Георги, след като си инсталирал вече Honda Permissions, можеш да инсталираш актуализациите, въпреки че в тях няма нищо съществено. За да можеш след това да инсталираш приложения, трябва да отвориш Honda Permissions и да отидеш на Allowed Installations. Първото приложение в списъка е HondaAppCenter_A1.apk. под него пише "Preinstall". Трябва да допреш и задържиш върху него, докато си промени цвета и се появи моливче в горния десен ъгъл. Цъкаш върху него и като ти излезе прозорчето за редактиране, трябва да промениш "Preinstall" с "PREINSTALL". След това ще можеш да инсталираш отново приложения. На мен също ми показва, че има актуализации на системата, но не съм ги инсталирал. Колегите от Испанския форум казват, че няма нищо, за което да си струва да ги инсталираш. За да ти работят приложенията в движение, трябва да настроиш параметрите в Honda Permissions, за съответната програма, както са показани в португалския сайт: Parametros.pdf Аз живея в едно малко градче в северна Испания, по пътя за Андора. На около 90 км съм от Андора. Ако имаш път натам, пиши ми на лични и ще ти дам телефон за връзка. Поздрави.
 2. Здравей колега! На първите две снимки не е програма, а друг изглед на таблета, който се избира от настройките на системата. За да инсталираш кое да е приложение, то името му трябва да е: HondaAppCenter_A1.apk . Ако си актуализирал системата, то задължително трябва да върнеш заводските настройки, иначе няма да можеш да инсталираш нищо. На приложението Honda Permissions не се правят настройки, чрез него се правят настройки на другите приложения. Дай малко инфо какво точно правиш, за да видим защо не се получава. Поздрави.
 3. Ето и снимките, които обещах. А ето и настройките, който трябва да се изберат в приложениeто Honda Permissions, за да може GPS софтуерът да работи по време на движение:
 4. Ivan_m, абсолютно правилно. Sygic работи с GPS антената на колата. Днес не успях да направя снимки, но утре ще ви ги постна.
 5. Самата кола, като хардуер, има GPS антена. Това може да се види, като се влезе в настройки на таблета. Аз лично не съм пробвал MirrorLink , защото моя телефон не го поддържа, но колегите от Испания се оплакват много. Не се свързва с някои телефони, който го поддържат. Когато се свърже, не работи като хората и т.н. Утре, ако ми остане време, ще направя снимки и ще ги постна.
 6. Здравейте! Току що се регистрирах във форума и видях, че няма тема за това как да се инсталират приложения на таблета, с който са обурудвани някои от моделите на Honda. Пускам тази тема за тези, които се интересуват и желаят да направят малко по-функционален таблета на колата си. Имам Honda CRV Lifestyle 2016 и живея в Испания. От лятото на 2016 колегите от форумите в Испания намериха решение за инсталиране на приложения. Може да се инсталира кое да е приложение, което ви е необходимо. Аз лично имам инсталиран Sygic и работи перфектно, и още няколко приложения. Ето ви малко ръководство: 1- Ако някой си е актуализирал таблета, трябва да върне заводските настройки. 2- Сваляте си някакъв файл мениджър от сайта : www.apkpure.com . Аз си свалих ES File Explorer. Променяте му името на "HondaAppCenter_A1.apk" , записвате го на флашка, флашката поставяте в единия USB слот на колата. Намирате в приложенията на вашия таблет (кръгчето със 6 точки вътре), иконката за инсталиране (зеленото андроидче), стартирате и като ви покаже приложението от флашката го инсталирате. Задължително, за да инсталирате кое да е приложение, то трябва да е с име "HondaAppCenter_A1.apk". В последствие инсталираният вече файл мениджър, ще ви позволи да преименувате и инсталирате приложения, които може директно да си сваляте на таблета. 3 - Сваляте и инсталирате от този сайт: http://www.cmdroid.com/ (единствения недостатък е, че сайта е на португалски) ето това приложение: PERMISSIONS 1.1 S_Mike . То ще ви позволи в последствие да променяте настройките на инсталираните приложения, така че те да могат да функционират по време на движение. В този сайт има ръководства за инсталиране и задаване на настройките на приложенията, за да могат да работят по време на движение. Има и приложения, които могат да ви заинтересуват, но ако искате последните версии, сваляйте си ги от www.apkpure.com. За тези, които знаят испански, ето ви два линка на колегите от форума, където има много обяснения по темата: http://clubhondaspirit.com/foro/topic/135001-aplicaciones-para-honda-connect/page-1 http://clubhondaspirit.com/foro/topic/135225-dudas-faqs-honda-connect/page-1 Надявам се да съм бил полезен. Ако някой има някакви въпроси, с удоволствие ще му помогна. Поздрави.
×
×
 • Create New...