Legend91 176 #2681 Отговорено 8 Юни, 2023 (Редактирано) По личен опит, защото на моята челното стъкло е под много малък ъгъл спрямо светло на цвят табло - ако стъклото се почисти много добре отвън и отвътре отблясъците, вкл. нощем от улични лампи, мокър асфалт и т.н. намаляват и се вижда доста по-добре. Редактирано 8 Юни, 2023 от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jungles 79 #2682 Отговорено 24 Юни, 2023 (Редактирано) Дългоочаквана смяна на задните дискове и накладки, за втори път ми продават накладки уж по модел на колата, и пак тези с "пъпката" която пречи, та я пилнах с флекса . Редактирано 24 Юни, 2023 от jungles 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #2683 Отговорено 24 Юни, 2023 Off Topic Щото за търговците Акорд 7 е седан. А камионите не обичат пъпчивите накладки. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Гълъбов 90 #2684 Отговорено 25 Юни, 2023 Изгоря ми десния ксенон на късите светлини и на тяхно място сложих ето тея https://farovelife.com/bg/shop/led-sistemi/d2s-led-system/?fbclid=IwAR0SESp9nOxS_Z3v9zN4dLrvOWlc91l8tLEEm_ilLLQ9HkDhiS8ZV-dqZjM и съм доволен как осветяват,снимки не съм правил защото искам да ги снимам вечерно време,а за дневни светлини монтирахме ето от този вид модул https://www.olx.bg/d/ad/drl-led-dnevni-svetlini-migach-kombinirani-universalni-led-krushki-migach-CID1243-ID8nvjA.html?fbclid=IwAR11EnlSOhR63NBLIhB1gKInDIB__5asc9XXq03YxgnbDEgiCqNu4UEVp6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Robben 119 #2685 Отговорено 29 Юни, 2023 Смяна на масло и филтри. С предното Шел Хеликс беше бая шумничка. Днеска като я взех и я запалих, трябваше да видя оборотомера, за да разбера дали работи Масло RAVENOL FDS SAE 5W-30- от общите поръчки. Правихме и реглаж на клапаните и ревизия на стартера- почистване и смазване. Сега направо да ти е кеф да запалиш- колосална разлика 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Гълъбов 90 #2686 Отговорено 30 Юни, 2023 сложих китайска мулти медия на мястото на оригиналната такава,монтирана в Пловдив,работят всички бутони на волана включително и бутоните за вдигане и затваряне на разговора при позваняване и разговор на телефона,както и бутона за връщане в предишното меню. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3048 #2687 Отговорено 30 Юни, 2023 @Robben Off Topic Колега, сподели, моля, какво точно Shell Helix си бил сложил, че те са "супорнайсет" вида и се различават значително по свойства и характеристики. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Robben 119 #2688 Отговорено 3 Юли, 2023 On 6/30/2023 at 11:18 PM, dandilov said: @Robben Reveal hidden contents Колега, сподели, моля, какво точно Shell Helix си бил сложил, че те са "супорнайсет" вида и се различават значително по свойства и характеристики. Благодаря предварително! https://www.ato24.de/en/shell-helix-ultra-5w-30.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3048 #2689 Отговорено 3 Юли, 2023 Off Topic Странно. Чистата Ultra при мен никога не е била "по-шумна". Но пък има и друг момент - по-ниският вискозитет може да накара двигателят да звучи по-тихо (освен когато има разтегната верига, тогава трака повече), а и FDS си е по-друг тип масло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #2690 Отговорено 8 Юли, 2023 (Редактирано) Обездвижване. Частите на разкостената Кофичка са затиснали Легена и в гаража е кат авто морга. От 2 коли използваемо е само двуколесното. Редактирано 8 Юли, 2023 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meneldor 123 #2691 Отговорено 8 Юли, 2023 Аз смених въздушен филтър преди два дни,защото го нямаше в БТ, който струваше 90лв. С тази цена май е по-добре да сложа K&N.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 439 #2692 Отговорено 9 Юли, 2023 Трябва да имаш Стокхолмски синдром, за да си купуваш филтри от Бултрако 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meneldor 123 #2693 Отговорено 9 Юли, 2023 Там беше дори по-евтин, но го нямаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 706 #2694 Отговорено 9 Юли, 2023 Преди 12 часа, meneldor написа: С тази цена май е по-добре да сложа K&N. Аз сложих такъв. В Rockauto като цена не е скъп ($12) ама доставката е 40$. P.S. Сега видях, че доставката е еднакава за повече бройки. Миналата година не беше така. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1592 #2695 Отговорено 11 Юли, 2023 Реших да не правя нищо по Хондето,а да тунинговам на детето колелото,удоволствието също е неповторимо от грейналите детски очи. 14 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1078 #2696 Отговорено 18 Юли, 2023 Добавих нова батерия на едната Хонда 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 209 #2697 Отговорено 18 Юли, 2023 Аз съм със същата, карам вече 3,5 години с нея. Единственият проблем е, че плюсовата клема е изпъната до края. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #2698 Отговорено 18 Юли, 2023 На 11.07.2023 г. at 18:51, CARPERA написа: ... да тунинговам на детето колелото ... Виждам че вече кара без помощни колелца. Като и омалее - обади се. Нали съм ти длъжник, а и съм във велобизнеса. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1570 #2699 Отговорено 22 Юли, 2023 Днес... нощес... измих двамата белчовци, докато температурата се ядва, че утре... днес смятам да полирам акорда 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #2700 Отговорено 23 Юли, 2023 Off Topic То в тея жеги само сутрин става за работа по колата, за който рано става. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #2701 Отговорено 23 Юли, 2023 Пробвах се и аз ,ама нещо неми харесва много. Иначе ваксата е супер. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
webster 9 #2702 Отговорено 24 Юли, 2023 Смених си датчика за външната температура. Със стария температурата беше заковала на едно място и много рядко мърдаше, което май смущаваше работата на климатроника. За процедурата трябват по-тънки ръце, които да се промушат през долните отвори на бронята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1078 #2703 Отговорено 24 Юли, 2023 (Редактирано) Дойде и реда за боя - панел, врата ( може би смяна ), калник, вежда, калобран, джанта, 2 прага и нови огледала с прибиране. Надявам се до месец да е готова 😂 Редактирано 24 Юли, 2023 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 796 #2704 Отговорено 24 Юли, 2023 Светна ми лампата за накладките и поръчах новите. В сряда смяна, че ще имам едни 1000+ километра, а не ми се ще да си прецакам предните дискове. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #2705 Отговорено 7 Август, 2023 (Редактирано) Вчера и "редих" предницата. Отворих малко фугите между капака и калниците, че отпред се събираха почти на нула. Не е перфектно, но е по-добре от преди. Наместих леко и левия фар че беше напред. Вдигнах и издърпах бронята и и наместих лайсните. Мислех че са огледално симетрични, но след оглед на топологията на формата реших да ги разменя и си легнаха добре, а преди това зяпапха. Явно някой някога не е внимавал. Повдигнах номера и почнах да напасвам липа, но заваля. Тук е само за проба с тиксо, но ще е нещо такова. Редактирано 7 Август, 2023 от ceco_accord 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #2706 Отговорено 9 Август, 2023 (Редактирано) Днес се хванах да сменя ожуления десен праг. Сваля се лесно, но ме беше страх какво ще видя под него. Амии, 15 години в Италия + 11 в БГ изглеждат така: Това се вижда през отвора (долу в ляво) на горните 2 снимки. Както е известно - кола корозира отвътре навън. Не измислих какво да сторя в момента там и само напръсках цялата кухина (през отворите за щипките) до задния калник с течен парафин. Външните ламарини на прага бяха с незначителни повърхностни поражения - просто прахоляк, но измих и теглих 1 ръка от BODY-то и сложих "новия" праг. Някой ден ще сваля и левия. Редактирано 9 Август, 2023 от ceco_accord 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1078 #2707 Отговорено 12 Август, 2023 (Редактирано) @ceco_accord, ето го другият италианец. Няма точка никъде. Доста доволен съм. Бях ти споменал, че се криви при вдигане но не от ръжда а от тъпите планки които са измислени. По-дълги са на задните прагове и ако не внимаваш се сгъват навътре заедно с прага, както аз направих. Тъпа история но това е положението. Изправих го с водопроводният ключ обаче прага е леко деформиран отвътре. Не, че се вижда нещо, ама си ме дразни като знам, че аз си го направих Редактирано 12 Август, 2023 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #2708 Отговорено 12 Август, 2023 Странно. Там ми се вижда здраво. Макар че задницата е по-лека, би трябвало да е предвидена достатъчна здравина и при здрав метал да няма драма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1078 #2709 Отговорено 12 Август, 2023 То е здраво но планката е дълга и ако малко само мръдне навътре, крика я подхваща, тя се криви и крика ляга на прага. Това го видях в движение без да искам Просто са я направили прекалено дълга надолу. Иначе тя задницата е лека ама колата се клати цялата и е страховито ако не се вдигне на още 1 място да прави нещо човек под нея. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #2710 Отговорено 13 Август, 2023 Аз така или иначе му взех "нов" крик (че хондовският е доста зле изглеждащ), а той си има прорез за тая планка и няма как да се подпре "неправилно". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1078 #2711 Отговорено 14 Август, 2023 преди : след: 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #2712 Отговорено 15 Август, 2023 (Редактирано) Новата боя си е нова! На бръзко - шкурка + високотемпературен спрей. Пътем проверихме клапаните, че са на 5К+ след ремонта на моторчето. Всички еднакви - шмрък на 0.20 / пръц на 0.25. Редактирано 15 Август, 2023 от ceco_accord 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 796 #2713 Отговорено 16 Август, 2023 Днес ходих да заведа една щета по каско, 1 час висях там Накладките ги сменихи преди 2 седмици. В Събота едно Теле реши да ми изскочи зад един храст, добре, че карах със съобразена скорост и си спрях, въпреки, че се задейства АБС-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 324 #2714 Отговорено 17 Август, 2023 Последните 2 седмици: Рециклиране на хидравлична помпа Рециклиране на стартер с почистване на колектора. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 169 #2715 Отговорено 22 Август, 2023 (Редактирано) Смених си първата ламбда. Нямаше "грешка", но напоследък се мръщеше и вдигна разхода. На ГТП-то, стойностите бяха на ръба за по-ниската еко категория и реших да я прегледам с диагностиката. Наложи се флекса да играе и резбата да пооправя, но вече съм съм с нова Denso сонда за 160лв.(с отстъпката). Редактирано 22 Август, 2023 от I_Yordanov 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3048 #2716 Отговорено 22 Август, 2023 А резултатът какъв е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 169 #2717 Отговорено 22 Август, 2023 HDS-а показа 1.06 дългосрочна корекция на Бензин след Търново - Царева Ливада - Търново (70км грубо). Ще го погледна пак другата седмица, при газаджията, че така или иначе разбутахме настройките на газта заради харченето, преди да разбера за сондата. И двамата бързахме и ми направи корекции без да гледаме много, много данни. След бърз поглед, графиката на сондата ми хареса, но не мога да цитирам волтажа в момента. Като я закача другата седмица, ще гледам по-обстойно и може снимки да добавя. На първо четене - много е добре (на бензин). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 796 #2718 Отговорено 23 Август, 2023 Взех масло и филтри за Хондата, в петък ще се сменят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6704 #2719 Отговорено 25 Август, 2023 Превъоръжаване. Утилизирал съм старите бомби. Новите са заредени. ДВГ-тата с LPG на по 11 години нямат драма. Полет нормален. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 176 #2720 Отговорено 27 Август, 2023 Реглаж клапани + почистване на дросел и стъпково моторче = 350 лв .... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове