Jump to content

webster

Фен
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About webster

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord CL9
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Единия ми преден амортисьор се омасли и разтропа и ще ги сменям с KYB. Тук-там по темите се споменава за ксенона, но при мен не би трябвало да има някакъв датчик там, нали? 2003-та седан с ръчка е.
 2. Нещо не мога да си редактирам горното мнение. При мен беше релето изгоряло + малко допълване.
 3. Ха, абсолютно същото ме сполетя и мен днес, но по принцип малко ми изпуска и може просто да е паднало под критичното ниво. Утре ще ходя да видим.
 4. Цвета е почти същия. Нали уж ги дават, че са 4350K и определено са към топлото бяло. Щом китайските баласти стават значи няма да го мисля Предполагам и у нас има наличности ако се наложи спешно да се сменя.
 5. Днес се наканих да сменя крушките на ксенона. Голям зор беше - час и половина 😄. Тествах ги в подземния гараж и определено светят повече от старите. Старата крушка, която червенееше, започна да си свети пак бяло, но с премигване. Явно края ѝ е бил много близо. Следващата ми чуденка е колко още ще живеят баластите на 17 годишна кола и какви са вариантите ако изпаткат?
 6. Човек говорим за различни неща... сравняваш ябълки с круши.
 7. mitaka0007, за ксенонови крушки ли говориш или обикновени? Иначе аз ги поръчах от Германия за 86евро и за още 3лв ще ми ги донесат ггбг към края на другата седмица.
 8. Да, за 1ви път ще ми е на тази кола, а я имам от 7 години Дано и новите изкарат толкова. Иначе със сигурност ще ми се стори, че светят много, защото старите отдавна не светят както преди.
 9. И моята крушка започна да свети розово. Поръчах уж най-доброто - OSRAM XENARC NIGHT BREAKER LASER. Нямам представа как повишават напрежението тези баласти и въпроса ми е - има ли шанс да има заредени кондензатори вътре (на изгасена кола) и да ме тресне като я сменям? 😀
 10. Голяма излагация с тоя часовник! Явно е някакъв бъг свързан с датата. Друго обяснение нямам, но е доста тъпа цялата тая работа с часовника.
 11. Сълзи ми о-пръстена на соленоида, който влиза горе при валовете на двигателя. 15832-RAA-A01 - това ли му е номера?
 12. И аз едно време го пробвах този начин ама не стана.
 13. Днес през скритото меню пуснах "force download" и изтрих всички настойки на навигацията през друг бутон (не помня как се казваше точно) и пак нищо. Горния дисплей изобщо не помръдва, а се задава смяна на часа тоя месец Възможно ли е както се прецакват разни пинове на малкия дисплей за осветлението да са се прецакали спойките на други пинове, които отговарят за получаване на командите за настройка?
×
×
 • Create New...