mukot 44 #2401 Отговорено четвъртък в 16:47 (Редактирано) Това видео е чист фейк. Дори само началната картинка с която се презентира покзава, че не е истина. Не съветвам никой, който кара нова кола, направена за 0W-20 да кара с 5W-40. Редактирано четвъртък в 16:47 от mukot 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 373 #2402 Отговорено петък в 18:18 чакам 0w4 аз, че кат го налея напрАУ ШЪ фръкнИ, че и без пари.... 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mukot 44 #2403 Отговорено събота в 18:06 23 hours ago, Тъмнозелен самурай G86-P said: чакам 0w4 аз, че кат го налея напрАУ ШЪ фръкнИ, че и без пари Най-вероятно няма да чакаш дълго. Сега новите Тойоти излизат с 0W-8. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bob 17 #2404 Отговорено неделя в 20:12 Да,да...сбъркана е картинката-обратно е. И да смисъла е че не се слага по *дебело* масло,когато изрично е предвидено 0w-20 от производителя./заради това го публикувах/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 97 #2405 Отговорено понеделник в 03:45 На 12.08.2026 г. at 22:11, bob написа: Може да се слага, но кой би искал да му падне гаранцията ?Бих преминал веднага след това на 5-20 ,или 5 на 30 ако конструктивно е заложен един от тези вискозитети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 373 #2406 Отговорено понеделник в 18:31 то картинки разни.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7532 #2407 Отговорено понеделник в 22:50 Има хора с опит, дето знаят кой надпис за коя картинка е. Но и в таз заглавна снимка е ясно че АИ-то "бута масло", ако смята че може да ни метне. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 556 #2408 Отговорено преди 16 часа (Редактирано) https://automedia.investor.bg/a/2-novini/66665-nedostig-na-motorno-maslo-zaplashva-evropa?fbclid=IwcGRvZgFleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe1co8wrSuduNWMMIlIYfunuhhZn-FXTU4NgNs0spoTREt5q-op4-YClWuP-Y_aem_TEGcHSWgVHOHG_CHcRzZZw Скоро май промоции няма да видим. Пролетта не пуснаха в Ато24, а вместо това вдигнаха цените. И не е само от новината инфото, моя човек който ми купува масла каза, че fusch вече имат проблем с доставките и е минал на Rowe. С тия цени вече и аз мисля за компромиси. До сега карах с Ravenol 0w30 FES. То от 60 евро стана 90. Не че ме бърка ама така или иначе свикнах да сменям на 5 хил км, няма да е драма да шибна един хидрокрек, докато тръмпагата реши какво да прави. Редактирано преди 16 часа от Bizzito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3341 #2409 Отговорено преди 15 часа Ето много добри хидрокрек алтернативи: На Ravenol FES: https://www.chemclix.com/Addinol-Motorenoele-PKW-PREMIUM-030-C2-5L-Kanister/140127 На Ravenol FO: https://www.chemclix.com/Addinol-Motorenoele-PKW-PREMIUM-0530-FD-5L-Kanister/140147 Hа Ravenol DXG: https://www.chemclix.com/Addinol-Motorenoele-PKW-PREMIUM-0530-DX1-5L-Kanister/140154 Aкo Наско @Ronin7 може да ги включи в общите поръчки ще е супер! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 51 #2410 Отговорено преди 9 часа Добри цени. При нас са по две в един от сайтовете където пазарувам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CNC Setter 48 #2411 Отговорено преди 7 часа Мога да потвърдя, че има криза с базовите масла в Европа. Охлаждащата течност за металорежещите машини с които работим на работа, последния път дойде с доста променен състав, съответно и качеството беше доста надолу. След допитване до официалния им дистрибутор за България, обяснението им беше, че заради войната има проблем с базовата съставка и са използвали някаква алтернатива. 😐 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 97 #2412 Отговорено преди 6 часа Има мн трудни и непълни доставки на масла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове