Jump to content

CNC Setter

Фен
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 Neutral

About CNC Setter

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V II 2.2 i-CTDI
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол

Recent Profile Visitors

908 profile views
 1. Точно във Варна е правилния човек, с правилната машина за почистване на ДПФ. Има обява в олх, ще го откриеш.
 2. От доста места чувам ,че само Original върши работа . Имам опит с други части при други марки ( японски ) , при които освен оригинал , всичко друго е загуба на пари и време , явно и тук е така за каретата и полуоските...
 3. Никой така и не писа какъв е резултата с афтърмаркета карета ?
 4. Първо си смени капачката с такава за твоя автомобил, по възможност оригинална, ако няма - някоя по-хубава марка вземи. Ако след това пак имаш проблем, направи един тест за газове в антифриза. После пиши какво е станало и да я умуваме.
 5. Лосиона на Sonax за кожа е много добър продукт, кожата се почиства и омеква.
 6. Отива един човек в магазин за оръжие и иска да му покажат пушки с оптически мерник. Продавачът му показва една, втора, трета, но без успех. Накрая извадил една изпод щанда и казал: - Като за тебе ето тази е най - добрата. Само че е много скъпа. Има върховна оптика. Ето погледни - можеш да видиш чак моята къща, която е горе на баира. Взел човека пушката, погледнал през оптиката към баира и почнал да се смее. - Виждам един гол мъж да гони една гола жена. Продавачът взел пушката, погледнал и той през оптиката и почервенял и ядосан извадил два патрона от чекмеджето и предложил: - Ето ти тези два патрона. Подарявам ти пушката ако с единия простреляш любовника на жена ми в онази работа, а с другия жена ми в главата. Взел нашият човек патроните и пушката, погледнал през оптиката и казал: - А, в момента единият патрон ми стига.
 7. Тъкмо ще понамалеят колите из пътищата , в градовете най-вече , че е някакъв кошмар напоследък.
 8. За съжаление си изтеглил късата клечка.. Колкото и да не съм фен на такива работи.. търси някой с връзка в Кат от твоя регион. С това досъдебно производство, няма да си видиш колата скоро.
 9. Ако е в начална фаза зацапването, няма да го хванеш да прекъсва. Прекъсването е вече когато са много зацапани или не впръскват горивната смес като мъгла.
 10. Ако говориш за Акорд 7 генерация 2.0 мотор , съм имал такъв преди 10 години, беше на 220 хил. км и не ми е харчил масло.
 11. Честито, автомобила е супер ! Какво означава "има бензин в маслото"? Не съм се интересувал от този модел и не съм наясно с особеностите му.
 12. Много може да са причините, една от тях е да са зацапани инжекторите.
 13. При 90 процента от колите с газ свети чека . Лично мое мнение , че е ходене по мъките за да спре да свети , не мисля , че си заслужава ако нямаш никакви проблеми реално с колата освен ламБата.
 14. Щом няма последствия ( видими ) за момента , карай си колата и не го мисли ! Ако нещо не е ок , то ще си покаже след време , каквото такова .
 15. Най-добре е да го смениш , ако не е сменяно или ако нямаш информация . Може да сложиш HONDA MTF-3 или трансмисионно масло ( марка по избор ) 75W80 задължително API GL-4 ! Събира 1.8 литра и се сменя на 120 хил.км или 8 години .
×
×
 • Create New...