Mandalorian 68 #641 Отговорено 27 Септември, 2025 При мен не работи search-a, каквото и да напиша винаги излизат 0 резултата. Проверено на Firefox и Chrome. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 50 #642 Отговорено 29 Септември, 2025 Все още не ми работи бутона за непрочетени мнения. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #643 Отговорено 29 Септември, 2025 (Редактирано) Гледам днес - "масирана руска атака" в доста теми. Всъщност - във всичките които отворих, понеже има нова активност в тях. Някои "докладвах", ама кат видях че и продължават да изскачат в момента ... Ко стАа бре? Редактирано 29 Септември, 2025 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #644 Отговорено 29 Септември, 2025 Тоз ThomasRes напрАо ни е превзел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 77 #645 Отговорено 30 Септември, 2025 Вече хибридността е навсякъде - в колите, при половете, в атаките ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 50 #646 Отговорено 1 Октомври, 2025 На 29.09.2025 г. at 8:56, gecata1059 написа: Все още не ми работи бутона за непрочетени мнения. Да се отбележа 😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #647 Отговорено 1 Октомври, 2025 (Редактирано) То не е смешно, ама не знам защо е така при някой. Редактирано 1 Октомври, 2025 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 986 #648 Отговорено 1 Октомври, 2025 Явно е селективно и принудено, щом не се взема отношение. Сега остава да разберем как се влиза в клуба на помазаните. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Гълъбов 100 #649 Отговорено 3 Октомври, 2025 Това което ми излиза като допълнителен прозорец спам-фишинг ли е или си е от модераторите на сайта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #650 Отговорено 3 Октомври, 2025 На 1.10.2025 г. at 19:41, Rakeem написа: Явно е селективно и принудено, щом не се взема отношение. Сега остава да разберем как се влиза в клуба на помазаните. Споко и при мен изчезна, та не съм по-мазен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3274 #651 Отговорено 13 Октомври, 2025 Към Модераторите. От вчера, щом отворя форума, антивирусната ми изкарва следното съобщение: Някакъв сертификат с изтекъл срок... Има ли проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3274 #652 Отговорено 14 Октомври, 2025 Сега забелязах, че и търсачката на форума не работи. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Гълъбов 100 #653 Отговорено 15 Октомври, 2025 Чудя се има ли модератори или програмисти да оправят проблема на сайта? 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 79 #654 Отговорено 15 Октомври, 2025 Плюс ,че от колко време няколко човека питаха за таблицата с препоръчителните масла, глас в пустиня.. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1614 #655 Отговорено 18 Октомври, 2025 On 10/15/2025 at 11:21 AM, Х.Гълъбов said: Чудя се има ли модератори или програмисти да оправят проблема на сайта? Ако могат да помогнат модераторите. @honda Z @dindin @Veseliq @kvd74 @Honda Z 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandalorian 68 #656 Отговорено 27 Ноември, 2025 Търсачката все още не работи при мен. Може би най - ценната функция на форума. Има ли хора, при които работи или при всички е така? Съвети за търсене в сегашното положение: 1. Google и др. - пише се ключова дума и след нея " site:forums.hondabg.com " 2. "Find in page" (Ctrl + F) функцията на браузъра - пише се ключова дума и почваш да сменяш страниците на модела докато не излезе нещо в заглавията из темите. Първобитно и отнемащо време, но работи. 1 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
quakes 6 #657 Отговорено 1 Декември, 2025 И при мен не работи от около 2 месеца. Нито търсачка, нито recent activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 50 #658 Отговорено 1 Декември, 2025 На 1.10.2025 г. at 6:55, gecata1059 написа: Да се отбележа 😀 🍺 Все още не работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 80 #659 Отговорено 14 Декември, 2025 Опцията "See my activity" също не е активна .... has no recent activity to show Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 362 #660 Отговорено 17 Декември, 2025 тъй....значи оставаме си без търсачка засега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1991 #661 Отговорено 8 Февруари От 20-тина дни, форума се "сбръчква" - особено вечерно време. Зарежда, отваря се и когато решиш да влезнеш в някой от под форумите, и си ебава майката.... Излиза само ей това и няма отваряне: Връщаш назад и пак се появяват под форумите, но като се опиташ да влезнеш в някой, пак същия "счупен крак"!?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #662 Отговорено 9 Февруари А ако успееш да напишеш нещо, пак забива като го публикуваш и виси така с минути, без да знаеш приело ли е действието ти. А ако искаш да редактираш си е печалба от тотото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3274 #663 Отговорено 9 Февруари Пълна мъка е. Яко се е бъгнал. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #664 Отговорено 10 Февруари (Редактирано) Почти всяко отваряне започва с "Възникна грешка. Моля опитайте отново". Настоятелните успяваме, ама не е като да "пали чакмак". След няколко опита влазаш и видиш че "последни теми" ги няма, но поне разделите в които се намират са в болд. Като загрее обаче вади и свежите и си работи - "на 3 цилиндъра" - зима е дееб@. Ама дадеш ли му бакк - "връща та на първолак". До изборите сигур ша е така. После да видим на къде дУа ветъра. Редактирано 10 Февруари от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1609 #665 Отговорено 11 Март Да внеса малко яснота - има проблем и не знаем точно какъв е. Платформата на форума има нужда от обновяване (за джензитата - "ъпдейт") с по-нова версия, с което смятаме, че проблемите ще се оправят. Но зад кулисите има два други проблема - първо, че това е свързано със средства, и второ, а може би и по-важно - че с обновяването шапката почти сигурно ще се счупи и ще трябва или да караме с шапката по подразбиране, или да търсим как да я преработваме. Затова и настоящето статукво ни се струва по-малкото зло. Пък и все си мисля, че не това е, което спира повечето хората да допринасят. Къде със знания, къде с това да си вземат поне едни клубни поставки, които ни/ви популяризират, понеже последните заминаха на 90% в непознати лица. 5 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Гълъбов 100 #666 Отговорено 11 Март Със сигурнос ако се ъпдейтне ще е по практично ползването на сайта,ноо за сега и на това положение сме доволни...благодаря за разеснението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 540 #667 Отговорено 17 Април Какво се беше случило с форума послените няколко дни? Бях се запътил да скапам от моста вече 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #668 Отговорено 17 Април Толко ора ме питаха, че се заех да разследва. Не че някой каза нещо конкретно, ама те - работи, радваме му / си се. Дано някой разясни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 540 #669 Отговорено 17 Април Да, ако има нещо да помагаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #670 Отговорено 17 Април Мии, той "безплатният обяд" не е вечен. След всичките разправии преди години, вече му "изтървах края", кой го плаща и най-вече ДО КОГА? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Гълъбов 100 #671 Отговорено 17 Април Какъв е тоя целия филм с форума...кви разправии кви плащания....кой с кого дели нещо?ХМ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7372 #672 Отговорено 17 Април (Редактирано) За потребителите форумът е безплатен. Кой точно сега плаща за сървър и други нужди само предполагам. Надявам се се издържа от рекламите, а "трудещите се в него" са на доброволни начала. Преди години имаше "избори" и тук, но ти си нов член (само от "петилетка"), а форумът е от миналият век и все още съществува, благодарение на всички онези които са били или останали в него. Предполагам проблемът е бил чисто технически - поводи за фундаментални скандали скоро не е имало. Юнашка чета има докато има поне 1 да "вее байряка". Редактирано 17 Април от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 454 #673 Отговорено неделя в 07:04 Тайно се надявах за оправяне при тоя срив, ама..... Йок. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове