Mandalorian 53 #641 Отговорено 27 Септември При мен не работи search-a, каквото и да напиша винаги излизат 0 резултата. Проверено на Firefox и Chrome. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 48 #642 Отговорено 29 Септември Все още не ми работи бутона за непрочетени мнения. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6886 #643 Отговорено 29 Септември (Редактирано) Гледам днес - "масирана руска атака" в доста теми. Всъщност - във всичките които отворих, понеже има нова активност в тях. Някои "докладвах", ама кат видях че и продължават да изскачат в момента ... Ко стАа бре? Редактирано 29 Септември от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6886 #644 Отговорено 29 Септември Тоз ThomasRes напрАо ни е превзел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 65 #645 Отговорено 30 Септември Вече хибридността е навсякъде - в колите, при половете, в атаките ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 48 #646 Отговорено 1 Октомври На 29.09.2025 г. at 8:56, gecata1059 написа: Все още не ми работи бутона за непрочетени мнения. Да се отбележа 😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6886 #647 Отговорено 1 Октомври (Редактирано) То не е смешно, ама не знам защо е така при някой. Редактирано 1 Октомври от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 906 #648 Отговорено 1 Октомври Явно е селективно и принудено, щом не се взема отношение. Сега остава да разберем как се влиза в клуба на помазаните. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Гълъбов 91 #649 Отговорено 3 Октомври Това което ми излиза като допълнителен прозорец спам-фишинг ли е или си е от модераторите на сайта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6886 #650 Отговорено 3 Октомври На 1.10.2025 г. at 19:41, Rakeem написа: Явно е селективно и принудено, щом не се взема отношение. Сега остава да разберем как се влиза в клуба на помазаните. Споко и при мен изчезна, та не съм по-мазен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3110 #651 Отговорено 13 Октомври Към Модераторите. От вчера, щом отворя форума, антивирусната ми изкарва следното съобщение: Някакъв сертификат с изтекъл срок... Има ли проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3110 #652 Отговорено вторник в 16:50 Сега забелязах, че и търсачката на форума не работи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Гълъбов 91 #653 Отговорено сряда в 08:21 Чудя се има ли модератори или програмисти да оправят проблема на сайта? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 38 #654 Отговорено сряда в 09:00 Плюс ,че от колко време няколко човека питаха за таблицата с препоръчителните масла, глас в пустиня.. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1607 #655 Отговорено вчера в 15:56 On 10/15/2025 at 11:21 AM, Х.Гълъбов said: Чудя се има ли модератори или програмисти да оправят проблема на сайта? Ако могат да помогнат модераторите. @honda Z @dindin @Veseliq @kvd74 @Honda Z 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове