dindin 1259 #481 Отговорено 18 Юни, 2020 За съжаление мога да тествам само по начина по-горе, няма как да пробвам със същите устройства и версии. Веси, ако можеш пробвай на таблета през друг браузър, който е достъпен в AppStore-a. И друго, което също може да се пробва е да се избере някоя от другите теми, вместо HondaRed-2018. Преди 10 часа, vesivanova написа: при опит за лог Т.е. не можеш дори да се логнеш от таблета? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #482 Отговорено 19 Юни, 2020 Error code: 2S119/1 при опит за лог като existing user от таблет. От тел. и компютри различни е безпроблемно. Ос на мобилните устр. е вече еднаква като версия, актуална и ъпдейтите на приложенията са синхронизирани. Приложени са 4 от съветите, които открих тук, без последния : https://www.ikream.com/ipad-air-youtube-app-that-wont-load-or-cannot-play-videos-32874 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #483 Отговорено 19 Юни, 2020 Случайно на таблета тази опция на Safari да е активирана? https://www.macobserver.com/tips/quick-tip/ios-tip-be-careful-when-blocking-safari-cookies/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #484 Отговорено 19 Юни, 2020 Благодаря Ви Даниел, за подсещането!😊 По различно малко. 1. Clear history and website data. 2. От снимка 1 - настройки. 3. Станаха - снимка 2 настройки. И... всичко е ОК. СТРАХОТНИ сте! Благодаря Ви! Успех!👍 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #485 Отговорено 31 Август, 2020 Имам няколко въпроса. В други форуми забелязвам опции при настройка на профил, питам дали са възможни тук. Има ли начин, конкретно настройка на профил, потребител да се впише като неактивен, без да губи той връзка към публикувани преди това си действие, информация и коментар към нея? Т.е. да “се вкара сам във фризер” за срок по личен избор. Има ли опция потребител да възстанови профила си в избран от него следващ момент , без да губи той връзка с публикувани негова информация и коментар към нея, към избрания следващ момент? Има ли опция в настройки как да се архивират и формат на архив на публикувани мнения на потребител, създадени от профила му във форума ; да се запазят като архив на друго, избрано от потребител място? Има ли начин в настройки да се деактивира профил на потребител, по изричен, личен негов избор? Без публичност, т.е. без публикувана в тема от форум декларация. Благодаря. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 50 #486 Отговорено 18 Септември, 2020 Защо ми се появява това? Това според мен е линк към някаква обява, в мнение No 8 от тази тема: цък И защо нямам право да го видя? Сигурно линка е от сайта на ЩАЗИ или КГБ и няма как да имам достъп!? 😃 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #487 Отговорено 18 Септември, 2020 (Редактирано) Не е заради КГБ, ами обявата вече не е активна. Почти си го разконспирирал. Нещо като ако се опиташ да отвориш неактуална обява в мобиле-то. Пардон. Темата не е заминала. Заминало е мнението, към което Цецо е линкнал. Резултатът е същият обаче. Редактирано 18 Септември, 2020 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 675 #488 Отговорено 18 Септември, 2020 @Niakoi Май вече можиш да видиш какво те интересува. От ДАНС го разрешиха. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 50 #489 Отговорено 19 Септември, 2020 (Редактирано) То това дето не се виждаше не ме интересува особенно. Интрерсуваше ме, защо да "нямам право" да видя нещо елементарно и не особенно секрето. А то за какво било - да се чувства виновен потрбителя за "недодялания" форум. В друг форум не съм виждал такова нещо. Приемете това като градивна критика - все пак темата е точно за това! P.S. От ДАНС не могат да отменят нареждане на КГБ, вервай ми... Редактирано 19 Септември, 2020 от Niakoi 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #490 Отговорено 19 Септември, 2020 @Niakoi, ти, както и ние, сме част от форума и го правим това, което е. И в този ред на мисли можеш да обърнеш внимание на правилата, за а имаме пдо-малко „недодялан“ форум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #491 Отговорено 19 Септември, 2020 Точно определение "недодялан" форум за нещо, което е съвсем в реда на нещата за платформата не ми се вписва като градивна критика. Все едно де. Има бутон докладвай, резултатът щеше да е същия - екипът да коригира линка. Това е някакъв абсолютен частен случай и няма нищо общо с права, свободи, ДПС, ДАНС, КГБ и т.н. Дали е елементарно или секретно за някой или Niakoi програмата не може да го прецени. В другите форуми няма такова нещо, защото са класи над нашия, съжалявам за което. Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1383 #492 Отговорено 20 Септември, 2020 (Редактирано) В момента направих това - AdBlock е задържан само за сайта. Малък жест, но е по добре от нищо. Коригирах да е всеки път. Редактирано 20 Септември, 2020 от Митко Йотов 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #493 Отговорено 20 Септември, 2020 Благодаря за което! Само да кажа, че нямаме контрол каква реклама се показва, без лоши чувства ако изскочи реклама за ново БМВ. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1383 #494 Отговорено 20 Септември, 2020 Знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #495 Отговорено 20 Септември, 2020 Преди 12 часа, Митко Йотов написа: В момента направих това - AdBlock е задържан само за сайта. Малък жест, но е по добре от нищо. Коригирах да е всеки път. А това с каква цел е? Аз на компютъра ползвам AdGuard и не правя никакви компроси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1680 #496 Отговорено 20 Септември, 2020 Преди 1 час, ivan_pop написа: А това с каква цел е? Съобщението се намира в началната страница на Форума (отдясно, горе, "Рекламни карета във Форума"). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #497 Отговорено 22 Септември, 2020 На 20.09.2020 г. at 16:10, dindin написа: Само да кажа, че нямаме контрол каква реклама се показва, без лоши чувства ако изскочи реклама за ново БМВ Ам направете така, че да имате .😛 И аз само да кажа, а ми е излязла реклама на БМВ, ША 'чупя аз тоз телевизор . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1633 #498 Отговорено 22 Септември, 2020 (Редактирано) @mar_tod , cпоко, нема видиш реклама на Бима. Забелязал съм, че рекламите са (казано модерно) геопозиционирани, и според клиента. Каква реклама излиза, зависи от това, в коя точка на света се намираш, и какво си търсил в Гугл. На мен в момента ми излизат душ кабини и плочки за баня от всички английски сайтове. На теб ще ти излизат абсурдни реклами за абсурдни продукти. п.п. Предполагам това за рекламите го знаеш и се шегуваш, ама някой може и да не го знае. п.п.п. Админа наистина няма контрол над съдържанието на рекламата. edit: Между другото, екипът се справя добре с рекламите, благодаря за което. Когато смениха платформата форумът се напълни с реклами. В момента на мен ми излиза един единствен рекламен банер, горе, веднага след логото на форума. Не знам, аз съм много бос на тема компютри, т.е. не помня аз да съм настроил устройствата си така. Само за протокола - ползвам само 1 телефон и 1 таблет. И двете са Самсунг, и двете ги ползвам само в десктоп режим, и през заводския Самсунг браузър. Редактирано 22 Септември, 2020 от Krasi-mir 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #499 Отговорено 28 Септември, 2020 Не карам Хонда, ама съм солидарен.Знае ли човек, може пък да е Хонда следващата ми кола! Макар, че с тези нови технологии/икономии май по-добре да се насоча към Руска или Американска кола. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #500 Отговорено 10 Февруари, 2021 От два три дни, форумът е тотално забил - всичко се зарежда и отваря доста бавно ?!? Някакви идеи защо е така ? И причината, не е в моя нет, комп или телефон - проверени са. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didipov 132 #501 Отговорено 10 Февруари, 2021 И при мен е същата работа...едно и също е положението и през кабеларката и през моб. оператор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1633 #502 Отговорено 10 Февруари, 2021 Споко, и извън Европа е така, и на мобилния и на домашния wifi! Докато отвори, забравям, какво съм натиснал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #503 Отговорено 10 Февруари, 2021 При мен е така от вчера/днес. Не знам на какво се дължи, може би машинката е натоварена. @Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1596 #504 Отговорено 10 Февруари, 2021 (Редактирано) От вчера до днес е така отваря много бавно от всякъкво устройство. Редактирано 10 Февруари, 2021 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #505 Отговорено 10 Февруари, 2021 Ковид-19, не спи..... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #506 Отговорено 10 Февруари, 2021 Вече сме "ваксинирани" пу, пу, пу... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #507 Отговорено 11 Февруари, 2021 Сега е по-добре? Поне при мен - да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #508 Отговорено 11 Февруари, 2021 При мен също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1383 #509 Отговорено 11 Февруари, 2021 Това пак взе да влачи, нещо с имунизацията не е на ред. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #510 Отговорено 11 Февруари, 2021 Втората вълна/пик на короната, пак хвана форума. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 177 #511 Отговорено 11 Февруари, 2021 И при мен от вчера трудно отваря, а интернета на служебния комп. е силен... И сега се чудеше да отвори или не... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #512 Отговорено 11 Февруари, 2021 Зле си е, та се не трае, ама тъкмо по-малко ще пишем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 179 #513 Отговорено 11 Февруари, 2021 Форума е бавен от няколко дни, да. При мен не се е "оправял". @Veseliq @Victor 🙂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1923 #514 Отговорено 11 Февруари, 2021 Не дишайте.... не пишете нищо....тихо......... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 893 #515 Отговорено 11 Февруари, 2021 .........оправи се.....май....пепел ми на устата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6801 #516 Отговорено 12 Февруари, 2021 БрЪз е кат Спиди Гонзалес! 10Q на помогналите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #517 Отговорено 12 Февруари, 2021 При мен пак сбози 😕 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1633 #518 Отговорено 12 Февруари, 2021 Да не го е хванала "критическата"?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didipov 132 #519 Отговорено 19 Февруари, 2021 Нещо линкът към FAQ-3: Двигателни масла - обсъждане, част трета, не работи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1259 #520 Отговорено 21 Февруари, 2021 (Редактирано) При мен се отвори след 3-4 минути. Проблемът изглежда е само в първа страница. Ще проверим какво се случва, може би има отношение към скорошното забавяне на форума. Както и да е, странно е. Редактирано 21 Февруари, 2021 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове