Jump to content

Niakoi

Фен
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Neutral

About Niakoi

 • Rank
  Зашеметен

Profile Information

 • Кара
  К24А3 facelift
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Pz

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2945 profile views
 1. Накой пазарувал ли е от тук? В сайта няма никакво инфо за търговеца нито e-mail адрес, поне аз не намерих.
 2. Оригиналните 16-ки от 2.0 стават на 300мм дискове без проблеми. Аз съм със 17-ки оригинално, купих си оригинални 16-ки от акорд 2.0 и им качих зимни гуми.
 3. Един си поръчал от Китай "препарат за хлебарки". Спазил точно дозировката, но хлебарките се увеличили. Писал на производителя дали не трябва да се увеличи дозата. Отговорили му: "Може, но тогава хлебарките стават много едри и не толкова вкусни." Жена в сервиз. Майстора: - Госпожа, за смяна ви е тампона! Жената ужасно възмутено: - Какъв е тоя сервиз? Аз искам да ми кажете какво не е наред с колата ми... Айфон 12 Pro е толкова як, че ако изтриеш някой от контактите си, той умира в реалния живот.
 4. 70Ah В багажника ли го возиш?
 5. Другия недостатък е, че ченгетата се заяждат за оня фар отдолу, че си го сложил да се "репчиш" на ония дето те заслепяват отзад. Един приятел беше напраавил като тебе и го накараха да го махне.
 6. Имам познат с 2.2 i-cdti префейс с такава навигация. Не съм я "чоплил", но той каза, че всичко си работи. Попитах го специално за климатика - каза: ВСИЧКО :-)
 7. То това дето не се виждаше не ме интересува особенно. Интрерсуваше ме, защо да "нямам право" да видя нещо елементарно и не особенно секрето. А то за какво било - да се чувства виновен потрбителя за "недодялания" форум. В друг форум не съм виждал такова нещо. Приемете това като градивна критика - все пак темата е точно за това! P.S. От ДАНС не могат да отменят нареждане на КГБ, вервай ми...
 8. Защо ми се появява това? Това според мен е линк към някаква обява, в мнение No 8 от тази тема: цък И защо нямам право да го видя? Сигурно линка е от сайта на ЩАЗИ или КГБ и няма как да имам достъп!? 😃
 9. Oт Фаренхайт вадиш 32 и полученото делиш на 1.8 - това е формулата.
 10. Ако не си гледал Алита: Боен ангел, ти го препоръчвам.
 11. И по-точно от безоловния припой. С времето калая се разпрашава и "изчезва". Това се нарича "калена чума". Ремонтирал съм досега няколко такива на хонди и тойоти и не само пинове са с кофти спойки, виждал съм и SMD елементи, почти пред изпадане от платката.
 12. Предпазител No 5 - 7,5A в блок предпазители в купето. Има и още един предпазител, но той е след ключа. Най-добре откачи акумулатора за малко...
 13. Ако можеш да отвориш самите бутони, почисти хубаво контактите им. Не знам как точно е реализирано механично, защото никога не съм отварял там, но по схема, радиото "чете" съпротивлението на веригата и в зависимост от него, познава кой бутон е натиснат. Ако няма добър контакт (замърсено или патина) самия бутон може да внесе допълнително съпротивление и ще се получи точно това, което си описал. Така че, хубаво почистване и трябва да стане работата. А, може да има и спукана спойка - трябва да се презапои.
 14. Продавам актуатор за ценрално заключване на лява врата с парт номер: 72155-S6A-J11. На сйта от който го купих пише, че е за Accord VII, но на моят не става. Или е за префейс или не е за Акорд!? Този! Цена: 25лв. От Пазарджик съм, пращам с всички куриери. Тел: О897824З8З, Георги
×
×
 • Create New...