Jump to content

Niakoi

Фен
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Neutral

About Niakoi

 • Rank
  Зашеметен

Profile Information

 • Кара
  К24А3 facelift
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Pz

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3148 profile views
 1. При мен луфта беше в шлиците на вътрешното каре на дясната полуоска. Занесох всичко - полуоската с каретата и междинния вал, както са си сглобени. В твоя случай - незнам! Не съм пробвал, но и не съм чул положителни отзиви за не оригинални карета.
 2. Преди 2...3 месеца ми светна ABS+VSA и с HDS прочетохме следната грешка: 17-1 LEFT REAR WHEEL SPEED SENSOR OPEN OR SHORT Точно този датчик е сменен преди около 2 години, но не помня марка. Е, изкара около 2 години! Мисля да го сменя, че идва зима. Препоръчайте ми читав датчик, омръзна ми от ментета при нашите "търговци"!
 3. Пробва ли без ремък? Сменявано ли е маслото в хидравликата и с какво? Като "разклатиш" волана, променя ли се звука?
 4. Моят съвет: купи си полуоска втора употреба и я рециклирай. През това време може да си караш "вибратора". Аз мислех да направя така, но като ми казаха, че ще я рециклират в същия ден в който я занеса, се отказах от покупка на старо. И наистина, занесох я в 9:15 сутринта, към 10:30 ми звъннаха, че е готова 🙂 При теб носенето на твоята не е вариант, защото не е оригиналната.
 5. Нова (друга) пета на биелата!?
 6. Здравей колега, За мене: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 1Х4L Стойност на поръчката: 24.49 * 1.9675 = 48.18 лв Начин на плащане - Revolut Начин на получаване: куриер
 7. Вчера: регулиране на клапани. Състоянието на веригата: 1-ви цилиндър в ГМТ:
 8. Тони, това няма как да стане! На купе от трабант "газ до ламарината" не може - газ до картона
 9. И аз щях да я сменям, защото педала потъваше до ламарината, ако го задържа по-дълго време.. Купихме с майстора нова и се оказа като на колегата Nikito. Амам майстора ми е печен - още преди да започне да разглобява, провери точно това: какви са резбите. Явно го е играл този филм. След като не стана номера, сменихме спирачната течност... и от тогава спирачката е като нова. Няма да сменям помпа,
 10. Накой пазарувал ли е от тук? В сайта няма никакво инфо за търговеца нито e-mail адрес, поне аз не намерих.
 11. Оригиналните 16-ки от 2.0 стават на 300мм дискове без проблеми. Аз съм със 17-ки оригинално, купих си оригинални 16-ки от акорд 2.0 и им качих зимни гуми.
 12. Един си поръчал от Китай "препарат за хлебарки". Спазил точно дозировката, но хлебарките се увеличили. Писал на производителя дали не трябва да се увеличи дозата. Отговорили му: "Може, но тогава хлебарките стават много едри и не толкова вкусни." Жена в сервиз. Майстора: - Госпожа, за смяна ви е тампона! Жената ужасно възмутено: - Какъв е тоя сервиз? Аз искам да ми кажете какво не е наред с колата ми... Айфон 12 Pro е толкова як, че ако изтриеш някой от контактите си, той умира в реалния живот.
 13. 70Ah В багажника ли го возиш?
 14. Имам познат с 2.2 i-cdti префейс с такава навигация. Не съм я "чоплил", но той каза, че всичко си работи. Попитах го специално за климатика - каза: ВСИЧКО :-)
×
×
 • Create New...