Jump to content

Niakoi

Фен
 • Мнения

  205
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно Niakoi

 • Ранг
  Зашеметен

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  К24А3 facelift
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Pz

Последни посетители

2398 профилни разглеждания
 1. Пише: € 98,00 per set, та не ми се вярва да е само един. Едва ли са продавали по една бройка. И да, седан е.
 2. И аз ще поръчам: https://www.akr-performance.com/p/hardrace-stabilizer-bar-bushings-rear-14mm-HR-7452 https://www.akr-performance.com/p/hardrace-stabilizer-bar-end-links-rear-HR-6980 https://www.akr-performance.com/p/ebc-brake-discs-rear-260mm-5x1143-usr-series-EBC-USR1400 От последния линк ще купя, само ако важи обявеното 30% намаление!
 3. Тоя същия акорд, дето го караше Филип и дрънкаше глупостите които е назубрил, го карах и аз седмица преди да снимат клипа - щях да го купувам, ама купих другия . Заден десен лагер си беше наред - не се чуваше никакъв шум от там, стържене, виене... Обаче отпред от ляво нещо дрънкаше като на тенекия, без значение дали е натисната спирачката или не, дали е навит волана или не - все си дрънкаше. Ама това онзи не го каза... сигурно щото не му е по сценарии
 4. При мене чукането е от обтегача на пистовия ремък, ама аз си го знам и не ми пука
 5. Та, хлабините са: Intake: 0,21–0,25mm Exhaust: 0,25–0,29mm Цецо, корекция на потвърждението: 1% е...
 6. "Оригинален ксенон" изобщо не е по-голям консуматор от "оригинален халоген". Даже е по-малък консуматор - 35W за ксенона срещу 55W за халогена, без значение дали са оригинални или китайско менте.
 7. Няма и автоматично вдигане на стъклата, което най-много ме дразни в моята 7-ца.
 8. За мене това: 1 туба 5л https://www.ato24.de/en/ravenol-hcl-sae-5w-30.html 1x5 л. 32,95€ х 1,9675 = 64.83лв – 5% = 61,59лв Вече наредих превода. Доставка с Еконт.
 9. Момчета, аз имах ВСИЧКИ проблеми с този модул, описани тук. Първо не работеше изобщо, т.е. не реагираше на бутоните - пиеше акумулатора като алкохолик ракия! Свалих го и нагрях процесора с пистолет за топъл въздух и съответната паста за тази цел. След тази интервенция, се стигна до положението на Стефанаки и Атанасича, т.е. модула ме чува, но не ме разбира, а консумацията си остана висока - 220ma. После го занесох на приятел, който ремонтира лаптопи и телефони и той презапои процесора без да го сваля. Нямаше време за сваляне но се разбрахме, ако не заработи, да отида друг път да му смени калаените топчета отдолу. Резултата от презапояването беше, че модула започна да ме разбира - сдвоих го с телефона и заработи, но с малък проблем - като му говоря ми разбира всичко, с изключение на цифрата 2... и консумацията си остана висока. Целият този успех изтрая 2 дни и пак спря да ме слуша. После го разкачих и от тогава нямам вече никакъв проблем с него... Относно консумацията, не е от незаспиване на модула според мен. В момента съм го разглобил и захранил само интерфейсната платка - тази с кондензаторите (цифровата с процесора не съм я сложил), а консумацията си остава висока.
 10. Искам да купя Ultimax накладки за акорда: DP1525 и DP1216. Не влизам много често във форума и изпуснах поръчката от края на май, дано да не пропусна следващата.
 11. Niakoi

  Газ БРЦ

  Има едни Barracuda - на хартия изглеждат добре.
 12. Моята я монтираха в БРЦ в Тракия преди година. Имах проблем - като смачкам здраво газта, минаваше на бензин. Оправиха я за 5 минути, но трябваше да отида пак до там в работно време.
 13. Регулирах я на стена и после светеше на 20-ина метра без да пречи на насрещно движещите се. Никой никога не ми е пресветкал заради фаровете.
 14. Като купих колата преди около половин година, си регулирах фаровете, защото не бяха добре. Направих ги да светят на около 20 метра на къси. На всеки фар има отзад електромоторче, което би трябвало да регулира фара по вертикала. Фаровете са ксенон, колата е след фейслифта. Прибирам се преди малко и ми прави впечатление, че фаровете ми светят на не повече от 10...11 метра, а нищо не съм пипал. Незнам да има как да свалям или вдигам фаровете от шофьорското място - мисля че не може, защото не съм виждал досега копче за това. Някой казват, че фаровете били с автоматично регулиране!? Някой може ли да обясни набързо, как става това регулиране и ако не е автоматично и не може с копче, за к'ъФ **й са тези моторчета!?
×