Jump to content

didipov

Фен
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Neutral

About didipov

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  HONDA Accord 2.0 CL7 2007
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  ppv
 1. Здравейте колеги. Май съм се насочил отново към закупуване на акорд 7 фейслифт в зависимост от състоянието, екстрите. Задължително бензин, като ми се иска да попадна на читав екземпляр с всички екстри, вкл. и дистроник(ама май такъв има само в 2,4 лиутровия акорд). И така в този ред на мисли периодично разглеждам обявите в мобилето и ми прави впечатление че има няколко обяви от Пазарждик, или по специално се представя като колега от форума (кембо), но до колкото виждам нещо не е активен отдавна ... тук. Та гледам си аз обявите почерка общо взето е един и същ но тел. за връзка са различни (лекичо ме навежда нотка съмнение). Ето и няколко примерни обяви: обява 1 обява 2 Блазни ме мисълта за кола от топлите държавици, поне няма да има проблеми с корозията.
 2. По голяма глупост едва ли ще могат да сътворят нашите управници. Нашенеца единственото нещо което най-много го плаши са глобите(събираемостта) може чисто и просто да вкарат закон за превишение на скоростта с над 50% глобата да скача с 500%, а ако не можеш да си я платиш конфискация на мпс-то. Сега по темата: гледа се към датата на извършеното нарушение какви зани, наредби действат и на тяхна основа се съставя съответното наказание. Това дали след време ще има някаква промяна не те интересува.
 3. По-удачния вариант според мен е да намериш някой отзивчив съфорумник, с когото да погледнеш въпросната хонда. До колкото знам в района на Търново няма официален сервиз и по тази причина където и да я закараш ..... ще я погледнат отдалеч визуално и ще ти вземат паричките. Но решението все пак си е твое. Успех!
 4. Проблема е че не подлежи на поправяне по-точно казано. Отчупена е тази част с гуменото калпаче. По тази причина търся друго.
 5. Благодаря markony а някаква идея къде мога да го открия това чудо, из магазините като чуят за хонда лого и ме пращат да търся съвместими части с други модели хонда, каточели в нас имам всички каталози и ги преглеждам преди заспиване.
 6. Колеги някой може ли да ми каже как се води това ключе на врата-отговорно за задействане на лампата на плафона ... и евентуално къде мога да го открия?
 7. Нека да отваря конкуренция все пак. Пък и 30ст на долу са си 30ст.
 8. Тази малка количка се оказа истинско бижу. От половин година е в мен и съм по-вече от очарован. Маневрена, пъргава, икономична, плюсовете са много няма да се спирам на тях. Но днес ме изненада доста неприятно на бензиностанцията. Спрах да зареждам, заредих и я преместих на паркинга до като пия едно кафе и след това дойде изненадата. Отказа да запали. Върти обажда с и огасва таблото или започва да мига зеленото ключе. и така след няколко опита безуспешно запалване. Вече отчаян реших да пробвам за последно и запали все едно нищо не е било. Разликата е че този път не изчаках да изгасне зеленото ключе а да приключи всичката диагностика ... т.е. да изгаснат всички лампички. Ходи при един електричар и ми каза че това им е било фабрична болежка, както сивиците и ми препоръча да се сложи някаква платка в екуто която да елеминира имобилайзера. Та питанката ми е някой минавал ли е през тази процедура и дали е безопасна за еку-то (то всяко бърникане в него е рисковано де ама ...). Как се лекува този имобилайзер?
 9. Всеки сам си решава как да поддържа автомобила си. Ясно сиу е записано в инструкцията на колко км или месеца (което настъпи първо) в зависимост от условията на експлоатация: нормални условия 120 000 или 8г. тежки условия 60 000 или 4г. Задължително се сменя с ATF-Z1 или dw1 както е новата маркировка. Също така е желателно да обърнеш внимание и на спирачната си течност (в случай че не си се сетил).
 10. Просто манталитет, поста и заплатата в бг нямат връзка с интелекта на индивида.
 11. Остана разочарован от конкретна бензиностанция или от горивото?
 12. 95 Ромпетрол, ОМВ; 100 (98 - ромпетрол) е с непостоянно качество(може би залежава по-вече) и като цяло избягвам.
 13. На фейса има заключване на всички предавки (на 1-ва не съм сигурен ). На какъв принцип работи идея си нямам ... забелязвал съм най-често пи спускане по наклон ако бутна спирачката и автомата свали една предавка ... се заключва и така до като не бутна педала на газта или наклона е към свършване и започне по стремглаво да пада скоростта.
 14. На мен ми е останало в главата че ГИ с обд връзка=чистене на грешки .... някой колега тук обясняваше че компа на хондата много много не комуникира с газовия по обд и по тази причина тази "екстра" губи смисъл. По реално би било правилна настройка. Ако греша поправи ме .... все още съм в процес на изясняване на подробностите/тънкостите относно този тип гориво.
 15. "Вашият автомобил не е сред засегнатите от акцията" - поне според бултрако или обратното инфо по запитване по мейл.
×
×
 • Create New...